樂古Nakuz

標題: 300點換幾多星錢,又買到最勁咩裝 [打印本頁]

作者: jack021105    時間: 11-9-2010 18:50
標題: 300點換幾多星錢,又買到最勁咩裝
我300點換左星錢之後買咩組合既裝最勁,即係例如羽頭+永刀...
作者: ';★-/    時間: 11-9-2010 18:50

300點..換到1000m-1200m啦
如果你ac本生有500m..可以收c翼(1700m)
旦是你唔想咁哂錢..
收日s(600m到)/星s(400m)/福s(頭.背)(700m)/永刀(310m)/羽頭(300m)/雪人頭(270m)/圓舞紋(50m)
比我就收..圓舞紋.羽頭.永刀.日s
如果你50lv啦..
一定要收新頭啦同月s-.-
如果有錢米收龍頭..c翼!
作者: 迷失-3-    時間: 11-9-2010 19:23
月s+新頭
作者: ﹢小×淚ζ    時間: 11-9-2010 19:57
300點換到約1100m星錢
買到咩裝就要睇你幾lv了
若果新玩就可以買星古(可以去到50lv)
50lv後就要買新頭同月set喇
作者: jack021103    時間: 11-9-2010 20:08
咩叫可以去到50lv
作者: ×笨≠小欣°    時間: 11-9-2010 21:58
49Lv或以下:
羽頭
月SeT 或 日SeT ( 日紋 )
永刀
已經足以升上50Lv
49Lv或以上:
新頭
月SeT 或 日SeT ( 日紋 )
星古 / 獅翼 ( 要睇您自己有無錢 . 因為永刀無防得迴吾夠用了 )
作者: ×笨≠小欣°    時間: 13-9-2010 23:06
300點..換到1000m-1200m啦
如果你ac本生有500m..可以收c翼(1700m)
旦是你唔想咁哂錢..
收日s(750m)/星s(400 ...
';★-/ 發表於 13-9-2010 20:50

日s 吾洗750m吧
作者: wong.5201314    時間: 14-9-2010 23:25
建議各下放2張點(如怕被昆可放月水)
49下的可用星古850m/防古250m/福s900m/羽頭280m/c翼1k55m
50上可用新頭300m/月s600m/星古850m/c翼1k55m
標明左最低價錢
作者: ×笨≠小欣°    時間: 15-9-2010 07:05
建議各下放2張點(如怕被昆可放月水)
49下的可用星古850m/防古250m/福s900m/羽頭280m/c翼1k55m
50上可用新頭 ...
wong.5201314 發表於 14-9-2010 23:25

NPC買既裝高防/魔防/高攻過福Set吧.如果佢49Lv前用左900m買福Set好浪費福Set主要加幸無咩用
作者: jack021105    時間: 15-9-2010 11:47
圓舞曲其實升lv有冇用
作者: jack021105    時間: 15-9-2010 11:48
我而+買左永刀,仲有D錢買咩好
作者: ×笨≠小欣°    時間: 15-9-2010 15:58
圓舞曲其實升lv有冇用
jack021105 發表於 15-9-2010 11:47

升級打怪時開圓舞曲會減少敵人(怪物)命中、而減多或是減少是因您的幸運而定
幸運愈高的話開圓舞曲增加迴避愈多,1 幸運 = 大約 10 迴避。
對於需要引怪的人很有用的說!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2