樂古Nakuz

標題: 《天龍八部2》玩家對移民計劃意向投票 [打印本頁]

作者: 長政    時間: 29-5-2013 17:19
標題: 《天龍八部2》玩家對移民計劃意向投票

再三提醒!!!!
請玩家先留意C.玩家商店、元寶和元寶票』中的玩家商會消失問題

投票日期:即日起 至 6月7日

為確保玩家自己的權益,請玩家投票前,必須先了解移民計劃的每個事項
(留別是『
C.玩家商店、元寶和元寶票』中的玩家商會消失問題)
http://tl2.gameone.com/news_detail.php?id=8408&type=1

移民計劃注意事項:
移民計劃將分為「目標伺服器」及「移民伺服器」。
「目標伺服器」:指接收「移民伺服器」資料的伺服器
「移民伺服器」:指資料將移至「目標伺服器」,且轉移後會消息的伺服器。

A.角色數量上限
由於每個帳號在同一伺服器只能保留三個角色。所以移民時,系統只會保留「目標伺服器」及「移民伺服器」的6個角色裡最大等級的3個角色。

B.角色名稱相同
當「移民伺服器」與「目標伺服器」的「角色名稱」、「幫會名稱」出現重覆時,「移民伺服器」的角色名稱、幫會名稱後面會加“*” 玩家可在「目標伺服器」時,找洛陽廣場範移城(140,111),更改角色名稱及幫會名稱。

C.玩家商店、元寶和元寶票

合服後,「移民伺服器」玩家角色身上的元寶和元寶票將安全轉移到「目標伺服器」。但「移民伺服器」玩家的"玩家商店"將被清空,不會移到「目標伺服器」。因此,在合服前的準備時間,「移民伺服器」將暫時關閉“創建玩家商店”的功能,同時開啟了“註銷玩家商店”的功能,請「移民伺服器」的玩家們務必提前把自己“玩家商店”中所有的物品(包括收購商店中的物品)、寵物和營利資金轉移到背包或者倉庫,並找“店鋪管理員”註銷自己的“玩家商店”,以獲得商店本金,避免您受到不必要的損失。

(在註銷您的商店之後,您將獲得一個“店鋪回遷帖”道具,使用“店鋪回遷帖”可以在移民到「目標伺服器」後的一個月內優先重新開店,且不需要消耗“掌櫃秘訣”道具,如於一個月後玩家仍未申請到商店,仍可選擇繼續持有“店鋪回遷帖”申請商店或將回遷帖賣給NPC換取9999金的補償。故請注意玩家妥善保存該道具!)

D.同盟關係
合服後,「移民伺服器」的同盟關係將被解除,盟主需重新建立同盟。

E.幫會城市
進行移民後的兩個伺服器,「目標伺服器」的幫會城市位置不會變化。在野外城市入口NPC對話方塊內,「目標伺服器」的城市編號不變,「移民伺服器」的幫派城市順序排列在其後面。移民後,若同一個領地的幫會城市數量大於4個,則順序靠後的幫派城市的歸屬領地可能發生改變。

F.商業路線
合服後,「移民伺服器」玩家幫會城市中的商業路線會被系統清除,但是不會有其它損失。玩家只需要手動重建商線即可。

G.原始郵件、幫會宣戰資訊
「移民伺服器」的玩家角色合併到「目標伺服器」後,原始郵件資訊和 幫會宣戰資訊將被清空。

H.師徒關係
「移民伺服器」合併到「目標伺服器」後,已經出師的弟子,如其師傅名字變更,原師徒關係稱號不變,且無法透由洛陽廣場範移城(140,111)再行刷新稱號。

I.元寶交易市場
移民前,「目標伺服器」將暫且關閉“元寶交易市場”的“上架物品”和“上架寵物”功能, 但可以通過“管理商品”的功能將寄售的物品、寵物取回,同時收取元寶的功能也不會受到影響。如果您未將寄售的物品、寵物取回、元寶收取,移民後系統會清除掉您在元寶交易市場內的所有財產,並且不能獲得任何賠償。

