打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ✿`* ·.¸¸ 九陰真經online吹水茶座 `•.¸¸.εїз*

回復 318# tszyuloveyou
重點,分享埋你對八門派既第一印象啦~
回復 支持 反對

唔岩大家擺低西曆出生日期時間,我想試下我睇八字睇到幾準...
回復 支持 反對

就咁放係度?
刺客先生 發表於 15-1-2011 11:38

驚有人起你底?!
你擺出生日期係度,我就擺番我睇到D咩,最好就係你講埋邊D準邊D唔準~
回復 支持 反對

日期當然冇所謂= =(時間就唔洗了)
20-5-1996
刺客先生 發表於 15-1-2011 12:23

溫和保守,設想周全,心思細密,對人熱情,有同情心,俾人有一種溫暖既感覺~
自己肯蝕底,可以算係有情有義,多數只係表現出開心既一面俾人睇,真實既一面會收埋,可以話係雙重性格~
有時會疑神疑鬼,甚至會鑽牛角尖~
精力強旺,意志堅定,對周圍既事物都好注意,而且行動敏捷,令人感到神秘而又高深莫測...
社交能力強,所以都幾容易得到人地尊重,因為對事物好奇,所以對宗教或玄學有天份,亦會參與~
你都鍾意思考,經常諗埋D不設實際既野,簡單講即係愛幻想,同時亦會傾向諗D悲觀既野...
~唔準勿插~
回復 支持 反對

sure! 當然真啦! 但我大你好多好多^^
20-05-1977 ^^
chingccs 發表於 15-1-2011 13:38

呢位仁兄,玩唔玩??
回復 支持 反對

日期當然冇所謂= =(時間就唔洗了)
20-5-1996
刺客先生 發表於 15-1-2011 12:23

溫和保守,設想周全,心思細密,對人熱情,有同情心,俾人有一種溫暖既感覺~
自己肯蝕底,可以算係有情有義,多數只係表現出開心既一面俾人睇,真實既一面會收埋,可以話係雙重性格~
有時會疑神疑鬼,甚至會鑽牛角尖~
精力強旺,意志堅定,對周圍既事物都好注意,而且行動敏捷,令人感到神秘而又高深莫測...
社交能力強,所以都幾容易得到人地尊重,因為對事物好奇,所以對宗教或玄學有天份,亦會參與~
你都鍾意思考,經常諗埋D不設實際既野,簡單講即係愛幻想,同時亦會傾向諗D悲觀既野...
~唔準勿插~
回復 支持 反對

共分左3類 大致上都幾準= =
p.s.如果同年同月同日生 會唔會同一樣性格?

準:
溫和保守,設想周全,心思細密
...
刺客先生 發表於 15-1-2011 19:19

同年同月同日同時係會一樣性格,但係經歷既野會唔一樣~
BTW,都OK丫,起碼準9成~
回復 支持 反對

1996年11月11日
你照書抄?
令狐傲龍 發表於 15-1-2011 19:40

樂觀,有勇氣,有熱忱,文武兼具,充滿智慧,有良好既領導才華~
多才多藝,容易變化,理解力同吸收力都強,有少少神秘既吸引力~
識「刷鞋」,亦都知道「刷鞋」既好處,所以人緣都唔差~
有大阿哥既風範,所以認為自己應該要照顧人地,可以講得上係樂於助人~
思考力強,所以鍾意思考,朋友都應該幾多,特別係異性朋友~
做野會有PLAN,但係又鍾意自由自在,所以會有矛盾...
因為份人有謀略,有機心,所以有時照顧人或者幫人都係唔會亂咁幫,係覺得人地需要你幫,你先去幫~
~唔準勿插~
P.S.我有上堂,自然有NOTES,但係都要睇番成個盤,加加減減揀字讀~
回復 支持 反對

你想做呢行? 定興趣?
刺客先生 發表於 16-1-2011 00:23

純粹興趣,真係冇諗過會做呢行...
回復 支持 反對

哇...
我好似好勁@@
但我超憎做刷鞋仔
至於你話我朋友多
我5多覺
我認為我有D社交障礙

思考呢...
我最愛做 ...
令狐傲龍 發表於 19-1-2011 21:04

你憎做「刷鞋仔」唔代表你唔會去做~
朋友多唔多,而家好難覺,到大個左或者你會覺得係...
當然,「朋友」呢個詞語,對每個人既意義都唔一樣,睇你點睇咁解~
思考,我都鍾意,事關我同你既日元都一樣~
咩樂觀呀,咩領導才能呀,咩大阿哥風範呀,對我來講,我全部都中哂...
回復 支持 反對