打印 上一主題 下一主題
收起左側

*咒術師技能分析*11月19日更生[咒術技能屬性問題#321]一定幫到你

原帖由 dog6134 於 29-11-2007 10:19 發表

俾你識穿左添(逃
係啦...藍魔,聖戰定槍手pvp勁d???

佢藍魔job20了-.-

我諗槍手會勁\口/"  但藍魔d招也爆強的, 但他正身更可怕

無法想像水漩能扣怪5000-.-,
回復 支持 反對

原帖由 asdeee 於 16-12-2007 03:18 發表
我現在 46 lv ... 但 job 只有 30

我應該刷 42 還是 46 時石

2者皆可

但無光槍的威力的話絕對建議42時石

46時石你打到***都未打完-.-"+         42時石打到的錢錢也很多的呢!

[你可以post埋你的技能配搭嗎  這樣會更清楚]  42時石建議清120隻怪上
回復 支持 反對

原帖由 星雪風鈴 於 16-12-2007 04:24 發表
打茶茶任點打好..

我e家49lv..但係唔夠時間打>

我是吉吉代言人\口/"  [ 吉吉要準備明天maths 考試, 大家一起祝福他吧-v-! ]

請問你是用什麼仗的-_-" 這個很重要,   大水請不要省, 盡情的浪費吧-   -!

赤紅建議有job18先, , ,我有18都可以輕易打嬴了 =)     cd時間要準,  有點技巧打吧-  -+

第一粒時石好似系甘的__________

鯰魚大夫                                            時石出口ooooo
                                   小怪   刺客  下忍什麼的                                          

oooo 時石入口             1                               2

在1 打剩一隻小怪,  把他引到2的地方,  在ko了他,  那麼小怪重生只會在1的位置, 而你打鯰魚大夫時,

只在2的範圍活動拖怪 [絕對要拖住他=口=! 原地打不死是沒有可能的!!!]   這樣打的話,  應該是夠時間用的\口/"
火槍會很重要, cd一完立即放吧!
回復 支持 反對

好耐無打過添,,繼續落去50左右Ge 經驗 =)

轉左神聖之後, ,建議大家去46lv時石升神聖個job lv..應該一場左右都升到1lv=口="" 速度好快的說,

再這樣下去, ,2~3日就可以job16了, 此時要看你的裝備夠不夠好了, 我是穿51古衫的, [有55衫更好-v-"]

可以去一去克林d山洞果度打,,但系一野打埋黎都扣成百幾二百的 [蜘蛛] 加上又不是暗屬,

神聖打不是暗屬的怪扣很少的說._.""  s0, 自我
回復 支持 反對

原帖由 Roaxs 於 20-12-2007 05:04 發表

因為神殿只有2招範圍技, 而且鎚仔更是回到蚊瞓-.-""

打錯 a"a

不如你試下打咁多字之後

睇下有無心情CHECK番oR 打錯超過一隻字
回復 支持 反對

原帖由 史塔蓋 於 21-12-2007 03:58 發表
火焰球係唔係唔可以同時學追加爆發同火焰球強化架 -.-?

學爆發不要學強化

爆發扣多很多的說

全部技能都只學有圓圈的 [中間有黑點的不要學 =) ]
回復 支持 反對

原帖由 wisdoman 於 5-1-2008 04:07 發表
終於打完2轉任la- -''
我覺得第1關先最難- -
第2同3都好多時間...

同埋呢...我38lv 22,23job正唔正常?
同里我想問我e+去邊升job好? 未變身同變左身 ge job都要升...
仲有咩叫sp? 我見佢成日減,減到差一半..w ...

恭喜哂你轉左2轉先,
38lv 22, 23 job尚算正常, 但是後期則要加把勁去升了-___-"

我建議你用赤紅到   魔法師之塔升JoB, 1轉則打跟自己等級差不多的怪去升,

SP每天會自動加回10000. 它可是非常重要的=  ="  沒有SP就不能變身呀
每1秒扣3 sP吧, 2轉卡應該是-___-"
回復 支持 反對

原帖由 Roaxs 於 5-1-2008 23:47 發表
吉吉大 >﹏<

60等去那裡練比較好 ?_?
我由洞2轉去密殿練了 a"a那一樓比較好?
有甚麼可刷的時石嗎?

1234樓都得-.-.

佢講Ge.  三四樓好似會更佳會跌飾品 [好像]
回復 支持 反對

原帖由 monmon 於 8-1-2008 12:26 發表
我53去洞4得嗎?我1招光槍1隻怪...

反而建議你去洞2

洞2可以升到60的說-v-"
回復 支持 反對

原帖由 喪•風豬靈 於 13-1-2008 02:06 發表
我依家56lv咒..46job     會吾會太低job

同埋能量球需要強化嗎?

你是光槍咒吧? 若是光槍咒. 能量球使用機會較微 [或只作範圍攻擊]

有剩CP才學也不太過份.  JOB方面算是頗不錯的了. 不要太介懷呀. (某吉如何55LV 55JOB=_____=)
(PS: 若轉回水咒的話, 能量必需強化.  某吉用能量球打怪扣千, 神奇.)
回復 支持 反對