打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 有好多問題也想問你地哦

咁要點樣先多d$$-_-
回復 支持 反對

[[onion_22]] 依家D人走左唔少, 咁多D支持下新人啦! 人地唔知就話人傻啦!

不過我都係新手黎, 依家先係61lv, 都有好多野唔知好多野想問 [[onion_09]]

不過樓主如果想有多D, game錢用, 你可以用果800點gash, 換成320金元寶,
             跟住係game度, 係南極子附近搵神秘商人, 就可以兌換成game錢啦,
             點樣兌換你可以睇下攻略版度揾有教, 依家ge兌換率大概係1金元:2.2-2.5金度,
             可以換7.8玉咁上下啦,  你可以多D係9線市場睇下, D秘文價格大概都可以知道下啦,
回復 支持 反對

[[onion_22]] 依家D人走左唔少, 咁多D支持下新人啦! 人地唔知就話人傻啦!

不過我都係新手黎, 依家先係61lv, 都有好多野唔知好多野想問 [[onion_09]]

不過樓主如果想有多D, game錢用, ...
赤璧老漢 發表於 26-9-2009 19:02
走在幾多[[onion_25]]
回復 支持 反對