J.伺服器幫會上限
本次移民期間,如果參與移民的兩組伺服器幫會、幫會城市數量之和超過一定數量,系統會對超出上限的部分幫會和幫會城市進行消亡(不活躍和人數少的會優先被消亡),對於被消亡的幫會和城市,會給予玩家一定的補償:
 (1)對於幫會創建者,補償50交子。
 (2)對於幫會城市建立者,補償1000交子。
 (3)其餘幫會成員不予補償。
 玩家可以到洛陽範純仁(237,236)處領取補償。

注意事項:
※合服與否將不會影響《天龍八部3》的推出時間,請玩家放心投票。
※此投票只作官方及開發商參考之用,實際合服計劃及日期以官方網頁最終公告為準。
作者: 囧大俠    時間: 29-5-2013 17:40
沙發,啊唔喺打錯
萬眾期待終於有回應了
作者: king1998    時間: 29-5-2013 17:42
正啊新SER歡迎大量挽家A_A
作者: 小靈=]    時間: 29-5-2013 17:48
如果我話吾想合ser咪好多人衝埋黎打我=.=
作者: 長政    時間: 29-5-2013 17:49

「目標伺服器」及「移民伺服器」  暫時未定係邊個服

另外如果對合服計劃有咩問題都歡迎留言~
因為到時合左就冇得番轉頭~
作者: 囧大俠    時間: 29-5-2013 17:51
如果對合服計劃有咩問題都歡迎留言~
因為到時合左就冇得番轉頭~
長政 發表於 29-5-2013 17:49

感謝你地終於留意天龍!
作者: dannytsoi31    時間: 29-5-2013 17:51
3合1 最好喇  南 天 逍 3合1   北 王 新 3合1 夠哂激情
作者: 呀楊    時間: 29-5-2013 17:51
合ser有得改名
唔錯

作者: 長政    時間: 29-5-2013 17:54
感謝你地終於留意天龍!
囧大俠 發表於 29-5-2013 17:51

其實一直都有..不過唔方便用官方身份留言
不過今次合服個影響比較大..所以一定要出投票post睇下大家既意見
作者: 長政    時間: 29-5-2013 17:55
合ser有得改名
唔錯
呀楊 發表於 29-5-2013 17:51

改名只係「移民伺服器」果d+撞名可以改~~唔係全部都改得~~
作者: dannytsoi31    時間: 29-5-2013 17:55
合服咪好囉 玩家開心 驚溫賺到錢又開心
作者: 長政    時間: 29-5-2013 17:57
合服咪好囉 玩家開心 驚溫賺到錢又開心
dannytsoi31 發表於 29-5-2013 17:55

都係果句啦..我地都好想合服(用少d server+電費
但問題係玩家商會果到最頭痕,所以要搞投票
作者: 呀楊    時間: 29-5-2013 17:57
改名只係「移民伺服器」果d+撞名可以改~~唔係全部都改得~~
長政 發表於 29-5-2013 05:55 PM

我知
知道左邊個server合
提前起定個撞名咪有得改~
作者: 囧大俠    時間: 29-5-2013 17:58
其實一直都有..不過唔方便用官方身份留言
不過今次合服個影響比較大..所以一定要出投票post ...
長政 發表於 29-5-2013 17:54

其實可唔可以順便開個新ser
同埋轉蛋同轉盤喺玩家流失的一大原因,請正視
不是叫你們不要出,只是東西太逆天
舉個例子:
舊的真丹無限食,搞到屬性平衡下調,玩家距離越大
新的轉盤:可以轉真元,副本的意義沒了。而家大部分東西都可以轉

希望你們可以“正視”此問題
作者: CszeB    時間: 29-5-2013 17:58
不希望!
作者: gdwilliam    時間: 29-5-2013 17:58
回復 1# 長政
gm 我建議 3服合1服 最好
作者: 囧大俠    時間: 29-5-2013 18:01
投票日期:即日起 至 6月7日

為確保玩家自己的權益,請玩家投票前,必須先了解移民計劃的每個事項(留別是『 ...
長政 發表於 29-5-2013 17:19

建議將最少人的幾個伺服器合了:逍,王,慕容ser
人流之前也做過調查
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4426223&highlight=
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4425909&extra=page%3D1
作者: sg5201314    時間: 29-5-2013 18:03
可唔可以講下你地初步打算點合服法?
作者: dannytsoi31    時間: 29-5-2013 18:04
回復 17# 囧大俠

