樂古Nakuz

標題: SAVE唔到技 [打印本頁]

作者: skyhate123    時間: 9-5-2010 11:36
標題: SAVE唔到技
我開我個ac d技就save唔到
開人地個個就得點解!!!!!!!!!!!!!
作者: kitman3496    時間: 9-5-2010 19:50
我都有和樓主相同既問題.有冇資深人士可以解答?"?
作者: nickchau1    時間: 9-5-2010 20:00

我之前也有這個問題,但我關瑪奇時會用到工作管理員,把瑪奇的處理程序直接取消這樣會快點,但這樣做不會幫你存技能那個。
可以試試上線,弄好技能之後,下一下,再上,這樣應該可以吧。
作者: skyhate123    時間: 10-5-2010 19:46
上邊唔明你up咩
作者: nickchau1    時間: 10-5-2010 20:31
就是說,你關瑪奇時,必需要自然關去,唔好用工作管理員去刪瑪奇個程序
作者: skyhate123    時間: 10-5-2010 21:38
我係開點解我save唔到技
作者: nickchau1    時間: 10-5-2010 22:03
係你自然咁關個瑪奇就會存,但係你直接刪個處理程序,佢就唔會幫你存,你由佢自然關好喇
作者: skyhate123    時間: 12-5-2010 17:46
我次次都係自然咁關個瑪奇
作者: nickchau1    時間: 12-5-2010 20:37
咁我唔清楚,因為save唔到其中一個原因係咁,如果唔係既,我就唔多清楚...
作者: skyhate123    時間: 13-5-2010 20:34
冇人理呢個game 既咁個阪主有撚腦阪主死撚左?
作者: 恆-    時間: 13-5-2010 22:21
冇人理呢個game 既咁個阪主有撚腦阪主死撚左?
skyhate123 發表於 13-5-2010 20:34
有腦既會去睇下巴哈

暫時有人話左係ie6問題,升做ie8喎..

佢地個邊 d人再唔得 就係叫gm整整佢

仲有 閣下幾歲?
作者: 倩儀    時間: 14-5-2010 23:15
姆~~~~我要生氣了!
而且
不準宣傳甚麼哈哈的><

傳送門
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3624565&extra=page%3D1

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2