打印 上一主題 下一主題
收起左側

【加分計劃】星夢├問┤答├專┤用├區!

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by 秋原町 at 2006-2-3 13:48:
聖劍同守劍點加?
新手用↑邊個好d

2個都係一力一速
新手用守劍好小小

這帖子是由 反町◎笨貓 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by TsuiChunKit at 2006-2-3 13:27:

咪傻啦,小山賊25lv進?

小山賊進化表

lv 1
習得技能: 黑魔刃 lv1

進化等級: lv10
進化要求: 20力
習得技能: 赤星爆炸 lv2

進化等級: lv 18
進化要求: 30力
習得技能: 赤星爆炸 lv3 赤紅風刃  ...

我say好像25lv..........不是一定ar!

天玄上下換日上下,我正嗎= =?

[ Last edited by desmond9999 on 2006-2-3 at 02:21 PM ]

這帖子是由 反町◎笨貓 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by desmond9999 at 2006-2-3 14:16:

我say好像25lv..........不是一定ar!

天玄上下換日上下,我正嗎= =?

[ Last edited by desmond9999 on 2006-2-3 at 02:21 PM ]

好像就咪鬼答啦,係度害人= =
天玄上下換日上下一d都唔好
天玄上下:6m,日上下:4m4都唔知有冇

回復 支持 反對

Originally posted by TsuiChunKit at 2006-2-3 14:57:

好像就咪鬼答啦,係度害人= =
天玄上下換日上下一d都唔好
天玄上下:6m,日上下:4m4都唔知有冇

21LV的東西不夠41LV的東西...............有問題(this game)

回復 支持 反對

Originally posted by desmond9999 at 2006-2-3 15:01:

21LV的東西不夠41LV的東西...............有問題(this game)

因為日裝d晶片同卡較天玄出得多,所以天玄就貴d lo= =
其實日裝係廢裝,因為有月,暗星同埋赤紅

回復 支持 反對

如果寵物死Q佐...........0生命..........比佢食精云可唔可以返生的- -?

回復 支持 反對

Originally posted by desmond9999 at 2006-2-3 15:19:
如果寵物死Q佐...........0生命..........比佢食精云可唔可以返生的- -?

答案是 不可以的

回復 支持 反對

Originally posted by 反町◎笨貓 at 2006-2-3 15:36:

答案是 不可以的

咁個隻野有什麼用..............42LV的......

回復 支持 反對

有冇人知 d 王 大約幾 lv
或者幾 lv 先夠打   = =

回復 支持 反對

Originally posted by polkmn at 2006-2-3 16:25:
有冇人知 d 王 大約幾 lv
或者幾 lv 先夠打   = =

自己看la.......
http://www.sgorpg.com/iehk/guide/guide_06_bossen.php

回復 支持 反對