打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論] 關於我既事(5係我地團)我想係呢度講幾樣野

關閉 [複製鏈接]
我岩岩走開左e+番黎就見到你開post 你又嘈? ok就同你嘈
第(enDen)  sorpack個ser 得la呀爸  如果你地做左第2點既野而比T特別係垃圾團呢D甘既字眼 我5會SAY SOR
咩意思?
係我有話過你地垃圾團我認~~我唔得d死硬~~~~~膠~敢做唔敢應~做錯事又要d會員(咩)
但我講呢句野之前至小比你踢左3次先~仲有係你話~我t人當食生菜~我之後先話你垃圾團
我想問下你~你比人踢幾次~仲要比人串~~唔話佢垃圾團~唔通話你爆神團~好有品?
仲有你講野小心d~~等陣又要你d fd 幫你say sor就唔好啦~比人笑架傻仔~[[onion_37]]
回復 支持 反對

你誤會了  這次我有干預的了

請先回應我的問題
回復 支持 反對

引用:柒 蒙說話
個句t人當食生菜係我講既

我見到d29名就t  因為呢d名真的太多 如有粗口字眼個d 可能你地認為甘都t 5係嗎?但呢個我5like 都沒計 一係咪入我場~
又如咩evo~肉手~我沒同佢打過 佢入左黎 但我拉中高禁肉~佢都話自己肉我又5識佢怕ag咪t lo
t 呢d人太多 so 彈左句t人當食生菜

你話evo肉手冇同你玩過?
咪傻啦
第一場我同佢入你場玩~之後我同佢全場第1,2 高分之後比2p洗hand ag
咁叫廢?
你仲話我又5識佢怕ag咪t lo
仲好笑~岩岩玩完咁快唔記得 又老人痴呆?
仲有你一開始冇踢佢
正係踢我~之後我入多幾次你仲踢我就叫佢問你做咩踢我
果陣你先踢佢
咁皮8仲唔係on..? ka子唉 呾識作野
你大過唔做作家真係國家損失

評分

參與人數 1 -20 收起 理由
感恩 -20 粗口+人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

版主,請你睇清楚會員DENDEN所講既說話的字眼,理性討論?
回復 支持 反對

人家已表明t人原因
只想理想一點討論

copy返.

換句話說
你都有認你踢人
而你踢人的原因是 " 要求打一場有質素的場 " 吧?

那麼對賊團品格質疑的人

對於這一句話有沒有異議?
另外 想請問你們  對於賊團有這些話
所改善的地方有何說話要說?
以及  你們的要求大概是甚麼呢?

(請理性討論)
回復 支持 反對

下~我比人屈完又屈都幾難理性囉
回復 支持 反對

蒙d~唔好話我唔教你~你咁樣成日亂踢人~之後d人比你亂踢就一定會入你場玩野啦~
話D人成日入你場玩野~你知唔知係你自己衰多手亂踢人先!

不過我冇入過你場玩野~

評分

參與人數 1 -3 收起 理由
感恩 -3 下次記得編輯帖子=]!不要連POST!

查看全部評分

回復 支持 反對

理性點
不如就從如何令團改善更好吧?
一口咬定別人不濟其實蠻不當的.

既然別人T人的原因是為了提升遊戲質素
那麼有沒有比這更好的方法?
又或是你自己有更好提議?

直接說人家錯誤沒有用.
反而
令別人有更好的配套措施
作一提點來得實際而不用花太多時間!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我唔知點講,如果你覺得咁係錯.可以叫蒙D同你講番聲SORRY.

但我自己覺得場主係有權T人,可能有某D原因(EG:有團友留左位等等)

同埋,其實諗都諗到,T你實有原因,如果係要玩你既話.入到GAME洗你頻啦.洗唔洗T人哂時間.

請小心字眼,踢人還踢人.唔係亂踢人。
回復 支持 反對