打印 上一主題 下一主題
收起左側

※PSP※ MONSTER HUNTER PORTABLE討論區

原帖由 卡比獸 於 2006-12-25 22:32 發表

我射通常1打豬豬 XD
好正 成個sniper咁 XD

-.-通常彈咁sm?你好變態呀..我都係用擴3炸貓姐...
回復 支持 反對

原帖由 Nothing蛇 於 2006-12-25 23:08 發表

好開心終於打得番中文:lol

我話我打到中文我洗用英文-0-//

kakaka= =我想問如果用真黑片打單隻黑狼夠唔夠時間?因為今日試打過黎....佢7下打到我1下..但都係好驚時間唔夠=.=所以放棄左..唔知你地試過未呢~仲有我想問有冇人知mhp2係用網卡定用手指上網連機@@?
回復 支持 反對

原帖由 jackwong1987 於 2006-12-27 03:56 發表

7下打中1下...都唔知要帶幾多打水先夠打嚕= =

-.-我帶埋10藥草同埋10支藥水再加10支大回- -都得掛=.=...
今日好鬼好玩=.=..今日本身同阿ckw同埋佢個fd出去睇gundam展..跟住打機啦...我地行足成個鍾先睇完=.=..跟住就上左紅磡火車站果到果間m記坐低打機啦-.-跟住我地一開波先打紅黑..跟住技術高既ckw就用黑滅打肚果個位啦- -我同佢個fd就用繚亂=.=跟住條紅黑放天火..ckw個fd
好險咁閃過左1個天火...但係仲有一個落係佢頭上..佢未秒之前講:2?好似有d光係我個身到咁既?..跟住我地只見佢一身火...跟住慢慢倒下-.-跟住佢就返生之後出黎冇耐又秒=.=..跟住當然係我唔小心死啦- -之後打多場佢死2次之後冇出...跟住win左@@..跟住就打精彩既一場...黑龍4..本身條黑龍經已爆左角同眼..跟住就冇乜野win左但只係擊退....跟住再打果時ckw話不如玩下野呀@v@跟住我同阿A(暫稱係ckw個fd)用龍壞..ckw用真黑長槍...跟住本身我地抱住一個玩既心態去應戰..跟住ckw帶左好n多個大爆=.=一開始都冇乜野..我只不過係冇帶大回水姐..點知就大獲啦=.=我因為比黑龍狂踢所以食晒藥..跟住本身150血既我得返100血到...跟住我唔驚死上前打黑龍..只見我放R制果時....一個大爆現我眼前=.=就咁...我就差d比ckw整死....到最後4分鍾...我地見都輸硬..ckw就話:死衝啦!..我同阿A就上前用大鎚狂亂打肚...win左=0=本身諗住玩下點知真係打死左..我地大家都非常無奈= =跟住打完黑龍就打黑狼啦..我竟然2次都係開始冇耐就斷左=.=...跟住第3次就ok~我地今次就3長槍..我就真黑..阿A就擊龍..ckw就黑槍..跟住開始冇耐我地3人就一齊行動..屈死同一位...點知惡夢開始啦=.=條黑狼鳥傻左咁無啦啦將我地3個打到(長)邊....跟住無奈地比人屈=.=因我套裝係氣絕倍加- -所以比佢屈左搞到我氣絕我都懶得去整...跟住我叫佢地比人屈完黎踢我啦..跟住佢地2個死晒-.-一化技術王ckw竟慘被屈死....我就好好釆=.=如果黑狼鳥咬多一下就死...點知佢就向後飛..整醒我=.=我就狂奔去飲藥..跟住阿A放落穴-,-條黑狼一踏落去..即卡向後飛=.=我地o晒咀..以為係風翔2世...點解佢會識呢招- -?跟住無奈地就win左- -..跟住我地打熱xx雙壁(黑鎧)..我竟然比人屈到食晒藥=.=阿A佢好釆提我買冷飲..可惜佢自己竟然唔記得買.-.-.......跟住話咁快就6點閃人啦@@
回復 支持 反對

原帖由 [H]ckwckwt 於 2006-12-27 19:13 發表

唔好講到我好勁咁= =
勁過我ge人大有人在......
講真,近排掛住玩pokemon同gundam battle royale,
mhp d技術生疏左好多......
不過相信考完試會玩返多d......為左mhp2......
話時話,黑狼鳥果場我真係勁無 ...

