查看: 5399|回復: 62
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機評攻略] 【原創】各機體實戰技巧秘伝 新版影片x2 雙龍ew大幅度修改

這些機體實戰技巧都是我的實戰經驗,當中不乏2000場以上的機體

因此可說是身經百戰當中磨練回來的技巧  真的假不了  假的真不了

但機體的玩法人人始終都不同,覺得實用就參考,覺得不實用就不用吧
(反正也沒有人迫你就是了w

如果有更好的實戰用法絕對歡迎提出

覺得畫面小  就直接按Youtube放大看吧

如果覺得字幕太快  可以試試先看一次影片  再細心留意字幕

V2B一場擦槍最多只用到2~4次  (畢竟擦槍機會不是經常都有
但如果識運用的話  一次機會就足夠秒殺對方
而且都係一種特殊技巧   所以影片照拍不誤

另外在這裡感謝絡康兄成為我的專用沙包 (笑

如果各位有其他想我講解的機體  就回覆說一下吧  (但打法太普通  難有變化技巧的機體  我就不特別拍片了

預告:下星期會放出S沙/沙薩比的實戰技巧

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
ttimecrisis4 + 30 內容精彩

查看全部評分

回復

對唔住v2b段片冇個實用(傳說同雙龍都還好)
1組動作要用成最小3秒鍾先做得成
人地就話唔郁 企係度比你射姐
如果打實戰打到你咁  算吧 唔好害隊友
第3個方法都話比較正常一d
第2個方法就真係教壞晒d新手
大哥  明知你v2b冇刀 人地就緊係同你鬥氣
等你冇氣先斬你啦  仲會有時間比你停係度開1武打人咩
你1武未射完 就斬左你啦
唔好見有槍比你連就自己係咁諗埋d冇用既方法啦
只會教壞人架咋
回復 支持 反對

thx
I can study a lot of things after watching your video.
回復 支持 反對

00沒有抽   要講解也要待改版出設計圖後

至於G男  MayBe再下一次?
ericlf2007 發表於 7-3-2011 22:10

咁無正,ss神,金大便有啦掛-.-?
回復 支持 反對

樂古好少可有一個好貼
回復 支持 反對

加左實戰喎...讚
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

期待沙B實戰技巧,另外,繼續更新個帖吧^^
回復 支持 反對

對耶  所以看見我影片中傳說R模式的刀    都是護身才使用

大機方面   如果一開場立即放浮遊炮   可以確 ...
ericlf2007 發表於 7-3-2011 21:08

嗯 反正傳說的浮遊有點裝飾的感覺 就是留著開型態二
三武回彈也比較慢

所以個人反而更加喜愛天意 攻擊力強 三武回強不俗 改新技能後更有威力

傳說主輔 天意主戰 不錯的選擇
回復 支持 反對

7頭會長 猜猜我是誰=p
回復 支持 反對