但最少人合 合完都糸無咩用 都糸得番咁少人 不如由最多人果兩個ser 南同北 拉其他少人既ser 咁樣會仲好
作者: 囧大俠    時間: 29-5-2013 18:04
不是叫你們不要出,只是東 ...
囧大俠 發表於 29-5-2013 17:58

另外此貼乃玩家們對港服人流下降的看法閣下喜歡也可以投票
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4424080&highlight

接下來的是玩家對天龍這個遊戲的看法,可以看得出玩家們的心聲
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4404233&highlight
作者: 長政    時間: 29-5-2013 18:04
不是叫你們不要出,只是東 ...
囧大俠 發表於 29-5-2013 17:58

我地都同開發傾緊會唔會配合到天龍3開新服
其實轉野果到...我地都一直同開發商講件事..
作者: 囧大俠    時間: 29-5-2013 18:06
回復  囧大俠

但最少人合 合完都糸無咩用 都糸得番咁少人 不如由最多人果兩個ser 南同北 拉其他少人 ...
dannytsoi31 發表於 29-5-2013 18:04

少人繼續少的話,不如把ser刪了吧?
應該把最少人的ser合了先才對,大陸也是這樣做的對不
3個ser的人流加起來應該也有一個熱門ser的人流
作者: 長政    時間: 29-5-2013 18:07
點合都未知.但我地傾向人多合少既服黎平衡。
打個比如:北(人多)/南(人少)/天(人多)/逍(人少)
就會
北(人多)+南(人少)
天(人多)+逍(人少)

當然最尾點合就要睇公告
作者: 長政    時間: 29-5-2013 18:09
少人繼續少的話,不如把ser刪了吧?
應該把最少人的ser合了先才對,大陸也是這樣做的對不
3個ser的 ...
囧大俠 發表於 29-5-2013 18:06

因為商會同幫城既問題,所以做唔到3個server合埋~
作者: AlexMercer    時間: 29-5-2013 18:10
竟然官方都諗住合ser 都係好既 但既然台版都話出天龍3 真心希望官方都出天龍3 賣埋廣告 吸引多啲人黎 轉盤既野就……
作者: 小朋`    時間: 29-5-2013 18:10
快D合啦
作者: 長政    時間: 29-5-2013 18:11
竟然官方都諗住合ser 都係好既 但既然台版都話出天龍3 真心希望官方都出天龍3 賣埋廣告 吸引多啲人黎 轉盤 ...
AlexMercer 發表於 29-5-2013 18:10

其實公告有講..放心..我地都會出天龍3
作者: StaR`    時間: 29-5-2013 18:11
極度支持合ser
作者: sg5201314    時間: 29-5-2013 18:12
長政 發表於 29-5-2013 18:09

但如果個SER本身已經多人,你仲要塞D人入去會唔會唔多合適
作者: 囧大俠    時間: 29-5-2013 18:13
長政 發表於 29-5-2013 18:09

建議再開一個帖分開曬2個ser2個ser比人投票
作者: y0410388    時間: 29-5-2013 18:14
更新快D 但唔會糸咁出轉盤/轉蛋=.=
作者: y0410388    時間: 29-5-2013 18:14
出多D新ge 副本/活動
作者: AlexMercer    時間: 29-5-2013 18:14
其實公告有講..放心..我地都會出天龍3
長政 發表於 29-5-2013 18:11

轉盤的事宜
作者: wingkaras    時間: 29-5-2013 18:15
果斷合ser 唔好好似依家咁 組人刷野講鐘數
作者: ∼香B∼    時間: 29-5-2013 18:18
好的!! 若係變返天龍3..天龍既人流應該可以返返來...
其實我一直懷疑緊港服server既數目太少...唔可以好似國服咁不斷合區換天外
天外江湖算係天龍3其中一個大賣點..唔知道港服有無呢個能力可以引入...

