查看: 10297|回復: 83
打印 上一主題 下一主題
收起左側

【公告 2010 - 3 -24】

好奇一問, 禁言禁幾長時間, 同埋點搞呢件事嗰個唔禁佢言, 佢勁多粗口lor
回復 支持 反對

好奇一問,新朋友你是誰 ??
燎原火 發表於 25-3-2010 00:01
一個玩了6年runescape的人, 我只覺得板主有些地方對人不公平
回復 支持 反對

新註冊的~
如果你不是是次事件的相關人仕,我沒有義務回應你提問。

公平與否 ? 相信對各犯規者我已表現 ...
燎原火 發表於 25-3-2010 00:38
我係被禁言既其中之一, 我好唔明白點解板主會對引起罵戰果位特別仁慈, 其實都係因為佢我地先會比人禁言同ban. 另外點解板主要忍我地? 一開始就應該叫我地停, 板主你桹本就冇比過機會我地, 事實就係板主失職, 而想在短時間內快速解決, 所以就乜都唔理, 見係板主朋友講粗口就減少d分, 見一d係咁講過小小粗口既人就禁言同ban, 我要求板主解釋.
回復 支持 反對

請問你係其中那位 ?
燎原火 發表於 25-3-2010 01:19
我會pm你, 我唔想因其他人知而又開始鬧戰.
回復 支持 反對

這里不是「臉書」沒必要讚好。

朋友 ?? 請不要亂把我和別人拉上關係。

罵戰,粗口大致上引起同參與者 ...
燎原火 發表於 25-3-2010 01:46
正常黎講, 一個引起鬧戰+講勁多粗口+參與鬧戰+串人串到底+呃post既人點都衰過一個只係有份參與鬧戰同講一兩句粗呃post, 之後就向佢道歉既人啦瓜? 咁點解嗰個引起鬧戰+講勁多粗口+參與鬧戰+串人串到底+呃post既人會無比人禁言, 只係比人扣分, 而一個只係參與鬧戰同講一兩句粗呃post, 之後就向佢道歉既人就比人禁言+扣分扣到無理??? 如果唔係板主偏幫佢, 佢會只係比人扣分? 無比人禁言? 板主仲唔係係度幫friend? 又或者板主無完全睇過個post? 就係度亂咁封同禁人

其實唔 log in 亦都唔等於版主冇上 forum, 罵戰係樂古 rs 版已經係慣常既事, 只不過今次我同火火睇下你地係 ...
cool_snow 發表於 25-3-2010 10:41
我同你雖然唔認識, 但我有野要講. 你身為一個板主, 好應該一見有粗口成份既post/回復就馬上扣分, 而你地兩位板主就係度睇show, 唔理鬧戰, 繼續睇然後就ban. 乜板主黎架??? 你覺得咁先係最好辦法? 你一開始就應該扣人分, 以免鬧戰繼續, 又唔洗扣咁多人分同ban人, 係咪好d呀? 你地板主真係咁鐘意ban哂d人呀? 你地板主真係咁鐘意係到睇戲食花生呀? 你地板主真係咁鐘意係到釣大魚呀?
回復 支持 反對

prince可以連分都冇扣過
henry就咁回post就被扣分
看?nakuz就是這樣

認同h0h0既講法,版主真係好廢,係到睇 ...
NeverGonnaStop 發表於 25-3-2010 20:40
對於部分論點我想表達我的意見:

「你身為一個板主, 好應該一見有粗口成份既post/回復就馬上扣分, 而你地兩 ...
icy920801 發表於 25-3-2010 21:29
我唔係h0h0 lor, 咁都唔知我係邊個
回復 支持 反對

你訓醒未? 定係未食藥?

吹得太大 orz

朋友 你都自悲左咁耐啦 係時侯抬起頭喇 (o: ...
h0h0 發表於 25-3-2010 22:19
佢地已為我係你lor, lol
回復 支持 反對

一睇就知你係咩人啦 lol
tommy0731 發表於 25-3-2010 23:09
都係citybus哥冰雪聰明
回復 支持 反對

Lol你既名就係一個笑點
古德 發表於 26-3-2010 10:28
就你呢個回復板主就足以扣得你分.
回復 支持 反對

hope u know that you are the one started one whole thing
NeverGonnaStop 發表於 27-3-2010 00:38
True.

I apologize for starting the whole thing and thanks fire for giving me a second chance and  ...
古德 發表於 27-3-2010 02:30
咁好啦, 我都唔同你計啦, 只要以後唔好咁嘈. to古德, 我t0psecret, I apologize for insulting you in the argument too, I'm sorry. 希望能夠做返fd, sorry我del左你

但我依然覺得nakuz兩位runescape板主既處事方式好有大問題, 所以都係垃圾板主, 無可改變.
回復 支持 反對