樂古Nakuz

標題: 【已完】樂古最受歡迎城池 - 八強!! [打印本頁]

作者: 小妍~    時間: 16-2-2019 22:20
標題: 【已完】樂古最受歡迎城池 - 八強!!

經過一輪激烈既提名之後,相信大家心目中最受歡迎城池已經在列。

係時候開始投八強啦!!

歡迎各位留言為自己鐘意既城池拉票!! 字數不限,拉票者均可獲得100樂點獎勵。

另外每位會員最多可以投票,每位投票者留言亦可獲100樂點。

每位會員最多可以投

作者: libra小黑    時間: 16-2-2019 22:30
清洲 我成日企開
作者: 小妍~    時間: 16-2-2019 22:31
libra小黑 發表於 16-2-2019 22:30
清洲 我成日企開

仲唔投票
作者: 1234950    時間: 16-2-2019 23:25
投左測試村莊  大加(台北) 同埋漢陽
原因如下
測試: 打者愛也
大加: 當年起家係玩台灣  打食魂必經之路 亦有啲貨品可以跑商  國巨交易聖地
漢陽: 成日CAMP跑商RESET時間 搵返幾百萬
作者: libra小黑    時間: 17-2-2019 10:22
投左冇禁提交姐 SOR 大佬
作者: kenneth111222    時間: 17-2-2019 17:24
漢陽   因為座城成人俾人講「老漢推車」   仲係唔少人第一個投胎之地!!!!!!!!
作者: kit2234560    時間: 17-2-2019 21:03
投左幾座 :

水原 以前d信用邊有咁好升 夠鐘就買武賣武洗信

大田 放野收野眾居地

天安 武道館隔離就腳掛機

漢陽 常用捷徑位置

縣 主要係因為以前擁有過 出於感情投
作者: 小妍~    時間: 19-2-2019 17:34
快d黎投票啦喂
作者: 小安王    時間: 19-2-2019 23:21
明朝-南京
朝鮮-漢陽、大田、清洲
台灣-大加

作者: ychych00    時間: 26-2-2019 21:45
大田:最近市街,買賣方便.最原始之地,當年無MP時效藥時.行完市街成日買十全崔家熟客

漢陽:捷徑地,近有個禮場,以前搞活動之性地

大加:自台男補血時代,多人玩台男.要轉兵轉乜轉物.自然就成立多人聚集.大空地

天安:死SER潮.封路好地方.HAH

作者: pkc1991123    時間: 28-2-2019 05:08
大田:最近市街,買賣方便.最原始之地,不論什麼服次次交易都會出這2個字 後山

漢陽:次次地獄(掃蕩)出來固定點,唔投唔投

大加:大田爆人時交易另一個地點,聽說是召BOSS聖地

香港:為身香港人都唔投,係唔打打得先
作者: kuo5277    時間: 1-3-2019 19:13
企開天安
作者: 東北之龍    時間: 2-3-2019 14:49
花蕾,因為係我提名既
作者: mark0318hk    時間: 2-3-2019 17:03
漢陽:傳送點旁,方便出入,當年港巨影大合照一流。
大田: 市集旁,核心地段。

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2