點都好..官方肯正視大家意見..總算係一步唔錯的開始
作者: AlexMercer    時間: 29-5-2013 18:20
好的!! 若係變返天龍3..天龍既人流應該可以返返來...
其實我一直懷疑緊港服server既數目太少...唔可以好似 ...
∼香B∼ 發表於 29-5-2013 18:18

同意 只是加快步伐更新 很多人都會回來的 現在落後國服太多了
作者: 吖姬    時間: 29-5-2013 18:20
「目標伺服器」原有的"玩家商會"將會保留?
作者: AlexMercer    時間: 29-5-2013 18:22
官方能比個大慨日子嗎 講更新天龍3同合ser
作者: 長政    時間: 29-5-2013 18:24
「目標伺服器」原有的"玩家商會"將會保留?
吖姬 發表於 29-5-2013 18:20

是的
例如
北server  係 目標伺服器
南server  係 移民伺服器

咁北server既"商會" 會保留,南server 既"商會"會冇哂
作者: sicksick001    時間: 29-5-2013 18:29
期待左好耐啦 天龍終於出新野啦 唔洗個個星期都轉盤轉盤 搞到天龍冇野挽
作者: AlexMercer    時間: 29-5-2013 18:31
是的
例如
北server  係 目標伺服器
南server  係 移民伺服器

咁北server既"商會" 會保留,南server ...
長政 發表於 29-5-2013 18:24

咁大獲
作者: artung0804    時間: 29-5-2013 18:31
合服好同意
但商會個到有D唔公平
作者: AlexMercer    時間: 29-5-2013 18:31
官方 請問轉盤會下架嗎
作者: 長政    時間: 29-5-2013 18:32
冇辦法...因為技術問題....所以我地先要大家投票決定
作者: AlexMercer    時間: 29-5-2013 18:33
冇辦法...因為技術問題....所以我地先要大家投票決定
長政 發表於 29-5-2013 18:32

合ser就一定個個同意 只係冇晒商會咁商會入面既物品點搞
作者: ∼香B∼    時間: 29-5-2013 18:34
官方 請問轉盤會下架嗎
AlexMercer 發表於 29-5-2013 06:31 PM

傻豬來既..呢D事情邊答到你..GAMEONE只係代理..開發商煮到埋來佢地就要食~_~
作者: AlexMercer    時間: 29-5-2013 18:34
傻豬來既..呢D事情邊答到你..GAMEONE只係代理..開發商煮到埋來佢地就要食~_~
∼香B∼ 發表於 29-5-2013 18:34

咁咪一直怪錯人
作者: artung0804    時間: 29-5-2013 18:39
其實開埋SO周商會出黎正喺比轉SER個班人開唔得咩?
作者: ∼香B∼    時間: 29-5-2013 18:41
其實開埋SO周商會出黎正喺比轉SER個班人開唔得咩?
artung0804 發表於 29-5-2013 06:39 PM

蘇州果個..好似得個樣..哈哈
作者: artung0804    時間: 29-5-2013 18:43
蘇州果個..好似得個樣..哈哈
∼香B∼ 發表於 29-5-2013 18:41

甘大獲,
作者: 長政    時間: 29-5-2013 18:47
甘大獲,
artung0804 發表於 29-5-2013 18:43

正解..果個國服都未開的..
作者: artung0804    時間: 29-5-2013 18:50
正解..果個國服都未開的..
長政 發表於 29-5-2013 18:47

HI佢呀,甘喺咪姐喺要等有人汁粒,轉服個D先可以開到?
作者: dannytsoi31    時間: 29-5-2013 18:50
其實我想知合完服 出城戰果陣糸咪會出埋天外 即糸3個2合1既ser 1齊打
作者: 乂云    時間: 29-5-2013 18:54
都係果句啦..我地都好想合服(用少d server+電費)
但問題係玩家商會果到最頭痕,所以要搞投票 ...
長政 發表於 29-5-2013 17:57

1)你諗掂商會先啦
利申: 我有16個商會 擺滿哂石果D 根本易唔哂, 如果會無左,我一定第一個上GAMEONE度嘈到你地爛先....我真金白銀同人比錢買的

2)而家大條借口比你地扣返真丹條數啦, 可能的話就扣左佢,唔喺合完過幾日D人又喺唔玩.

