樂古Nakuz

標題: gamone偷偷改機率 幸運拍拍停不了 [打印本頁]

作者: 我是gm    時間: 15-10-2014 22:26
標題: gamone偷偷改機率 幸運拍拍停不了

會唔會對大部份人唔公平呢?
e.g. 拍左好多仍然未中還想要拍的人
& 唔知情仍拍拍中的人

一個ser可以24小時出5件重樓 n粒紅寶

改完變得幾粒紅寶 重樓唔出

至於有冇改

仍然有抽的人會好清楚

而在活動結束前 出幾件重樓同 開始個24小時一比就知

喺好事定壞事呢??

洗濕左頭解決方法喺斬左個頭??

仁見智
作者: 馬拉松好手    時間: 15-10-2014 22:32
好明顯喺一種手段.......你地成日話唔出...就出俾你睇......再引人入點之后就  ............   (你懂的)
我唔敢否定抽中重樓個d 可能入左好多點....但出咁多重樓....仲要幾年都咁難出到0既野........G1我冇信心囉
作者: 小博七    時間: 15-10-2014 22:59
x佢老鹵味冼左5千港子5粒6紅bo,pk
作者: 雪花乂飛舞    時間: 15-10-2014 23:15
中午開始抽抽下 唔比禁停止個下已經知道賴野
作者: 幻之星    時間: 15-10-2014 23:18
岩抽左4M元..係1粒6體都無..紫體就20粒
作者: 我是gm    時間: 15-10-2014 23:54
中午開始抽抽下 唔比禁停止個下已經知道賴野
雪花乂飛舞 發表於 15-10-2014 23:15

會唔停 好似要重on 但已食左你1粒拍拍?我係不停出0 0 0先發現唔對路 但已經太遲
作者: dannytsoi31    時間: 16-10-2014 11:31
通常禁唔番停止果下 多數都糸中重樓同6體 但因為改左 所以變左禁唔停 令你蝕1粒拍拍 最好辦法都糸1大班人抽 實有人中
作者: tom0900060    時間: 16-10-2014 12:06
天SER好多重樓
作者: 小博七    時間: 16-10-2014 12:36
真架?
作者: annie3116    時間: 16-10-2014 16:03
對GAMEONE完全無晒野講!!!
作者: 我是gm    時間: 16-10-2014 16:26
試過幾次拍拍其間數字不能被停止
需要重開遊戲 但錘子已扣除 卻沒有獎勵

此情況再昨日下午才開始出現
作者: 洛城    時間: 16-10-2014 18:00
星期3晚用左2萬元寶中2粒紅寶,算唔算好彩
作者: 雪花乂飛舞    時間: 17-10-2014 07:36
試過幾次拍拍其間數字不能被停止
需要重開遊戲 但錘子已扣除 卻沒有獎勵

此情況再昨日下午才開始出現 ...
我是gm 發表於 16-10-2014 16:26

拍拍中重樓機率也是在這個時候偷偷改變 大家應該明咩事啦
作者: c.c_hin    時間: 17-10-2014 10:09
琴日都仲有人係甘出6紅寶。不過用左幾元就唔知...
作者: 我來放ac    時間: 23-10-2014 16:52

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2