打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 好用C機心得體會

C機真係好好用
拳:105(技能屈)Z2(唔駛講啦)Z2FZ(自爆機)
剪:Z1指揮機(技能+武勁)寒吉(多彈,技好用,勁煩)陸吉(3武勁,技OK)
包:GUNTANK(雙回彈,高攻)馬炮(同上)CR狗(煩)
回復 支持 反對

我覺得cr rank ge力克大魔好d,本身2武ge攻擊範圍大,當見到劍西等高攻格勁ge人衝過黎時,可以用3武減佢boost,而血量降到40%以下后,可發動技能令2武無限彈and連發速度上升(前提係你要練到有得用先)
回復 支持 反對

個人喜好:太空坦克 - -
回復 支持 反對

有種用太空坦克-.-屈爆
回復 支持 反對

我想知祖沙用法

呢部我台透唔到
skyplayer200 發表於 8-7-2009 13:22

都不是太困難

2武 是光槍 可打一般機體

3武 是飛彈 可以打重高達 等有psp甲 同 光防的機體

因為是剪刀機 格也不差  

他最好是必殺 是射擊的 不太用近身戰
回復 支持 反對

如果你令龜霸係d a機手中令到第1 你點7都變帥氣[[bao_36]]
回復 支持 反對

我只用c的,差不多什么好用的c都玩過,
龜龜也是,龜是部拳但射擊真好很出色,
2血2攻一流.
回復 支持 反對

渣古(馬哲蘭炮裝備) 呢隻可能無乜人知 但系呢隻好過太坦
我配點系加全攻(特4) 之前去打閃光 食左我4下2武就已經再見 加上死亡多命 如果你唔鐘意沖 又可以狙又有精狙
回彈快到你唔信 人地一起番身 又射多粒 識用打同屬都唔系問題 岩岩打z 佢射一槍 我就開到2野2武 希望多d人認識呢d機 唔好成日話c機廢 a機勁 如果系咁 根本唔會存在c機!!(個人意見)
回復 支持 反對

48# ﹏傑﹏
講回彈,講攻,馬炮渣馬屁都追不上鋼坦.
馬炮渣只是防比鋼坦高,但講實用鋼坦比馬炮渣好
鋼坦最強的是雙炮,爆風一流...但馬炮渣只是單炮
對拳機都是鋼坦佔優,拳機真的到你身邊鋼坦一下便倒地,馬炮渣要3下.
回復 支持 反對

我用e部係後場狙擊 人地未見到我就比我殺左 死左都唔係咩事 真係好屈
招1技令狙擊回得超快 人地一起身就差唔多射得 招必殺又好似暴風個招咁 一條命=人地兩條 死多幾次都冇所謂
回復 支持 反對