利申: 我有幾個AC都有食真單,不過我都寧願無呢樣野^^
作者: 長政    時間: 29-5-2013 18:55
HI佢呀,甘喺咪姐喺要等有人汁粒,轉服個D先可以開到?
artung0804 發表於 29-5-2013 18:50

係...無論國服定台服都係..
不過轉服果d可以優先免費開
作者: ∼香B∼    時間: 29-5-2013 18:57
1)你諗掂商會先啦
利申: 我有16個商會 擺滿哂石果D 根本易唔哂, 如果會無左,我一定第一個上GAMEONE度嘈 ...
乂云 發表於 29-5-2013 06:54 PM

16個商會...#adore#
作者: 長政    時間: 29-5-2013 18:57
1)你諗掂商會先啦
利申: 我有16個商會 擺滿哂石果D 根本易唔哂, 如果會無左,我一定第一個上GAMEONE度嘈 ...
乂云 發表於 29-5-2013 18:54

已經同開發商傾過商會個問題,真係冇得加大上限..

佢地都話只可以揀合唔合...所以我地都想睇玩家既意向先再決定
作者: 行少    時間: 29-5-2013 19:00
另一問題 GAMEONE會唔會開放新場景??
玩家多左,會俾人搶場
作者: ∼香B∼    時間: 29-5-2013 19:02
已經同開發商傾過商會個問題,真係冇得加大上限..

佢地都話只可以揀合唔合...所以我地都想睇玩 ...
長政 發表於 29-5-2013 06:57 PM

可唔可以咁樣...先backup左邊d玩家擁有商會..然後將掌櫃要訣停產..再等合ser之後開個公告 讓合ser之前有商會既玩家主動向官方申請 官方再派掌櫃要訣比佢地..
作者: y0410388    時間: 29-5-2013 19:03
回復 58# 行少

同意 人多左會冇場升
作者: 心隨風去    時間: 29-5-2013 19:05
速度合

馬上合

立即合

諗起刷副本要多開已經想嘔

見到個城空蕩蕩已想delgame
作者: ming110    時間: 29-5-2013 19:05
回復 57# 長政

如果我個間商會喺頭1,2號,我去轉ser,比反我個間會喺點計?
定會全部商會收反,重新買過?
仲有,每個人只可轉一次?
作者: 長政    時間: 29-5-2013 19:05
另一問題 GAMEONE會唔會開放新場景??
玩家多左,會俾人搶場
行少 發表於 29-5-2013 19:00

會跟番天龍3
作者: AlexMercer    時間: 29-5-2013 19:07
會跟番天龍3
長政 發表於 29-5-2013 19:05

天龍3係咩樣都冇知=,=
作者: 行少    時間: 29-5-2013 19:07
回復 63# 長政

天龍3更新左D咩場??
請問會多幾多個場左右??
作者: sicksick001    時間: 29-5-2013 19:09
反對 開左新場景咪又喺比啲大幫霸晒
作者: ∼香B∼    時間: 29-5-2013 19:10
回復  長政

天龍3更新左D咩場??
請問會多幾多個場左右??
行少 發表於 29-5-2013 07:07 PM

天龍3都有大約3-4個地圖(玄海果D)..但唔知官方今次會唔會更新到玄海
作者: 長政    時間: 29-5-2013 19:10
回復  長政

如果我個間商會喺頭1,2號,我去轉ser,比反我個間會喺點計?
定會全部商會收反,重新買過?
仲有, ...
ming110 發表於 29-5-2013 19:05

要睇你係「目標伺服器」定「移民伺服器」,
如果係「目標伺服器」唔會有影響
「移民伺服器」 d商會收番,再比一個叫”店鋪回遷帖”既道具你,之後你係一個月內可以優先開商會(如果有位的話),如果一個月後玩家仍未申請到商店,仍可選擇繼續持有“店鋪回遷帖”申請商店或將回遷帖賣給NPC換取9999金的補償。
作者: BBCHU    時間: 29-5-2013 19:11
1)你諗掂商會先啦
乂云 發表於 29-5-2013 18:54

嘈有Q用咩
人地都喺按本子辦事炸
作者: ∼香B∼    時間: 29-5-2013 19:12
反對 開左新場景咪又喺比啲大幫霸晒
sicksick001 發表於 29-5-2013 07:09 PM

其實無辦法..更新到天龍3..氏族玩法會更傾向霸主方式..優勢盟就可以獨享龍紋啊果D..其他人想刷龍紋副本就要比錢
作者: 長政    時間: 29-5-2013 19:13
可唔可以咁樣...先backup左邊d玩家擁有商會..然後將掌櫃要訣停產..再等合ser之後開個公告 讓合ser之前有商 ...
∼香B∼ 發表於 29-5-2013 19:02

