打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] !!!!!!發現了一個強人小前鋒的video!!!!!!!

TO...樓主 你同雞翼打過未??

未打過你就真係不識天高地厚嚕..
回復 支持 反對

請看看神人sf吧[[onion_41]]
http://www.youtube.com/watch?v=v8ft4sOkw9s

超神
超神
超神
超神
超神
超神[[onion_39]]
回復 支持 反對

泰國片  我記得世界賽果陣 台灣炒泰國佬 49:7
台版水準仲高過泰國
佢地咪又係 fake射 回傳  a3板  
睇2隻中鋒企死籃底 又係傳波機
隻小前好似入到好多分 只不過係人地跟唔實   咁都有外線起手機會 有要咁空
你可以比較下我同你既片 起手既空位有幾大
再者 小前既定位  唔係主攻手  主攻手永遠都係籃底
小前速度快 彈跳高 用黎防守係最好 小前單對單可以mark到任何職
進攻時  間唔中in face射幾球2分出去幫幫手就得
再講返班泰國佬  首先唔知樓主你玩小前玩到幾多lv 你去同d 3x lv既小前打 隻隻都係咁玩法
再上d 4x  or勁人已經係防守一流 見佢blk人多過入波
再講返段片 小前射3分果陣 同上籃 對面隻中鋒都係唔識補位 由佢上 已經係有問題
換著係我 我沖左出去好耐
不過見你咁有心玩fs 香港需要你   你keep住努力喇
不過你玩小前 我不如勸你玩大前 速度快 彈跳高  守外線一流 進攻時可以同中鋒一齊屈底
你加我好友喇  得閒搵我玩  0EZ陸號0   45lv C    msn teddy_726@hotmail.com
回復 支持 反對

13# 紅螞蟻

[[onion_46]] [[onion_71]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

不強         
回復 支持 反對

呵呵呵~~~無聊死~~~~
回復 支持 反對

唔算新手囉~
只可以咁講~
神唔神就真係各花入各眼~'
回復 支持 反對

請看看神人sf吧[[onion_41]]
http://www.youtube.com/watch?v=v8ft4sOkw9s

超神
超神
超神
超神
超神
超神[[onion_39]]
pong666 發表於 19-4-2009 23:31

講真,入面條友唔勁,係對面廢
回復 支持 反對

觀點與角度問題?還是沒看過真正神手級的表現?
回復 支持 反對