諗返起真係笑死我=.=我氣絕倍加都屈唔死...幾咁好釆=.=相比之下你個fd比天火秒4次..相信佢而家對紅黑有d陰影
回復 支持 反對

原帖由 jamesleer 於 2006-12-27 21:52 發表

啊...你在說我嗎......?

當然啦..不過我之前同ckw打紅黑我都比人秒2次...琴日打都仲有d驚-.-...今朝用片手打紅黑學ckw打右腳個肚中間..6點解成日打打下出左去尾果到既=.=?同埋我想問打紅黑個腳同肚個位有咩秘訣可以唔會成日彈去第2個位
回復 支持 反對

原帖由 Nothing蛇 於 2006-12-28 21:14 發表
一埸得果一兩塊 ....

最慘我 要成十塊.

=.=你夠我慘..整龍刀要成廿粒紅連石....有冇咩方法可以大量入手?除左同茶爺換...同埋我想問紅連同某樣野合係咪會由1粒變2粒既~果樣係咩黎?今日好慘-.-單挑黑狼失敗...最後7分鍾佢先開始連狂怒...不過打到最後3秒都未死- -3秒果時即卡閃人@v@廢是晒野...我想問單人拎真黑(加左21攻)係咪冇可能夠打?今日變態的說=.=...上xlink打左3場紅黑....場場爆眼...獲獲都魔眼=.=...整左紅黑劍手頭...整埋隻手已經唔夠角整埋個弓手頭....我想問雌火個翼倫打幾星最易出~?嗚嘩~~=.=有排玩啦d紅連石
回復 支持 反對

原帖由 jackwong1987 於 2006-12-29 02:54 發表

去火山行多幾轉啦= =

個樣野叫夢幻之銼~唔係樣樣野都合到既~
玩尋寶或者打訓練所都會有~

用真黑不如用皇龍...你用真黑加21攻先同皇龍同攻= =...
黑狼鳥又唔食龍屬性既...皇龍斬味都長d啦~

雌逆鱗. ...

黑狼鳥我記得係食水雷龍既....= =用皇龍.....不如用返真黑=.=皇龍高攻就高攻..不過我覺得真黑實用得多~夢幻之銼打邊個任既訓練先出??
回復 支持 反對

原帖由 jackwong1987 於 2006-12-29 17:04 發表

orz...黑痕鳥係唔食任何屬性既= =...
(PS:又係Dhunter周圍教壞人既結果 )

玩尋寶會出得多d...玩一次over 40000分至少都會有5個~

尋寶我玩都未玩過=,=都唔識玩....同埋我想問Notxxxxxx蛇..打角龍果支炮係弓定重炮
回復 支持 反對

原帖由 小子.銘 於 2006-12-30 12:50 發表
我想問xlink點用==

由先買隻手指(唔好同我搞爛gag話係人既手指定動物d手指)..要係同xlink對應到既...頂置到布個話icicic轡各新手乜乜果到有講...跟住安裝晒隻手指d程式..講到呢到先=.=你買左有唔識先問我地啦

原帖由 [H]ckwckwt 於 2006-12-30 11:14 發表

打打下去左腳後面...正常= =
通常會另轉面順勢斬腳

希望mhp2唔好再有呢d問題=.=例如好似我今日打黑狼鳥..打打下無啦啦隻黑狼鳥落左地底=.=....之前打雙紅黑又係咁...打黑龍打打下左腳無啦啦閃左去前..一個蛇行比佢ko左.....順便問埋..乜黑狼鳥真係乜都唔食嫁咩~?...台灣無啦啦地震搞到而家上xlink狂斷=.=...個死人xlink又搞到部機狂輕....而家十年先開到一次...一開機就藍畫面- -無奈

回復 支持 反對

今日實驗證明- -黑雞係唔食龍屬....雷水唔知- -今日打3場紅黑....1場輸1場中紅角整左紅黑炮..另一場中銳角魔眼整埋連射紅黑頭- -
回復 支持 反對