樂古Nakuz

標題: [ 平放 ] 90%新PSP 2000 V2 粉藍色 ($1100即賣) ***SOLD*** [打印本頁]

作者: boby125    時間: 17-4-2011 21:11
標題: [ 平放 ] 90%新PSP 2000 V2 粉藍色 ($1100即賣) ***SOLD***

放2000機(粉藍)...原裝行貨..薄機...90%新...勁少花痕...系統5.50普羅米4(可玩MHP3)有保護貼...有盒(好新淨)...有說明書...有充電器(原裝)...附卡(4GB)
按鍵仍然保持彈性...磨菇頭性能良好...

有意pm

聯絡方法:
手機66728180
港島線任何地鐵站交收

作者: ~卡迪~豪卍    時間: 19-4-2011 11:03
可平na? 800可以??
作者: boby125    時間: 24-4-2011 21:52
太平啦800
作者: 傲天遊    時間: 24-4-2011 22:21
請問包唔包碟?有無拎過去整?100%work正常?各方面有無問題?最平幾錢?[老夫學生,要儲錢]唔該哂~
MSN:l.c.h.1996@hotmail.com
作者: boby125    時間: 24-4-2011 22:57
請問包唔包碟?有無拎過去整?100%work正常?各方面有無問題?最平幾錢?[老夫學生,要儲錢]唔該哂~
MSN:l.c.h.19 ...
傲天遊 發表於 24-4-2011 22:21

無玩開碟,想送都唔得,整就一定無整過
work方面好睇你張memory stick,除非你係玩碟
價錢方面希望1千1賣出去,因為都幾新下,同埋新淨得黎一定平過出去鋪頭
作者: 傲天遊    時間: 24-4-2011 23:06

無得平嗎?我想$950收.唔知得唔得?不過我要儲錢(預兩星期)
加MSN傾啊:l.c.h.1996@hotmail.com
作者: boby125    時間: 27-4-2011 21:13
你儲多少少啦不如
作者: boby125    時間: 1-5-2011 16:51
已加圖=]推
作者: boby125    時間: 1-5-2011 22:25
push><
作者: 旦叮    時間: 6-5-2011 20:13
我要買!!! +我MSN   s6647@live.hk

有改機先好加 冇改到唔好加
作者: boby125    時間: 7-5-2011 15:06
已賣=]
作者: jeremyc2b    時間: 5-7-2011 16:42
900OK??+我MSN henryngai1996@hotmail.com

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2