查看: 1526|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 絕愛沖等團佳績=]

今日係絕愛團成立既第14日,
一個完美既14日,

===================個人介紹=====================
話說,我係個團既新仔,叫特強彈力
好多人都話我個名好膠;)
我好同意大家既講法,
所以我叫膠彈=]

===================正題=====================
新團第1個佳績,雖然真係冇咩睇頭
但係假假地都12連=]
希望大家睇睇啦\]

最後=]
希望睇完既人係商店按送禮之後打我個名>>特強彈力<<送上一份一意=]
回復

So gD..

岩岩你入黎個陣我經已對你抱有好大期望

而家你經已變得咁強.. 我真係覺得好光榮..

你成功做到一個強力汁波仔了 我好安慰:]

*******認**真*******

打得唔錯.. 可以配合到我同奶既打法...

換句話講 姐係我尻掉加佢秒REB!

出圈既功作做得奇強 :]

護球功夫更有一手 GREAT:]

不過做唔到獨食:]

奶又係既 成Q日比我汁到雞 正一廢柴

有場我13版佢有5~7版..

真係.. 唉 .......................................

佢卡位卡得唔夠實..

彈你既個人突破能力都有待改進 :]

加油吧 :]

雖然我都唔勁 但係呢個都算係我地既第一個紀錄啦 ..

GO吧 :] 決定帶你沖等去 .....

[[yoyo_019]] [[yoyo_019]] [[yoyo_019]]
回復 支持 反對

難道說只要加上獨食就能成為獨當一面的王嗎[[bao_35]]
回復 支持 反對

不是! 只不過係講你仲有呢樣野做得唔好..

有場你咪狂偷波既 成日都可以做到咁既程度既防守 好強的了!!

你分唔到幾時應該獨食 幾時應該分波

我無所謂架wo 你獨食

獨食最重要係入 唔入咩野話都係廢既

你唔可以善用到控衛最有特點既技能..

雙假 真係好q有用 仲有qe ss pass呢個 你又唔識用..

走pick唔夠準 我走左pick又唔比阿雷我直接上.. 要我上籃..

有幾球我pick比你 你都係行過之後比番我..

你空哂就射啦 雖然空哂炒粉會比人插到飛起!

但係你空哂個時唔射等幾時射??

就好似你扑野咁...

條女濕哂叫哂come on! come la! 打開埋對脾比你入 你仲唔入 等幾時??

蘇州過後無聽搭牙小朋友 :][[yoyo_163]] [[yoyo_163]] [[yoyo_163]]
回復 支持 反對

唉,冇辨法拉,我D版的確係廢左D既,我會繼續努力架了
回復 支持 反對

原帖由 花洛 於 9-7-2008 09:54 發表
不是! 只不過係講你仲有呢樣野做得唔好..

有場你咪狂偷波既 成日都可以做到咁既程度既防守 好強的了!!

你分唔到幾時應該獨食 幾時應該分波

我無所謂架wo 你獨食

獨食最重要係入 唔入咩野話都係廢既

你 ...

多謝大哥提點=]
p.s.重點在最後一句
回復 支持 反對

想入  加左  但未考試/___\
回復 支持 反對

搞到我都有興趣-3-''
回復 支持 反對

歡迎大家加入絕愛團,不過要測試