打印 上一主題 下一主題
收起左側

【轉帖】迷官走法(卡德森路線)

關閉 [複製鏈接]
呢個任我覺得除左解拉思同未玩過既會去玩下之外,都無咩用
可能呢個星期最吸引到大家既應該係用gp買既風屬性項鍊都唔定
p.s.我在此強烈希望大各方戰士們會用心去練耕田技術
回復 支持 反對

Originally posted by 冥雷 at 2006-7-4 17:56:

仲有嫁~
聽日講話打1場有2-5個波~e個任我諗都係1個練人技術同打波場

你想1個人打1-3星喔,3星應該沒有5個彩球吧,還有最後一版打不同的王獎賞也不同,火龍和海王一個人打都還好,如果打眼鏡怪男或骨王,他的一閃加近乎秒殺的絕技,都打得幾辛苦,再不然打鳥人加卡得森又是一條痛苦的路呀

[ Last edited by 聽心 on 2006-7-4 at 06:20 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by little_mo at 2006-7-4 18:36:
你無腦的嗎 這是港版GC 囧rz 賴叻

你至無腦....台版都係一樣架...如果你咁講既話即係話成個hk 3小俠同台版唔一樣啦...咁又即係話香港都唔係叫做3小俠or GC(簡稱)啦..係咪啊..我唔否定你呢篇野係在其他論壇e.g巴 ...

唔一樣就代表唔出拉思嫁咩._.名唔一樣版本就一定唔一樣嫁咩._.係咪轉貼都唔關你事吧,關版主事而已._.

p.s.強烈希望各位網友要發表post請語氣好一點,不要經常帶些不禮貌的說話好麼._.

[ Last edited by 聽心 on 2006-7-4 at 06:45 PM ]
回復 支持 反對

我看你一點文化修養都沒有._.出口便是一堆:e.咪,lo,牙,果.架同無腦

抱歉,我係識引卡的不過港版沒有怪物遠征隊,轉職任務的卡德又嫩得可憐,不需要用到而已,香港人都小看,你未免太笨,還有就是這篇最後回復你,我不會再理會你

p.s.我無論用邊隻都識引卡,最難可能係小莓吧,不過識看位置跳過卡德森一點難度都沒有

[ Last edited by 聽心 on 2006-7-4 at 07:05 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by Alta at 2006-7-5 02:18:

台版無怪物遠征
而且立論觀點很差勁
建議讀多點書

喂喂._.alta,你調轉左,港版先無怪物遠征
回復 支持 反對

呢樣就一定嫁啦...話哂都習慣左打完怪係唔係都見門就打
回復 支持 反對

***啦._.真係比隊友害到bug住左入唔到game tim
怪叔叔那關有bug喔
回復 支持 反對