其實玩家會收到一個叫“店鋪回遷帖”,唔洗再打一次”掌櫃要訣”,同有一個月優先開商會,但問題係...要商會有位

合服後,「移民伺服器」玩家角色身上的元寶和元寶票將安全轉移到「目標伺服器」。但「移民伺服器」玩家的"玩家商店"將被清空,不會移到「目標伺服器」。因此,在合服前的準備時間,「移民伺服器」將暫時關閉“創建玩家商店”的功能,同時開啟了“註銷玩家商店”的功能,請「移民伺服器」的玩家們務必提前把自己“玩家商店”中所有的物品(包括收購商店中的物品)、寵物和營利資金轉移到背包或者倉庫,並找“店鋪管理員”註銷自己的“玩家商店”,以獲得商店本金,避免您受到不必要的損失。

(在註銷您的商店之後,您將獲得一個“店鋪回遷帖”道具,使用“店鋪回遷帖”可以在移民到「目標伺服器」後的一個月內優先重新開店,且不需要消耗“掌櫃秘訣”道具,如於一個月後玩家仍未申請到商店,仍可選擇繼續持有“店鋪回遷帖”申請商店或將回遷帖賣給NPC換取9999金的補償。故請注意玩家妥善保存該道具!)
作者: AlexMercer    時間: 29-5-2013 19:13
其實無辦法..更新到天龍3..氏族玩法會更傾向霸主方式..優勢盟就可以獨享龍紋啊果D..其他人想刷龍紋副本就 ...
∼香B∼ 發表於 29-5-2013 19:12

咁就要睇下第2個ser既幫順唔順佢啦
作者: 長政    時間: 29-5-2013 19:15
嘈有Q用咩
人地都喺按本子辦事炸
BBCHU 發表於 29-5-2013 19:11

最慘係..唔係我地唔想賠,如果賠到個商會比你我地一早合左服
係我地真係賠唔到,因為個上限真係冇得加大
作者: 怪怪    時間: 29-5-2013 19:15
商會個到點解唔公平D , 例如可以清空晒 , 每個SER一半商會再進行抽籤 , 抽中唔要 (放棄後收回該帖) 再抽籤 , 直至現有商會持有人都唔要而有剩先再開放俾其他人
作者: ∼香B∼    時間: 29-5-2013 19:17
 其實玩家會收到一個叫“店鋪回遷帖”,唔洗再打一次”掌櫃要訣”,同有一個月優先開商會,但問題係 ...
長政 發表於 29-5-2013 07:13 PM

如果連目標伺服器既商會都一同清空呢?? 即係兩個合區既玩家重新申請商會...先到先得 或者會有d離開左天龍好耐但個商會一直丟空 可以順便清理埋
作者: 長政    時間: 29-5-2013 19:17
商會個到點解唔公平D , 例如可以清空晒 , 每個SER一半商會再進行抽籤 , 抽中唔要 (放棄後收回該帖) 再抽籤  ...
怪怪 發表於 29-5-2013 19:15

有提出過..但因為原廠做唔到..所以就..
作者: 長政    時間: 29-5-2013 19:18
如果連目標伺服器既商會都一同清空呢?? 即係兩個合區既玩家重新申請商會...先到先得 或者會有d離開左天龍 ...
∼香B∼ 發表於 29-5-2013 19:17

呢一點,我可以聽日再幫大家問問開發商做唔做到
作者: ∼香B∼    時間: 29-5-2013 19:18
天龍3係咩樣都冇知=,=
AlexMercer 發表於 29-5-2013 07:07 PM

咪同上次同你玩果個服差唔多...
作者: 怪怪    時間: 29-5-2013 19:18
長政 發表於 29-5-2013 19:17

咁都做唔到 =.=
作者: artung0804    時間: 29-5-2013 19:19
商會個到點解唔公平D , 例如可以清空晒 , 每個SER一半商會再進行抽籤 , 抽中唔要 (放棄後收回該帖) 再抽籤  ...
怪怪 發表於 29-5-2013 19:15

不能同意更多 HAHA
清空曬最公平,等D人鬥快開囉
同埋有D商會喺吉左,D人好耐冇ON霸住左
作者: ∼香B∼    時間: 29-5-2013 19:20
呢一點,我可以聽日再幫大家問問開發商做唔做到
長政 發表於 29-5-2013 07:18 PM

有d題外話@@...天龍3既更新有無大致既日期可以透露比我地聽下
作者: ming110    時間: 29-5-2013 19:20
回復 68# 長政

咁講法,姐喺張D商會換定去人仔度好D-,-
姐喺人仔5轉,商會就5會被影響?

