打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 敏乂 呢條銀樣.有禮貌同你講野.佢句句博俾人小

打機講到去打真波
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

nike league甘強
咩人阿..講來聽聽..我想了解多d阿
回復 支持 反對

丫文  你個 87仔訓醒未丫=  ="
你係game 度串黎串去好cool 咩'  '
出黎打 3on3 street basketball 拉-  -
仲係game 度打 咩"
快d醒拉." 我都打nike lie 拉 - -
仲對 freestyle 咁認真." 你真係電車男一位lo= =
咩  ...
lkxlki 發表於 16-5-2009 20:52

w0w 你係第1個團,又如何?, 找日挑一挑綠帽好不?
真人打波?  , 笑, 系game度挑吾贏要講出黎打?
game既事點解吾可以係game度解決? 出黎打波好威好猛? 笑.
你話你係第1個團嘛, 搵日系game度挑咪知邊個高手d囉0.0
我未驚過喎,
回復 支持 反對

死硬膠 = =
你d 叫高手."
就同你講下game,"
你個2個fd 有冇用你又咁清楚.".?  你坐係佢隔離玩.?
佢地心照拉." 俾我小個陣 做咩 off 先.? 唔係身有屎丫.?
仲要2個一齊wo."  你用下個87 腦都知/"有野拉 ==
咩 q 野係 ...
lkxlki 發表於 16-5-2009 21:05

如果你係戈隻pf 敏乂 既, 我好似用過GreenHaT仔仔(戈陣2XLV) KO你所謂既1XX板喎0.0

打GAME打上腦? 笑話, 我隻C都係得戈2位數既能力 , 你戈隻3位數喎. 上腦戈個好似係你咋瓜a0a''

乜野係高手 中手 , 都係人地俾面子我而講姐@@

秒死我0.0? come 0n. 為何不組1隊同綠帽團既人挑機呢?

一講到呢樣野,你就搵直口話真人出黎打波.你老吾老肚d?

我真係好淆俾你秒死,屈死喎@@ 幾時會試到呢0.0真係好期待喎
回復 支持 反對

打機講到去打真波
小小傻 發表於 16-5-2009 21:30

我一睇到真係想笑XD
回復 支持 反對

雖然唔記得你地tws係數碼定辣椒,不過我記得,好似彈起左半個月就比人ko左定消失左?
而且d人好新手feel,可能係貴團既新人,在培訓中~~~
如果係辣椒時創既,球團排名真係唔多見到你地,球團初開,sex,零度,mysz呢d港宰團就 ...
冰封心靈 發表於 16-5-2009 21:35

系辣椒初期戈陣黎.我冇記錯既話.有隻PG.PF的.   

同佢玩過. 感覺...笑左XD
回復 支持 反對

tws入邊有幾個連一個女仔都打唔嬴wo~~~
又幾勁wo~~
話知你係唔係咩第一個團出黎
個團開得耐唔代表技術~~
亂q話人外掛唔係垃圾都唔知用咩形容好難
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

nike league...?你叫咩名啊 咁西利
仲有nike league好威= =?你係咪仲係打緊細丙果d新仔啊?
有冇見過fs入面勁多tw講 4x中鋒,大前比2x G,pf,sf,xxxx電啊?
低lv唔比勁~"~ 笑
回復 支持 反對