打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 刑天門勁d定毒龍教勁d??

型天同毒龍打係多數型子暈人先之後要係果段時間睇毒龍撐唔撐到!撐到基本上贏硬!撐唔到就姐係撐唔到喇=0=!我地玩和平ser算好!打之前要問過你!玩pvp ser個毒龍/型天睇你唔順就暈你打死你!所以e隻game暈技太易出喇掛?玩過同佢類似ge魔獸世界裡面有隻同毒龍一樣ge剌客都冇毒龍咁屈!人地最多隱型冇暈技如果有暈技只要實力差唔太多基本上打哂好彩我地唔係pvp ser如果唔係出去升lv都係等死風雲唔洗打ec專心幫人補血都得喇=0=!
以上只是個人意見同睇其他人型天同毒龍教學所以知ge有錯咪插.......我本人玩ec!!!
回復 支持 反對

回復 26# 的帖子

毒龍升得快!?咪玩我喇@@!刑天先快呀!刑天d招技我認係丫,但毒龍d招唔見得廢lo@@!仲有!毒龍暈人係15秒學爆之後!仲有招封內!毒龍p刑天方法!先大忍再暈再行屍之後落3毒再出招殺招再封內之後迫對方要近攻,再落毒拖住對方!咁樣好大機會p贏!
p.s本人經驗!
回復 支持 反對

回復 29# 的帖子

讚成!pk講技巧!內毒有神品裝d防都高到pk喇!你刑天玩外功!打落去對神裝冇得(包你神武)反而內功-傷係e隻game真係唔多而且刑天冇加氣防內傷仲要突低!比毒龍落毒打根本扣好多血!至於要p得贏唔贏要睇技術!唔係有咩門派特別屈呀!萬三血多嗎?!真的不算多不算少了!我暈你再放封內你門技冇得出,之後一路拖一路打你又冇得暈!拖到封內差唔多完再放行屍你又連招都出唔到!7秒+15秒+15秒係37秒當你有1,2秒重覆出ge!都35秒!35秒落毒扣萬三血唔係難事一件!加上pk好多時候看裝看技術!
回復 支持 反對

回#32,毒龍有封內..封左內連大絕都出唔到喇仲講咩還擊呀!
回#33我諗你攪錯左d野!我地比緊刑天同毒龍唔係風雲!仲有神品6級裝仲8000幾血佢咩毒龍呀我識d毒龍90幾100有唔系都破1m血lo!佢地內功都有400幾500呀!佢地19敏7氣..暈完你落大小毒你都應該差唔多死得你都冇咩機會打到佢!到你玩到100就會明白到後期用群攻技係幾難殺死人地!
唔知邊位話有化勁70幾..咁又點毒龍有400幾500內功呀!你化勁70幾我照打你幾千一樣姐
邊個話大忍左之後你爆大就打到呀?你鬼知佢係邊呀!一忍得就會行開d睇定d先行埋去喇...咁都比你爆左我真係冇野講....只可以話你好彩lo!
刑天靠外功打,當對住任何門有一套神裝d防分分鍾破1000首至仲高你點打呀...
講真毒龍群p係一定唔得因為一埋身比一堆風雲爆技都死緊.....但係單p一定係毒龍天下...毒龍冇群攻技係升lv好慢...而且群p=廢物係真ge但偏偏佢d單體攻擊事出就係成個game d門最高所以佢單p先勁....好多人話毒龍pk最勁係19氣7體/7敏.其實最勁19敏7氣喇...
p.s以上資料全屬個人經驗同1d真正毒龍pk高手ge經驗告知...
本人66毒龍好低等但係挑d7x刑天d裝仲好過我我都一樣贏...講真本人係5x果陣同刑天p真係輸多贏少....有諗過放棄毒龍但最後撐上黎先知其實毒龍就玩單p無敵喇...群p就唔洗諗留番比刑天風雲喇....
大家看完後即使意見不同也不用再回我,因為唔想有吵架
回復 支持 反對