查看: 1632|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創] 再次搞gag「已修改」 「轉書編輯+原創爛gag」

關閉 [複製鏈接]

有一日    小明買左d舊年代既酒返去屋企   佢返到屋企  發現酒入面有一條白頭髮  之後就衝去同店舖既員工講返見事   個員工就好神氣既話 :「咁就証明左呢支酒真係陳年舊酒 貨真價實」

有一日  大明去醫院度睇醫生 醫生就發現大明有風濕症  就同大明講:「你有風濕症 要避免潮濕」  之後  過左一個月 個大明又返返去果間醫院  問醫生:「醫生  上個月你話叫我避免潮濕既...?」醫生就話:「係呀!!做乜又提返??」個大明就話:「咁我依家可以沖得涼未??」

有日  老師問同學有邊個幫過媽媽做家務 明明就好快咁話「我呀 我呀」  老師就問明明幫過d乜  明明就氣直理壯:「係食飯之前 我就幫手試下食物d味道 食完飯之後  我就指揮我個細妹同細佬佢幫阿媽手」
死左未???
未死?????你大獲啦 .........搞個爛gag當爛鬼死你

阿龍係一個好鍾意暴飲暴食既人 所以d人一直都叫佢做暴龍
有日 小朋友online有個活動 叫做「武裝遊戲」 暴龍好開心咁入左去玩
入到去  個gm比左個裝佢  個暴龍就著住佢   d人見到佢就大笑起黎
從此  暴龍就比人叫做  「機甲暴龍」
但係   暴龍覺得自己成日暴飲暴食  搞到超肥  
之後佢一心想減肥  過左1個月  暴龍變左好瘦既人
之後d人又叫佢做

「機甲暴龍獸(瘦」死未@@

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
米達麥亞 + 4 最後一個令我笑左一下

查看全部評分

回復

上面d gag太亂-.-
搞到好難睇
賣左d舊年代既酒返去屋企<<<是買吧..
死左未???<<<仲以為gag的一部分=.=
回復 支持 反對

樓主成日用錯字
根本唔明你想講咩
最後果個就好d
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

睇完最後果個之後我就笑左
回復 支持 反對

上2個冇咩野!!!
最後果個就真係有d爛
回復 支持 反對

最後個個真係唔錯.....我都笑左.....
回復 支持 反對

已經修改了 
最尾果個爛gag我都覺得幾爛  自己搞都想死
回復 支持 反對

最後果個有D牽強咁==
回復 支持 反對

爛gag不在乎牽強  
只在乎爛得死人
回復 支持 反對