樂古Nakuz

標題: mycard升級member教學 [打印本頁]

作者: adg135876    時間: 8-4-2011 16:37
標題: mycard升級member教學
1.申請mycard用戶(無可跳第二步)

第二步:儲值mycard點數到mycard帳號

第三步:進行升級

成功之後會俾番封信你(不過收唔收到都無關系)
跟住即刻會升級做member
作者: eric04    時間: 8-4-2011 17:10
睇泥好似好方便@@
不過我已經係MEMBER- -
作者: 狂@車R    時間: 9-4-2011 09:56
多謝樓主既教學
對於未夠18/未有credit card既人係一大喜訊
作者: rlrstr    時間: 9-4-2011 10:36
5該想問下香港邊度可以買到mycard??!!thank you~
作者: cool_snow    時間: 9-4-2011 12:58
5該想問下香港邊度可以買到mycard??!!thank you~
rlrstr 發表於 9-4-2011 10:36 AM

7-11, circle K 都有 mycard 點數賣好方便
作者: Ranqe_K_I_Ds    時間: 9-4-2011 20:03
真系好方便@0@ 平均都系60$/月
作者: vinnson    時間: 14-4-2011 18:58
原來可以用mycard平時都無留意, 幾多點一個月?
作者: Ranqe_K_I_Ds    時間: 14-4-2011 22:34
回復 7# vinnson

作者: iloveme    時間: 23-4-2011 12:35
又一正野 , 我終於可以有機會做member啦,不過幾多點做一個月member??
作者: *Ah_馳    時間: 28-4-2011 19:33
如果一次過做一年/半年/三個月
除番平均月費會再平點

當然你要肯定你有時間玩啦
哈哈...
作者: *Ah_馳    時間: 28-4-2011 19:37
仲有提一提各位想買mycard既,
最好去7-11買
唔好貪平係網上搵人幫手買 (有唔少騙局)

另外呢,如果閣下ISP係netvigator
去now.com.hk , Game一欄網上買mycard有優惠(可以入上網賬單數LOL)
不過要一次過買2000點(400X5sets)
長玩的可以考慮一下.
作者: kingtom    時間: 28-4-2011 23:04
i luv u thx

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2