查看: 4193|回復: 76
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] - ♥ 帥舞x大量收生 ; 現正招募高層 ; 申請家族賽入來看看吧

帥舞收生了!_____!
團網:
今次有兩種:
{1}根據入團標準
{2}帶人活動
帶人活動:
如果想入團;但係入團標準太難;可以試下le個方法!_!;
{1}帶兩個人一齊入團;可以免考
{2}帶一個人入團;標準減10m;;
{3}試用期一星期;只要常0n,有打大/中/小賽;即免考,而且有機會成為高層

新活動''
因為不常0n的團員已被踢出團;
所以人數較小;
但高層未決定;
所以現正招募大量愛勁舞之人;
加入帥舞,一齊開開心心玩-3-;!
高層名單:
團長:〝☆帥舞×沁爰
         〝☆帥舞×疼爰

副團長:〝☆帥舞×筠,

G;

〝☆帥舞×芬芬

自由部主任;〝☆帥舞×沁爰,〝☆帥舞×疼爰

4k部主任;空缺兩名

8k部主任;空缺兩名

bu部主任;空缺兩名

考官太多;稍後公佈

帥舞收生準則;
自由組(只接受8k):
               190 espresso 40m以上
     188 討人喜歡 65m以上
     186 American idiot 40m以上
               152 cyber love 60m以上
               152 mR.Q 50m以上
     136 花花公子 50m以上
4k組:
  c4` 164 girl friend 30m以上 [f到2次以上]
               190 love mode 30m以上
     120 我不是一個人 40m以上
個人同步`  152 cyber love 30m以上
                     164 girl friend 30m以上
8k組:
        c8` 120 love me or hate me 35m以上
              150 can can 30m以上
      同8` 120 love me or hate me 30m以上
               152 cyber love 40m以上
普個:
   144 my love 30m以上 [4k]
   144 my love 55m以上 [8k]
bu組:
   142 3254 technology party 60m以上
   186 american idiot 35m以上
   102 movmov 40m以上
             150 像傻瓜 30m以上
             135 butterfly 35m以上
             173 色 30m以上
             130 黑貓 30m以上
             158 鴨子   50m以上
             150 y0u are already g0ne 50m以上

每星期定時有團練!____!
詳情可上團網。
入團方法:
1)到團網申請
2)在此貼說出聯絡方法
申請時請注意..
本團十分自由,,
但希望大家可以多用團ac,
團長﹏〝☆帥舞×沁爰示
  1. 家族賽事宜;

2. 如想打家族戰,可在本貼說出聯絡方法.
  3. 日期:

4. 星期二;三;日也可,
  5. 希望可以互相交流,
  6. 詳情可加我的msn討論。
複製代碼
請在本貼說出是什麼家族和聯絡方法,
方便溝通。

回復

嗨 我要入.3. ak47.3.
回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

@_@
家姐個仔囧
回復 支持 反對

囧\./ 即係咩意思 唔入得.\/.?
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

當然可以囧
加了偶msN沒v3v?
回復 支持 反對

小雪想問...
真係打到中文就唔洗考??
回復 支持 反對

我想入-,-
同樓上問題一樣
打到中文就入得-,-?
回復 支持 反對

a[]a 我 想 入 ''

不 過 我 呢 家 M S N 中 左 毒 哩 ..
回復 支持 反對

回樓上@_@

係滴-_-'
因為偶收人果陣,
發覺好多人都唔識打中文..
溝通有點難..
所以有條咁既例-_-'
偶地吾系以實力為前提=]
大家做個fD釮鍉主要0.0
加吾到mSN可以系到講既..
只系方便一D姐..
偶系驚大家吾識打個名=]
如果沒問題可以aDD偶mSN,
沒mSN滴可以正接開aC然後去團網報到..
但希望大家多D上團網=]
回復 支持 反對

小雪都想入呢...
咁小雪識打中文...係唔係就得了?
而且小雪最近開唔到msn...
不過月尾就上到msn...
唔知得唔得呢....
回復 支持 反對