樓主: boyboy198907
打印 上一主題 下一主題
收起左側

魔導教學(流雪/♑藍薔薇〆絳雪ⅰ)版本1.33(已修改6次)再度增加影片

暫時比較想練劍西多d
不過宜家有時會將格同射掉轉==
不過睇戲果日之後去機舖都交左小小學費
最可惜係我同你一齊打任果關(ex果關)
真係差小小 我插多刀就爆到部機過關==
不過都係當交學費....

不過最過份既一樣野就係
機舖入面打psp seed==

前幾日打aoc game時間8粒鐘果場
你知唔知自己冇用隊頻....
不如攻中間 開間諜 比資源人等等....
我地聽到哂 果時我星老虎3個講緊電話 想回應你d說話
其實果場我地果邊再打落去應該嬴到
不過起馬要花game時間2-3小時以上
因為太多馬車同長弓
tony d哥德又好似唔多
不過
點解你果邊空哂既呢==?
如果唔開間諜真係唔知你果邊乜兵都冇(有既 1隊吉吉兵左右)
回復 支持 反對

原帖由 圓得紅 於 2007-4-12 08:47 發表
係我錯...晒你錢... orz
其實部老虎應該由你打先o岩=.=  大家都近戰機...

玩綠龜成日掛住玩 GH 紅炮 =_____=  太正啦...  S字型轉彎

aoc有次你暫停 定你果邊唔知邊個暫停...  我用全頻問「咩事」 ...

匈奴冇攻城器的嗎==?
不過用韃靼爆屋仲好
血多又快
我法蘭克得重裝長槍冇吉吉
後期我廢事理個軍謍全玩遊俠火槍
火槍真係幾好用(土耳其火槍仲爽 可惜公仔(佢msn個名==)走左)
你地果邊d兵既防守好唔平均 你果邊冇兵令一邊d兵多到喊==

一陣再落荃灣交學費吧
反正今日都唔想番學溫書
距離phy仲有13日....
回復 支持 反對

原帖由 圓得紅 於 2007-4-13 08:12 發表
D錢去得仲快過同tony... (噓)
orz...

用閃電被挑果2場好正=.=
對面條友o係我隱形果陣格我... 格唔中 比我反格... 3次都係咁=   =
打得超輕鬆...

第2場佢又冇學精=   =  隱左形仲敢郁手...服左佢= ...

最尾果句2個野咩黎==?
等我遲下交下學費會好d
回復 支持 反對

原帖由 圓得紅 於 2007-4-14 11:00 發表

閃電絕技     ..!!
壓釘加公仔夾 夾啊夾 .. ccc

副+凸射果招??
飛釘+夾??
n年前ps2 seed果時比人用呢招屈==
回復 支持 反對