打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 識唔識呢個

0.0"
無聽過真係唔知有d咁o既人
回復 支持 反對

原帖由 -峰- 於 31-7-2008 10:49 發表
首先我覺得瑪奇唔需要有d咩警察囉
其實之前見過佢
佢做d事好做作 好似大大聲聲咁要話比人聽〔我係好人〕咁
係杜巴時不時見佢開隊 又不斷洗頻講邊個係騙子邊個係白木咁(洗頻很煩人..
即使聊天時 也不忘幫人宣 ...

如下...

杜8成日見到佢起度洗-.-|||
回復 支持 反對

對個人黎講

都係果句...

種族/騎士pvp是瑪奇遊戲設定世界觀的內容之一,如果開了pvp就是等於同意瑪奇世界觀內種族對立的理論

惡魔貓開這個pvp原意都是給大家對戰用,沒想過(應該是不會想)玩家會開住pvp是有其他原因

pvp打人叫亂打(明明就是瑪奇世界觀的設定來),為何我不可以叫他亂開...???'

另外愛麗莎之前都有幾個人自稱是維持pvp埸和平的人...個人覺得好嘔心...好似果d現實好渺小,得不到別人的同意or沒朋友...所以先係game到扮哂野要維持正義果種人...

原帖由 小蒼 於 24-8-2008 15:06 發表

如下...

杜8成日見到佢起度洗-.-|||

雖然我唔同ser...我真係對佢好反感...佢係邊位- -佢有咩資格...想上位嗎!?

[ 本帖最後由
回復 支持 反對

回復 33# 的帖子

呢個人專針對香港玩家
佢圖中公布既''白木名單''全部都係香港人
佢早上洗頻會叫人地咩不要讓肚子受苦 晚上叫人別玩太晚
唔係出位咁係咩=D 佢見到人PVP就會走過去問人地
''你們在玩嗎?''人地話係 佢就會話 ''是玩就最好 別玩得太過火''
呢種態度都只係對著台灣玩家而已 若果係香港玩家大概已經出手=)
佢對付開pvp打人的''白木''用既方法都係用pvp打番佢
佢做既事 同佢所認為既''白木''有分別0.0?
佢講d野又成日針對香港玩家 好唔掂囉
佢強度比較高 又話自己識橘子內部工作人員 所以先覺得自己有資格管瑪奇吧=D
不過好多人都唔妥佢
回復 支持 反對

雖然都不知什麼回事==

不過耍白的香港人還很多..

雖然台灣也多(?)

因為耍白的人多於少耍白的人印像也變壞從而變成香港統統也是耍白

不過香港人有多少想過台灣人都是耍白?

起碼我第一個不是=3=

因為就算他耍白打注音我不會看(來亂的)

不過有香港人耍白給人打死的個案也很多 = =

不過他倒底有沒有想過自己錯的地方?

那台灣人自己也有沒有想過?

要是真的想那這樣耍白的人也變少了吧?

不過正常人也不多會想自己錯在那…

所以引致兩岸關系緊張(?)

========

不過那個自稱自己警察的很是國小生 == ?

他每年每月有多少人工呢A_A?

難道他就是傳說中的GM 囧rz
回復 支持 反對

哈哈 老陽wo[[onion_73]]
相信有好多人都會覺得佢好似扮野左d
回復 支持 反對

呢個我契弟來[[bao_39]]
回復 支持 反對

最衰唔記得影
前2日係杜8佢話咩因為勁所以有好多女角鍾意佢追佢
聽到都覺得嘔心
自大自戀到不得了=="
回復 支持 反對

回復 40# 的帖子

更自大都有...佢近日結左婚
掛左個稱號叫為民除害的老公..
介指到寫白木 騙子的克星...
睇完真係無言...真係當正自己係gm..
回復 支持 反對

原帖由 kiba574 於 12-9-2008 11:04 發表
最衰唔記得影
前2日係杜8佢話咩因為勁所以有好多女角鍾意佢追佢
聽到都覺得嘔心
自大自戀到不得了=="

女角 (?)
我也是女角

他確定那些女角(?)都是女的= =?
回復 支持 反對