打印 上一主題 下一主題
收起左側

o,o.........(加左畫?)

re.hyuuga
哦-.-即係叫我扮係自己問..盡量啦囧
但問題係.如果係我問 我唔會問搵幾多錢囉明唔明-.-
我都有我既難處 雖則我想幫你..
-.-講真我黎到之後 都只係同呀嫂聯絡

哦.複雜~
咁又唔得...去Niagara Falls都要2hrs啦
雖則-,-....NF隔離就係美國囧.........
exactly囧...
=,=你唔洗講..我住左hk 10年都唔太清楚邊度打邊度
36個鐘-.-..........人都癲
我...又通頂畫畫-.-90% ko..
其餘係唔夠顏色筆畫....

re.傻佬
唔係丫囧 講下姐xp
回復 支持 反對

re.hyuuga
嗯..試下吧
呀嫂好好人的-_- 比較了解我

我係hk-.-呀媽唔比我出街...
如果唔係就過黎加拿大..佢都唔會比我同d fd出街
個陣14歲囉囧..出過一排都算識搭地鐵西鐵- -
初初地鐵係唔識分邊邊係對頭車=.=囧
但巴士都係-.-...囧 好難 唔知邊個站落得

-.-..咁得人驚..不如搭飛機啦....

是但啦= = 但我覺得90% ko都講得通咖-[]-..
=.=..仲有成個禮拜..放假? 又有n多功課囉
回復 支持 反對

maybe ;p
55-.-....e+鬆左好多啦...定時打番home就ok
係既- -不過唔出街我都會上網嘛囧
-.-希望我唔會退化啦xddd
如果睇路線圖我唔會=.=
但要好似呀媽咁-.- 1望就知搭邊邊就唔得
係-.-巴士叔叔好好人
的確-.-我未試過一個人搭...未來既暑假可能會(?)
1個禮拜都好漫長咖啦...

開新post 新a3a
回復 支持 反對

maybe ;p
55-.-....e+鬆左好多啦...定時打番home就ok
係既- -不過唔出街我都會上網嘛囧
-.-希望我唔會退化啦xddd
如果睇路線圖我唔會=.=
但要好似呀媽咁-.- 1望就知搭邊邊就唔得
係-.-巴士叔叔好好人
的確-.-我未試過一個人搭...未來既暑假可能會(?)
1個禮拜都好漫長咖啦...

開新post先a3a
回復 支持 反對

路過~
樓主繪畫強大ww
、、RaY仔) 發表於 18-12-2009 20:12
絕對不是
我個人覺得..只要有 時間+心機=好畫
回復 支持 反對

1`我反而在意做唔到d反光位-,-
2`得閒玩下啦-v-好玩啊
3`我知呀.但佢個個位係暗左+隔離光左囧 成條線咁
4`-.-
5`嗯.我覺得自己畫d野光暗唔夠強=.=.畫得太soft
6`呢d全部都係速寫-.-都係唔太掌握點畫比例.應該話冇時間比我掌握囉囧
7`-_-why?
8`即係點線條粗幼法-0-

ic._. 但我都唔係成日上黎既.每日都去n多forum會想死

個人唔太鍾意睇mv 鍾意聽歌算-_-
我覺得個mv怪怪的-,-..
1`搞乜成日咁近鏡影大頭?
2`我覺得個男既行得又怪又唔太自然=.=
3`如果係係夜晚街邊行. 跟住有好多人同車飛過-.- 但佢又慢慢行囧 我覺得仲有feel
4`個鏡頭狂震咁囧...

不過我都唔太識呢d野
要做我上面既野應該很難吧囧?
同埋我冇聽過首歌 冇睇過歌詞 所以可能會比錯意見囧
回復 支持 反對

才不是囉-,-a
只係因為我由細到大都鍾意畫畫同有學
當你熱愛一樣野 你就會想做到最好
回復 支持 反對

-_-我另外有學畫畫嘛之前
回復 支持 反對