查看: 7803|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 。・。✿`γ`花蕊μ團* and●`花蕊ω天國 收生↗27號更新.

入團須知: )
*須考試(收人準則在下面.)
*
必須長on!
*團名: γ花蕊μxx*(xx可自行取名,最後1定要加*)
*考試成功後.須到團網報到.如不報到.該團員將會踢出團.與本團無關.
個人同步模式
120-樓梯轉角   45m
137-化      45m
150-赤地雪    45m
152-cyber lover    50m
188-討人喜歡      35m
190-love mode     30m
206-當我們宅一塊 25m
自由模式
188-討人喜歡    60m
152-cyber lover   55m
186-American idiot 45m
190-love mode   50m
136-you      50m
136-花花公子    50m
136-男人女人    70m
BEAT UP模式
158 鴨子飛了                   60m/0 miss
186 American idiot          45m/5miss以下
150 You' re alreday gone        40m
136 YOU                            50M
126 海                          50m/0miss
118 觀察                           37m
107 mov mov                40m+5miss以下.
101 熱情                         20m
126 冬天故事                    35m
142 3254Techno party       80m+600p以上
116 請回頭看我                 35M
98-HOT        45m+0miss

領舞模式
130  christmas party  25m
138  say my name      25m
135  哲誅,我愛你     15m
136  男人女人         30M
136  beautiful night  30m
99   let's start it   20m
130  party party      25m
128  日不落              25M
124  想愛就愛            25M

家族方面;o)
族名: ●花蕊ω天國
高於28lv 的可以不開新ac 入家族
低於28lv 的必需是團員才可入家族
*入族的人必需按時出席和打大賽
有意入團可留下您的msn; pm 我,
im γ`花蕊μ笨琳* `
回復

幫手回一下
竹收多d生: )
回復 支持 反對

有冇團網-_-
想申同盟= =
回復 支持 反對

有冇團網-_-
想申同盟= =
◇~荔枝~◇ 發表於 24-6-2009 17:03

http://babeflower.marlito.com/
[[bao_28]]
回復 支持 反對

http://babeflower.marlito.com/
[]
琳琳琳;D 發表於 24-6-2009 18:10

泡泡入番你地族拿- .-
都唔知好事定壞事._.''(唔講點解-3-)

我個網-3-
http://csnightdanceclub.marlito.com/index.php
記住+我同盟呀-_-v

名:£FirSTLovE
回復 支持 反對

支持支持;]SupSuP=]
回復 支持 反對

o.o琳琳啜啜
<333
回復 支持 反對

o.o琳琳啜啜

γ`花蕊μ夜櫻 發表於 24-6-2009 19:30

你應該係族長A_A
俾唔俾我做同盟-3-''
回復 支持 反對

泡泡入番你地族拿- .-
都唔知好事定壞事._.''(唔講點解-3-)

我個網-3-
http://csnightdanceclub.marlito.com/index.php
記住+我同盟呀-_-v

名:£FirSTLovE
◇~荔枝~◇ 發表於 24-6-2009 18:52

我吾知佢系米入返啊-[]-'我無留意.
因為佢之前系你果族xp系米呢o_o?
因為我之前有同佢玩過.佢同暑系同1個族o_o;
回復 支持 反對

支持支持;]SupSuP=]
忍痛割愛ˇ 發表於 24-6-2009 18:54

你吾系話同盟咩-[]-;
比名我加返上去: )
回復 支持 反對