打印 上一主題 下一主題
收起左側

HKA系列[更新於11月7日]

關閉 [複製鏈接]
等我話比你地呢班無知既Tig擁護者聽Tig抄咗HKA d咩
1.無敵 本身係HKA有先架,過咗好耐我先係Tig度見到有得買無敵
2.一開始有d主槍揀 本身Tig一開始淨係得手槍,之後先一開始有d免費主槍揀

唔好話少,就算少Tig都係抄咗HKA d野
回復 支持 反對

等我話比你地呢班無知既Tig擁護者聽Tig抄咗HKA d咩
1.無敵 本身係HKA有先架,過咗好耐我先係Tig度見到有得買無敵
2.一開始有d主槍揀 本身Tig一開始淨係得手槍,之後先一開始有d免費主槍揀

唔好話少,就算少Tig都係 ...
goodj111 發表於 23-12-2009 20:40

喪屍無敵hka有先??睇到你講d野真係笑死我
一開始有主槍同無敵本身zombie plague有先嫁
小朋友
回復 支持 反對

喪屍無敵hka有先??睇到你講d野真係笑死我
一開始有主槍同無敵本身zombie plague有先嫁
小朋友
aaaqqqiii 發表於 23-12-2009 21:48

[XXX] Player killed 5 zombie
呢個系統邊個出先?
Zombie idle sound
D聲又係邊個用先?

而家TiG個新模式, 又用埋我個背景音樂聲
改左名就以為冇人知

仲有
強光 都係我地有先, 佢地之後又用

六種炸彈模式改做1-2種 又係邊個諗先?

買人王 又係邊個有先??
改左少少野, 係由喪屍先買到就當自己設計?
HKA喪屍服 係全港(其他地方我唔知)最先設計出 買人王, 買屍王既物品既服
仲有好多好多

你地唔好咁天真 咁針對HKA喇唔該
你自己睇下TiG抄左HKA幾多野先喇

一味係到吠吠吠吠吠吠吠吠
吠完未?未分析好事情既真相就係到 批評人
小朋友
回復 支持 反對

[XXX] Player killed 5 zombie
呢個系統邊個出先?
Zombie idle sound
D聲又係邊個用先?

而家TiG個新模式, 又用埋我個背景音樂聲
改左名就以為冇人知

仲有
強光 都係我地有先, 佢地之後又用

六種炸彈模式改做1-2 ...
chantikki 發表於 24-12-2009 01:28

強光,買人王,背景音樂 我就唔知喇
你抄左都可以話係自己姐

就算tig有抄你地hka都只係好小野喳
你地抄tig有幾多野呀?多到我都唔想打出黎
抄完之後又唔認
仲要抄到成個ser勁似tig囉
我入到你地hka之後真係以為玩緊tig
d模組又係tig
個屍王又係tig
正一 on8+1+小朋友ser
回復 支持 反對

強光,買人王,背景音樂 我就唔知喇
你抄左都可以話係自己姐

就算tig有抄你地hka都只係好小野喳
你地抄tig有幾多野呀?多到我都唔想打出黎
抄完之後又唔認
仲要抄到成個ser勁似tig囉
我入到你地hka之後真係以為玩緊ti ...
aaaqqqiii 發表於 24-12-2009 14:15

咁真係好8+1喎, 你開一個黎睇下, 開5個 好似我地既服, 人流仲要有番咁上下
回復 支持 反對

咁真係好8+1喎, 你開一個黎睇下, 開5個 好似我地既服, 人流仲要有番咁上下
chantikki 發表於 24-12-2009 14:30

so甘又點
你係咪覺得我冇可能開到??
回復 支持 反對

仲有ser洗咩自己開嫁玩tig咪得lo
回復 支持 反對

仲有ser洗咩自己開嫁玩tig咪得lo
aaaqqqiii 發表於 24-12-2009 14:41

所以我再講多次
未清楚 事情的全部
請勿 胡亂批評某一方
小朋友
回復 支持 反對

所以我再講多次
未清楚 事情的全部
請勿 胡亂批評某一方
小朋友
chantikki 發表於 24-12-2009 14:43

我就係唔清楚點解成個hka甘似tig呀
甘我批評hka之前係咪要批評tig
回復 支持 反對