樂古Nakuz

標題: 2023年樂古女神決賽 - Deer Chan 陳嘉靖 vs Candy Wong 王家晴 [打印本頁]

作者: 我思故我在    時間: 25-3-2023 20:00
標題: 2023年樂古女神決賽 - Deer Chan 陳嘉靖 vs Candy Wong 王家晴

Deer Chan 陳嘉靖(26歲)

Candy Wong 王家晴(20歲)

作者: 我思故我在    時間: 25-3-2023 20:19

佈置下看台先

作者: godoslaw    時間: 25-3-2023 22:55
陳嘉靖
作者: 我思故我在    時間: 25-3-2023 23:01
godoslaw 發表於 25-3-2023 22:55
陳嘉靖

你真係慧眼識珠,洞悉先機

素海霖素顏原來都ok,外圍賽冇投佢,有d後悔

作者: 我思故我在    時間: 25-3-2023 23:42

牙糖中學同學兼糖果屋副會長Sofiee專程由澳洲趕到決賽現場

為牙糖打氣!

蘇肥都黎埋,牙糖比心機呀~

作者: 我思故我在    時間: 28-3-2023 01:34

播下歌振奮士氣先

2023年樂古女神決賽賽場歌單

1.Olivia Rodrigo - good 4 u
[youtube]gNi_6U5Pm_o[/youtube]

2.周國賢 - 黃金入球
[youtube]GcTlLrRkGDk[/youtube]

3.五月天 - 倔強
[youtube]R2s-H_crYkc[/youtube]

4.SCANDAL - Scandal Baby
[youtube]tLC94OO7rxs[/youtube]

5.Queen - We Are The Champions
[youtube]04854XqcfCY[/youtube]
作者: kit2234560    時間: 29-3-2023 14:36

大會現場照片流出

Deer粉絲瘋狂做勢,有人高叫口號。

\\\ Deer My Friend ! ///   \\\ Deer My Friend ! ///   \\\ Deer My Friend ! ///
作者: kelvincy    時間: 30-3-2023 19:02
差啲唔記得上嚟 估唔到今屆決賽咁刺激 印象中以往決賽都係一面倒
似乎頌要有少少火藥味
而家五比五 我竟然做咗關鍵人物
雖然candy踢走咗我提名嘅冰冰
但係我幾鍾意candy呢type 基本上唔係對我提名啲人 都會投佢
之前睇過唔知邊個節目話candy dse math同econ都考5* 好似都有廿幾分
讀書運動都唔錯

邊個win都好 一人少句啦 友誼第一嘛

作者: 我思故我在    時間: 30-3-2023 19:05
kelvincy 發表於 30-3-2023 19:02
差啲唔記得上嚟 估唔到今屆決賽咁刺激 印象中以往決賽都係一面倒
似乎頌要有少少火藥味
而家五比五 我竟然 ...

!!!!
唔洗加時!

心情就好似睇完var之後判入咁

作者: 我思故我在    時間: 30-3-2023 19:05
6比5!牙糖化身青蛙俠慶祝!

作者: 我思故我在    時間: 30-3-2023 19:12

Now TV樂古女神1台

陳嘉靖[5-6]王家晴

Keyman:絕殺呀!冇仇報喇Deer呢下真係

丘仔:Candy唔同你急,尾段先同你搏槌

陳葦如:積sir又點睇我思呢場既部署

曾偉忠:我思既部署好成功,同你打消耗戰,臨尾先谷上黎,對手都冇力追啦

丘仔:嘩,Candy著埋件青蛙衫

Keyman:佢icon黎架嘛,佢賽前都話已經準備好係重要時刻慶祝著,今次用得著喇

陳葦如:去到臨完場前Candy一個突擊,6比5喇,究竟Candy可唔可以守埋餘下時間,攞到首個樂古女神冠軍呢?大家都好緊張

作者: 我思故我在    時間: 30-3-2023 20:55
上屆的眼淚是不岔、失望,是血淚哀鳴。

今屆的眼淚是感動、振奮,是喜極如泣。
上年的遺憾失落,今年彌補所有遺憾同缺失

作者: 我思故我在    時間: 30-3-2023 21:00

作者: 我思故我在    時間: 30-3-2023 21:02

2023年樂古女神冠軍:Candy Wong 王家晴

作者: 我思故我在    時間: 30-3-2023 21:11

新鮮出爐既樂古女神冠軍!王家晴!

當然要影返張菲林相留念啦!

陪伴住牙糖起起跌跌既蘇肥,如今一同分享奪冠喜悅

牙糖與粉絲合照留念奪冠時刻(保護返當事人,如果唔鍾意,聯絡我刪除)

作者: 我思故我在    時間: 30-3-2023 21:12
1星+冠軍章新衫,臨時係咁意整出黎,著住先啦

作者: 我思故我在    時間: 30-3-2023 22:04
Deer賽後輸左唔服氣,在現場以粗口大鬧

其支持者亦跟隨起哄

最後要在場警察及保安將Deer一干人等驅逐離場

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2