樂古Nakuz

標題: billson 31/7 最終的影片集 [打印本頁]

作者: billson    時間: 1-8-2015 00:34
標題: billson 31/7 最終的影片集

之前都寫過幾篇文章,分別是

再見了!SD高達是我們逝去的青春!

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4516372

老玩家6sd的自我回憶

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4512160

在關服最後一日,我拍左N段片留念,

雖然預左無人睇,但係我愛SD高達!

先來第一段片,我的首抽機體(唔計MSA )-哈馬哈馬

當年曽在最早期公會戰中翻盤撃敗NAZI

在最後一日攞番出黎與舞動神經大大玩左好多場

大戰hill神+舞神

舞動神經的評價:

[youtube]ppb23h0Y4gg&feature[/youtube]

第2段  我+hill神+舞神屈人地機

[youtube]JW1XiYJ7DKU&feature[/youtube]

第3段 閃電與金天(我的愛機 )

[youtube]Edw1tVXKVxc[/youtube]

第4段 風車帝的4部風車

[youtube]aiIcW2BEwhM[/youtube]

第5段 C決+GN弓兵 (A-C的愛機)

[youtube]lU196HeVKVA[/youtube]

第6段 上續的劍Z連場

[youtube]r5TPepv3s5Y[/youtube]

第7段cu tank打會戰(仲有好多場,up住1場先....)

[youtube]JAQ3qivdzzI&feature[/youtube]

第8段  上續的哈馬哈馬

[youtube]1rztA7fNyig[/youtube]

第9段  繼續哈馬哈馬

[youtube]ceoLp6Vy5t8&feature[/youtube]

第10段 上續HEA打的會戰

[youtube]TJ6SCHTLvRM&feature[/youtube]

第11段 哈馬哈馬

[youtube]xpuSQ8MAIq0[/youtube]

原來一日可以拍到咁多片,不過己經無得再拍了

要換新電腦了,雖然仲有好多片,但懶得再放舊片,

最後係到放段風車剪輯片

http://player.youku.com/player.php/sid/XOTU3MjIwMTQ0/v.swf

完!

作者: 王仔飯    時間: 1-8-2015 01:32
我愛大家!
作者: 舞動神經    時間: 1-8-2015 01:52
為了再次高揭吉翁的理想
為了成就星塵作戰
所羅門啊,我又回來了啊!!!!!
熱茄!!!!!!!!!!!!!!
哦哦哦哦哦哦哦哦!!!!!!!!
作者: 工口仔    時間: 1-8-2015 09:02
艾粒康抗!

已經唔記得同邊個打個會戰了,你? 好似交過手咁囉
我諗神廢三膠神應該一定有交過手...(好似係
作者: billson    時間: 1-8-2015 18:08
今日更新閃電+金天+4部風車
作者: yiuee1314    時間: 1-8-2015 20:33
爸爸呀
作者: billson    時間: 2-8-2015 00:52
SD真係見識到好多唔同的人,有工作的、讀書的、紳士的、智力的、
粗口無品的、小學雞的、無頼的等唔同的人
上面個位係邊種人,唔洗我講la
作者: benedictma    時間: 2-8-2015 01:39
B神,臭哦,仔飯,我係浪人呀,勁掛住你地,E+到左夜晚,冇得玩SD,勁唔慣>.<
PS: 我算係工作的、粗口無品的、小學雞的、無頼的人XD,請多多包涵~!
作者: 工口仔    時間: 2-8-2015 10:07
SD真係見識到好多唔同的人,有工作的、讀書的、紳士的、智力的、
粗口無品的、小學雞的、無頼的等唔同的人
...
billson 發表於 2-8-2015 00:52

佢係痴拎左線
作者: billson    時間: 2-8-2015 15:54
B神,臭哦,仔飯,我係浪人呀,勁掛住你地,E+到左夜晚,冇得玩SD,勁唔慣>.<
PS: 我算係工作的、粗口無品的、小學 ...
benedictma 發表於 2-8-2015 01:39

你地班夜鬼真係勁,日日零晨3-5點sd都有場玩,毎次我UK時間食完dinner就同你地玩,現在好唔捨得那段時光
作者: billson    時間: 2-8-2015 15:58
更新 C決+GN弓兵!
作者: freedom123    時間: 2-8-2015 21:45
回復 7# billson 我知我小學雞架啦BILL

作者: billson    時間: 2-8-2015 22:32
回復  billson  我知我小學雞架啦BILL
freedom123 發表於 2-8-2015 21:45

不不不!當年的小學雞己經畢業了!
作者: freedom123    時間: 2-8-2015 23:07
回復 13# billson

我呢年F6啦...要DSE了..原本當年既小學雞到而+已經有6年咁長..
作者: billson    時間: 3-8-2015 19:17
更新 劍Z連場
作者: fung307    時間: 4-8-2015 10:08
上鏡了
而且仲要係被秒實錄...

作者: billson    時間: 9-8-2015 18:08
更新 哈馬哈馬!
作者: billson    時間: 12-8-2015 22:09
12/8 更新 公會戰!
作者: billson    時間: 18-8-2015 20:33
18/8更新 哈馬哈馬
作者: 你牙媽    時間: 27-8-2015 21:12
我愛大家

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2