樂古Nakuz

標題: (打飛機專用)戰績 我諗全個FS 3.3最勁果批人有一半都係度 [打印本頁]

作者: 毛百萬    時間: 13-11-2012 18:41
標題: (打飛機專用)戰績 我諗全個FS 3.3最勁果批人有一半都係度

我想講其實3.3個POG好重要
你拎到POG有一半代按你果場係打得最好
我基本上每打10場就最小有7場係拎POG
我諗呢個數據都好緊要
我E家係勝84場但係拎POG次數係61次好啦就咁 大家加油

作者: 毛主席萬歲    時間: 13-11-2012 19:59
不予置評。
不過見到好多FD...
作者: 宇智波鼬    時間: 13-11-2012 20:45
RP ~
作者: holandsms    時間: 13-11-2012 23:38
求RP
作者: 毛百萬    時間: 14-11-2012 01:23
其實打廢隊果D戰績圖重誇張 不過無CAP到落黎..打廢隊就廢事啦
我玩呢段既RP都幾值得大家睇下
對面果隻大前自從呢一場之後就從來見到我都唔打

12blk.rep

371.15 KB, 下載次數: 10

售價: 1 樂點  [記錄]

作者: 花洛    時間: 14-11-2012 15:48
我見到耶蘇
作者: 宇智波鼬    時間: 14-11-2012 20:29
回復 5# 毛百萬

孫中山 時勁時廢
作者: 丫文-_-    時間: 14-11-2012 21:13
回復  毛百萬

孫中山 時勁時廢
宇智波鼬 發表於 14-11-2012 20:29

垃圾
作者: 宇智波鼬    時間: 14-11-2012 21:40
回復 8# 丫文-_-

佢對你黎講係
作者: 小小傻    時間: 14-11-2012 21:54
垃圾
丫文-_- 發表於 14-11-2012 21:13

+1
作者: 毛主席萬歲    時間: 14-11-2012 22:47
回復  毛百萬

孫中山 時勁時廢
宇智波鼬 發表於 14-11-2012 20:29

好友名單入面是但一個C都完勝佢..
作者: 毛主席萬歲    時間: 14-11-2012 22:55
C= 英文名既C&金城武屬於一流,胡迪一時時,有時會唔穩定(呢幾個都係以火鍋計)
PF= 跑得很累
PG= E字頭既英文名,花蕾,雪兒都係差不多(以移卡走位計)
沒SF,沒SG
作者: holandsms    時間: 14-11-2012 22:58
咁能多人名
作者: 毛百萬    時間: 15-11-2012 00:29
C= 英文名既C&金城武屬於一流,胡迪一時時,有時會唔穩定(呢幾個都係以火鍋計)
PF= 跑得很累
PG= E字頭既英文 ...
毛主席萬歲 發表於 14-11-2012 22:55

金城武=一般 李小豬即係160果隻C我覺得佢算穩定 計我最鐘意夾既C係胖妞 即係裝勵害家生就要睇佢組咩隊友 英文果堆C就HUGHJACKMAN會突出D 卡卡西就唔夠穩定 重有R字頭果隻C就算9數
大前最底果張圖果2隻你地可能小見同小打 其實幾勁 跑得很累其實都算好不過我對親佢佢發揮麻麻
PG黎計川景,矢井,婷婷都算合格魔么么 外線算比較好

重有一堆人唔點名批評啦
作者: holandsms    時間: 15-11-2012 10:07
MORE PR?
作者: 毛百萬    時間: 15-11-2012 13:01

挑屁仙+賴阿毛好似係呢段

FsbReplay_2012_10_26_20_29_0894.rep

451.17 KB, 下載次數: 5

FsbReplay_2012_10_26_20_40_0474.rep

476.84 KB, 下載次數: 6

FsbReplay_2012_10_30_13_24_0171.rep

473.2 KB, 下載次數: 5

作者: holandsms    時間: 15-11-2012 17:00
吊入完一球就完左
作者: 毛百萬    時間: 15-11-2012 17:25
睇下係咪呢3段
作者: 毛主席萬歲    時間: 15-11-2012 19:20
金城武=一般 李小豬即係160果隻C我覺得佢算穩定 計我最鐘意夾既C係胖妞 即係裝勵害家生就要睇佢組咩隊 ...
毛百萬 發表於 15-11-2012 00:29

金城武火鍋黎講一流架啦,係輸其他方面

160CM既C既話,SHOW都唔錯
裝厲害應該同家生差不多,以我對戰所睇
其實PG我本來一個都唔想講,全部都係移卡GD既G,但係防守普普
作者: 宇智波鼬    時間: 15-11-2012 19:27
回復 18# 毛百萬

有一段錯
作者: holandsms    時間: 15-11-2012 19:28
金城武? 我金正恩呀你老味
作者: 丫文-_-    時間: 16-11-2012 19:12
賴阿毛垃圾線.
小佢老寶, 打親佢都無敵AE.
再吾係就空中控球周圍走.
佢根本廢到嘔
作者: 丫文-_-    時間: 16-11-2012 19:13
對我黎講,
PF之中最穩定既係耶穌. 經驗老到. 觀念極之一流.
絕對吾會亂黎. 同佢組簡直係舒服.

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2