查看: 61920|回復: 118
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團軍團] 蜀國六級軍團【翼勢力】招收會員和結義

蜀國6級軍團【翼勢力】招收會員和結義

本團創立目的是守護 保護每一位團友 幫助每一位團友 是我們每位的責任
我們無分彼此 互相幫助 團結 齊心
希望 大家來到 我們既家 可以玩得開開心心
願意 一起守護大家既 都歡迎你們加入

入會條件 :
只要75級之上 長上 肯齊心 就可以同我地一齊建立一個美好既大家庭 歡迎轉團換國 有意請聯絡我 或者 各結義長
備有大量全10結義 勁人可以選擇

以下是各結義長名稱
都督 : 綺萌
參軍 : 遊遊閒
部將 :  鐵雲 , 牙仔

本團 正在重組中 會不停增加人數的

本會活動 :
每天晚上 也會有 數個大小副本 供團友升裝 刷裝的 歡迎新舊會員 一齊參與
回復

我想入..可以嗎!?? 6狂' 天仙強' 7百變3洛日爪' 副鉤'
love132 發表於 19-10-2009 22:47

麻煩你留下 姓名 上線時間 我地會有專人聯絡你~[[bao_34]]
回復 支持 反對

*V* 快來加入翼勢力這個軍團啊
甘蝦. 發表於 21-10-2009 23:34

謝謝蝦蝦[[bao_30]]

支持下翼勢力既朋友們
同埋果日七星開拖泥幫我地
Carrera 發表於 22-10-2009 20:35

你係邊個喔@o@[[bao_28]]

加油啊
綺萌
晨昌首 發表於 23-10-2009 16:46

謝謝gm大大 不過 你點知係我來呢 我申請樂古時
好笨笨咁 吾知可以用中文名-0-

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
無名方士 + 3 一次過回覆獎勵,因為見到你ICON係九天玄女, ...

查看全部評分

回復 支持 反對

我係好友營既斷水‧武魂呀 [[onion_14]]
Carrera 發表於 24-10-2009 09:35

原來係你~~ 謝謝支持

支持支持[]
另外我結義招血舞 前田同仇天會送香吻一百個[]
~天道總司~ 發表於 24-10-2009 17:48

謝謝天道多士@o@[[bao_34]]

我又來推推~~~~
支持
superpaul34 發表於 25-10-2009 04:00

謝謝支持~
回復 支持 反對

翼勢力 成立既宗旨 係一班人 開開心心咁玩 不是什麼 大團 開左 只係短時間
不過 如果 呢個團 有咩問題 我地 都會一齊接受 大家 既批評 批判
做得吾好既 會一直慢慢改善

只不過呢 都最小 留低 你個名 同 咩事 先得架 有錯 有問題 我地會認 我地都會 為每一個 會員
幫每一個會員 一齊成長 咁樣 玩遊戲 先會好玩
玩赤壁 之後 我開始明白 點解 咁多新game 都分開 tw hk server 了

呵呵,宜加共濟會就好似以前魔虫咁,勁團->衰人,廢團->好人,圍嘔=好人所為
chunkit_66 發表於 5-11-2009 16:50

魔虫麻 拒地 以技術 聞名 好裝人好小 但你地 勁裝 多到 數吾完wo 邊有得比呢

翼勢力個都督已經係人板啦~
扮可憐扮無辜佢最叻
仲有絕招就係出大頻博同情囉
思覺失調真係無講錯
傻豬們真係要諗諗呢個人做既野有幾咁多疑點~~ 唔好再做隻蠢豬先得架@.@ ...
siucattt 發表於 11-11-2009 07:51

你好 你要咁講我 係可以 但都請你 留下 名子 同 咩事 吾係叫 大家點樣 睇清楚我呢

打到我地企城??
好彩我以前有cap定圖姐
不過呢張影遲左
係翼輸左之後...藍戰走左..空心都好似走埋...
總之係d翼走得7788先記得影

仲有 ...
matoi 發表於 11-11-2009 10:12

其實 打交 來來去去 咪得win 輸 同 打和
咁都走去cap 圖 會不會好似好細路仔呢
玩遊戲姐 打到你地最勁 無人敢同你地打 咪一樣悶

再提一次,如發現句子有挑釁成份..
一律禁言1個月處理,
以下的回覆作準
誠、–– 發表於 11-11-2009 12:36

謝謝版主 一直都有幫手

唉...呢位哥仔..你地真係唔記得左..
之前係南門企城既日子..打嬴一場交..就要影幾張相放上黎- -?
咁我地咪好多張相影..打輸就話比人圍..問心講句啦..點解我地翼唔會比兩個圍..
你地共濟會..會比兩個國圍..自己諗下 ...
kitlovekwai 發表於 13-11-2009 20:44

心心豬 吾好勞氣了 呢d 講太多都無用既 你都吾好吾開心了 我地大家好需要你的
回復 支持 反對