樂古Nakuz

標題: 便宜放50LV高攻高防鐮刀娘 [打印本頁]

作者: lktclscma    時間: 27-7-2013 14:11
標題: 便宜放50LV高攻高防鐮刀娘

便宜賣C9第九大陸50鐮刀娘

47藍武+9,47防具s-路易德+4,47藍飾+3
3千攻,3千7物防,64%暴
倉庫冇額外開過,背包開左6格
工作技能:中級煉金師(55lv)
身上有400萬左右,倉庫有大量材料
只接受面交,
有意可以係遊戲內密我或者whatsapp/line/wechat我:51619945
唔好打俾我

有圖有真相

作者: lktclscma    時間: 31-7-2013 10:30
推一推
作者: lktclscma    時間: 3-8-2013 10:31
自推一下~^^
作者: lktclscma    時間: 6-8-2013 10:39

3千攻,3千7物防,64%暴
身上有800萬左右,倉庫有大量材料
只接受面交,
有意可以係遊戲內密我或者whatsapp/line/wechat我:51619945
唔好打俾我

有圖有真相

作者: lktclscma    時間: 8-8-2013 13:14
3千2攻,3千6物防,64%暴
身上有800萬左右,倉庫有大量材料
只接受面交,
唔好打俾我

有圖有真相

作者: lktclscma    時間: 11-8-2013 10:07
身上有900萬左右,倉庫有大量材料
只接受面交,
唔好打俾我

有圖有真相

作者: lktclscma    時間: 13-8-2013 18:13
身上有1000萬左右,倉庫有大量材料
只接受面交,
唔好打俾我:)

有圖有真相

作者: lktclscma    時間: 19-8-2013 00:57

身上有1300萬左右,倉庫有大量材料
附送多組600疲勞水

只接受面交,
唔好打俾我

有圖有真相

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2