查看: 1578|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] ♂櫻花雪×(你既名)*團現誠意邀請有品既人加入,終於開左家族啦=3=''

♂櫻花雪×*團既簡介: (2008年7月4日)~
♂櫻花雪×*團係岩岩成立既團(個團名諗左好耐嫁啦=]),個團都係岩岩先開,而家好期待個團快d多人=3='',我地個團只會收30個人,所以要趁早入團啦'',終於開左家族啦~,歡迎男/女仔加入我地個團同埋個家族-3-'',啦,聽日你地就我地個團主頻係自由1,頻3/4,所以你地要多d去主頻玩啦,而家想加入♂櫻花雪×*團既話可以加我同副考官既msn,留底你個msn又或者係勁舞度find我,我通常會係自由1,頻3/4開room收人~
(仲有樣野要提一提大家,入我地個團一定要重新申請ac改名)♂櫻花雪×(你既名)*,thx~

★櫻花§飄雪家族既簡介: (2008年7月10日)~
搞左咁耐終於開左家族啦(好開心丫=3=''),但係岩岩開家族只可以收10個人,所以其他未入到既團員要等我係今個月之內升級家族就可以一次過全部收唒你地入家族,家族名叫★櫻花§飄雪,歡迎男/女仔加入我地既家族,只有係我地♂櫻花雪×*團既團員先會批準加入我地個家族,所以要加入我地家族既話就快d入團啦~

提示:被其他副考官考左而pass左既話記得叫我(團長)加番好友丫~
♂櫻花雪×*團男仔團員職位/名單:   
1.團長/主考官:♂櫻花雪×亞綸*(MSN:panda_love712@hotmail.com)
2.副團長/副考官:♂櫻花雪×文仔*(MSN:samlee98006001@hotmail.com)
3.副團長/副考官:♂櫻花雪×藍B*(MSN:lamchumnan3009@hotmail.com)
4.副團長/副考官:♂櫻花雪×咾咾*(MSN:kin62597009@hotmail.com)
5.團員:♂櫻花雪×亞樂*(MSN:lok-728@hotmail.com)
6.團員:♂櫻花雪×文*(MSN:somanckeuk@hotmail.com)

7.團員:♂櫻花雪×魷星*(MSN:kwokyusing123@hotmail.com)

8.團員:♂櫻花雪×阿尊*(MSN:kent1993104@hotmail.com)
9.團員:♂櫻花雪×小休*(MSN:jason_tai_0506@hotmail.com)
10.團員:♂櫻花雪×牙軒*(MSN:billymok_1995@hotmail.com)
11.團員:♂櫻花雪×霖*(MSN:lamkywongkailam@hotmail.com)
12.團員:♂櫻花雪×牙偉*(MSN:tocheukwai@hotmail.com)
13.團員:♂櫻花雪×龜龜*(MSN:tortoise09@livemail.tw)

14.團員:♂櫻花雪×小黑*(MSN:miki-910@hotmail.com)
15.團員:♂櫻花雪×柒賢*(MSN:naive._.yinhotmail.com)
16.團員:♂櫻花雪×俊*(MSN:ccyuen.5201314@hotmail.com)
17.團員:♂櫻花雪×小卒*(MSN:wasd246135@hotmail.com)

18.團員♂櫻花雪*牙豪*(MSN:jeff042431@hotmail.com)
每個月吾見有上過勁舞會被自動革除所以要記得上線丫,thx~)

♂櫻花雪×*團女仔團員職位/名單:
19.副團長♂櫻花雪×亞欣*(MSN:mc_ian_1314@hotmail.com)
20團員:♂櫻花雪×小櫻*(MSN:cheanghoieng@hotmail.com)
21.團員:♂櫻花雪×小穎*(MSN:gigi1994615@hotmail.com)

22.團員:♂櫻花雪×傻麗*(MSN:cindy.417@hotmail.com)
23.團員:♂櫻花雪×BoBo*(MSN:kapo_1017@hotmail.com)
(每個月吾見有上過勁舞,會被自動革除,所以要記得上線丫,thx~)
(我地個團♂櫻花雪×*暫時收人人數上限係30個人~)

家族成員職位/名單:   留意:只有係我地個團♂櫻花雪×*既團員先會批準申請加入家族,~
1.家族族長/團長:♂櫻花雪×亞綸*
2.家族管理員/副團長:♂櫻花雪×文仔*
3.家族成員/副團長:♂櫻花雪×藍B*

4.家族成員/團員:♂櫻花雪×魷星*
5.家族成員/團員:♂櫻花雪×亞樂*
6.家族成員/團員♂櫻花雪×小櫻*
7.家族成員/團員:♂櫻花雪×牙豪*
8.家族成員/團員:♂櫻花雪×*阿尊
9.家族成員/團員:♂櫻花雪×霖*
10.

♂櫻花雪×*團/家族規則:
1.要聽從團長/副團長作出既任何決定~
2.要同自己團/家族既人好好去相處~
3.吾可以蓄意去攻擊其他人(特別係自己人)~
4.盡量吾好係勁舞
回復

142花火?火花就有.....
回復 支持 反對

圓員/考官:♂櫻花雪×藍B*
個團字你打錯左個圓字``-____-!

仲有,,
考唔考得186bu呀?!
回復 支持 反對

Sorry,我份人比較吾小心=],已經修正番啦,186beat up好丫,多謝你既意見~

回復 支持 反對

唔入團,,但係入+族得唔得?!-0-
{仲有+左你msn}
回復 支持 反對

經過呢幾日既努力,個團已經多左吾少既人,希望會有更加多人加人♂櫻花雪×*啦=3='',下個星期之內就會開埋家族嫁啦-3-'',thx~

回復 支持 反對

仲有9個位咋'',大家要好好諗下啦,最好係女仔入啦~
回復 支持 反對

hi,我係呀尊..
做咩叫我來??
仲有...
個家族在那
打唔到6個字

回復 支持 反對

我想入....
可5可以??
我考bu...