查看: 13530|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] `★StorY}*×團招生..ps;;Not家族=] 更新家族名單同考試標準〞__

`★StorY}*×團招生..ps;;Not家族=] 更新家族名單同考試標準〞__
技術次要...最緊識打中文;;
謝絕唔玩得人仕進團...因為本團經常性互串-.-"!!
進入本團必須開新ac;;  才可批進入家族;;
主頻1-3 ;; 可找家族藍字人員or  ; 偉 ; 豪 3人考試。
另一方法可add本團msn申請考試;;
msn群組`;;group94280@msnzone.cn
冇意開新ac的 ;; 謝絕申請加入了。
還可以在這回PosT..pm我幫你考試的。
歡迎"彩虹冒險"FD子過檔"勁舞"既加入本團 ;;
__``家族名單___{最後更新:5月26日 - 2:08 pm}
__``家族族長___
{男}`★StorY}*×細;
{男}`★StorY}*×寂;
{男}`★StorY}*×孩;
__``管理員___
{男}`★StorY}*×賢
{男}`★StorY}*×茶
{女}`★StorY}*×貓;
{女}`★StorY}*×紙;
__``家族成員___
{男}`★StorY}*×包
{女}`★StorY}*×穎*
{男}`★StorY}*×松
{女}`★StorY}*×恩;
{男}`★StorY}*×偉;
{女}`★StorY}*×梨
{男}`★StorY}*×雲;
{男}`★StorY}*×奢;
{男}`★StorY}*×語;
{男}`★StorY}*×豪;
{女}`★StorY}*×憶;
{女}`★StorY}*×曖
{男}`★StorY}*×聰;
{男}`★StorY}*×呆`
{女}`★StorY}*×吹b
{男}`★StorY}*×男;
{女}`★StorY}*×欣;
{男}`★StorY}*×健;
{女}`★StorY}*×煙;
{男}`★StorY}*×爺;
{男}`★StorY}*×魅;
{女}`★StorY}*×檸;
{?}`★StorY}*×卜;
{男}`★StorY}*×奶;
{男}`★StorY}*×俊;
{男}`★StorY}*×橙;
。合共34人。
此是家族名單..團員名單..見團網↓
http://storyteam08.e.forumable.net/tc/index.php

有品::;長上線=] 識打中文`!    
__``個人同步模式{4方向}__
Bpm:188
歌曲:討人喜歡
標準:40萬
Bpm:186
歌曲:American Idiot
標準:32萬
Bpm:144
歌曲:好好擁抱
標準:
男30萬    女:28萬
__``個人同步模式{C4}__
標準:40萬
標準:33萬
標準:
男40萬 女:35萬
__``個人同步模式{8向}__
標準:
男30萬    女:25萬
標準:30萬
標準:20萬
__``自由模式__
標準:
男:60萬    女:50萬
標準:
男:40萬    女:30萬
Bpm:152
歌曲:Cyber Lover
標準:
男:55萬  女:48萬
Bpm:136
歌曲:花花公子
標準:
男:50萬    女:45萬
-------------------------------------------------------
以上準則任選1首考試〞
付合標準即可。

團網: http://storyteam08.e.forumable.net/tc/index.php

回復

=         =你第一張圖搞咩a_a?!!
回復 支持 反對

原帖由 ︴笨小細*° 於 12-6-2008 00:00 發表
=         =你第一張圖搞咩a_a?!!

團網搵既= =
回復 支持 反對

咩@v@ post咁多我既相=.=
回復 支持 反對

有冇搞錯-.-
我比孩sm果2張出哂黎-.-"
回復 支持 反對

金熟面既[[bao_31]]

咩叉團
回復 支持 反對

原帖由 96308520 於 16-6-2008 13:32 發表
咩@v@ post咁多我既相=.=

比你威下ok a_a?
回復 支持 反對

原帖由 楓B._. 於 16-6-2008 14:58 發表
有冇搞錯-.-
我比孩sm果2張出哂黎-.-"

去sm返佢-,-sd比我 我放返你sm佢張相上來a0a
回復 支持 反對

點解最底個張唔笑=,=
x10好睇咩a"a
回復 支持 反對

得孩屈機!@#@!#
回復 支持 反對