仲有,我建意開放個人倉多幾個,依家得3個真喺5夠用,
1個AC自已倉有多幾個就5洗怕商會D野無位放而無左-,-

我岩岩個問題你仲未答,,,,一個AC只可以移民一次?
作者: ∼香B∼    時間: 29-5-2013 19:21
回復  長政

仲有,我建意開放 ...
ming110 發表於 29-5-2013 07:20 PM

倉庫遲d會有更新開放多一個(一共4個)
作者: artung0804    時間: 29-5-2013 19:23
長政 發表於 29-5-2013 19:17

點解做唔到,
姐喺甘被人移個D就清到
目標個個SER就冇得清?
有冇甘奇怪呀
作者: 蠍乂    時間: 29-5-2013 19:23
我建議不如將較少人既王語嫣,逍遙子,天山童伺服器合併,而較多人既南慕容,北橋峰,慕容山莊伺服器就唔好合併...
作者: tommy369124    時間: 29-5-2013 19:24
吾好合SER先
出左天龍3先
睇下有無多人玩反
無先合SER啦
作者: 長政    時間: 29-5-2013 19:25
回復  長政

ming110 發表於 29-5-2013 19:20

唔太明咩野人仔5轉..商會5會有影響
可唔可以詳細少少
作者: 長政    時間: 29-5-2013 19:27
有d題外話@@...天龍3既更新有無大致既日期可以透露比我地聽下
∼香B∼ 發表於 29-5-2013 19:20

希望9月前..確實真係未定到,因為今次個內容真係好多
作者: artung0804    時間: 29-5-2013 19:27
回復  長政

ming110 發表於 29-5-2013 19:20

冇得比你選擇個人轉唔轉SER,
一合就要成個SER既所有人都轉
作者: artung0804    時間: 29-5-2013 19:29
邊兩個SER合埋喺咪GAMEONE決定?
作者: AlexMercer    時間: 29-5-2013 19:31
咁合完個ser咩名
作者: ∼香B∼    時間: 29-5-2013 19:33
咁合完個ser咩名
AlexMercer 發表於 29-5-2013 07:31 PM

天山子..逍遙童
南蕭峰..北慕容
慕容語嫣..王山莊
作者: 長政    時間: 29-5-2013 19:34
邊兩個SER合埋喺咪GAMEONE決定?
artung0804 發表於 29-5-2013 19:29

會睇人數再決定..但而家會先解決合唔合個問題先..
作者: 行少    時間: 29-5-2013 19:36
個貼DEADLINE幾時??
作者: AlexMercer    時間: 29-5-2013 19:36
天山子..逍遙童
南蕭峰..北慕容
慕容語嫣..王山莊
∼香B∼ 發表於 29-5-2013 19:33

咁k型
作者: 長政    時間: 29-5-2013 19:36
咁合完個ser咩名
AlexMercer 發表於 29-5-2013 19:31

同開發商初步了解後,server名唔會變,例如北server合南server
你揀server果陣都會見到北server 同南server 兩個server
不過入到去都係同一server
作者: AlexMercer    時間: 29-5-2013 19:38
同開發商初步了解後,server名唔會變,例如北server合南server
你揀server果陣都會見到北server 同南s ...
長政 發表於 29-5-2013 19:36

明白
作者: 光云    時間: 29-5-2013 19:38
放了比武ac既人後悔了吧?。。。
作者: AlexMercer    時間: 29-5-2013 19:39
放了比武ac既人後悔了吧?。。。
光云 發表於 29-5-2013 19:38

誰呀
作者: ∼香B∼    時間: 29-5-2013 19:40
誰呀
AlexMercer 發表於 29-5-2013 07:39 PM

小小武當掛lol

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2