樂古Nakuz

標題: Ccy 你同我入黎 [打印本頁]

作者: 古德    時間: 22-3-2010 10:41
標題: Ccy 你同我入黎

首先陳述下件事經過先

HK time 22/3/2010 十點am打後少少
我入咗nakuz clan chat, 自己solo緊td (查實我呢個周末一直td緊)

你無撚啦啦入nakuz clan chat, 我知你平時都睇唔起nakuz唔撚入cc架啦, 入得黎實冇好野

跟住你就係clan chat度spam, 我打個問號出黎

跟住你就話2 claws in 1 trip

咁我就話lucky for you. I killed 200 td in 2 day nothing dropped.

跟住你就開始發癲 "Stfu, I said rune claws"

仲要話"today you killed 40 td only where is 200 on99"

我係clanchat度up完句 "Lol you should go learn mathematics"
即刻ignore你 並且上nakuz開post串你

故事完

--------------------

Ccy 你真係幾撚煩
我唔知係你學clmak定係clmak學你日日係度9up "STFU" "GTFO"
老老實實我想講我呢次玩返rs入返nakuz cc一直都覺得clmak態度好過你好撚多囉
Clmak少少串+唔認錯都係forum俾人串到咁既話
我真係覺得以你既態度, 冇人串你真係天冇眼, 今次就我黎串9你

去返今次呢件事先,
首先你無啦啦入CC spam再話1trip2claw係為乜9?
你跟本就係9UP
跟住我同你講句lucky你就同我講句STFU,
你係咪覺得我串緊你, 定係食緊葡萄? 如果係你都幾好想像力.
你住美國係咪啊? 你試下去街度9up話自己中咗6合彩, 跟住人地一句lucky, 你再黎STFU, 睇下人地dub唔dub9你

我話我兩日打咗200隻td
你就話我today殺得40隻, 仲要on9 tim.
首先你係答非所問, 我話兩日, 你話today? 你PK P到sock咗?

第2你adv log都唔撚識睇你都幾on9
Jagex用既係GMT time. 我地用既係EDT, 我地夜晚8點佢地就淩晨12點, 開始咗第2日
你見到嗰40隻係我由8pm EDT打到10pm 打出黎架 7頭. (HK time 8am to 10am)

第3你都幾撚好野"STFU i said rune claw."
有邊隻怪跌rune claw咁正啊? 分享下啦你, 我話你知我好撚想打

-------------------

以前恩怨唔計, 今次你真係幾撚過火, 我真係好耐冇因為一個on9仔爆咁多粗
橫掂nakuz E+流行串人啊嘛, 今次我就串9你
作者: briankttse    時間: 22-3-2010 11:32
岩岩個場罵戰完左...又要黎多埸-_-.....
雖然唔係識左你好耐, 但係都好少見你咁惡-_-
作者: 古德    時間: 22-3-2010 11:43
我諗係Ccy見到Clmak俾人插到好high覺得好葡萄
頓時屎眼feel到好痕
今次你搵岩人啦
我養兵千日用在一時
------
To dear mod,
我唔知我平時係CC俾人印象點
最多汁到正野show off下, 汁唔到抱怨下, 幾句fuck同shit都有講過既
但真心我從來唔會對人講STFU/GTFO囉, 人地講既話我當玩笑算, 今次Ccy講D野我真係當唔到係"lol JK"囉
作者: jckachunrs    時間: 22-3-2010 12:02

你真係好撚好笑spam?spam你老味!
----------------------------------------

"跟住你就話2 claws in 1 trip
咁我就話lucky for you. I killed 200 td in 2 day nothing dropped
跟住你就開始發癲 "Stfu, I said rune claws"

我同adam講嘢
關你春事咩?
---------------------------------------------
邊撚個會同你計gmt ka?(actually it didn't show u got that 13 tds b4 u logout.didn't know u was killing tds)
----------------------------------------------
你話我睇唔起nakuz cc? 問下 mega/lam/yanz...la..
就算我唔入你咬我食呀?
----------------------------------------------
流行串人又點?係唔係想學點做跟尾狗?

pr0 gooder math l0l.jpg (122.59 KB, 下載次數: 3)

pr0 gooder math l0l.jpg

作者: Clmak814    時間: 22-3-2010 12:05

算啦

我以前可能高level過ccy成日show off同串佢
因為我以前有個朋友講左佢點樣比佢"F" 後來發只係誤會

佢係咁架啦
有首歌好岩我地聽
一人小句
我以前咁串都係學左其他人

對唔住你地
我以前的確好串

Gooder岩岩入黎果時
我地串你,因為我地以為佢係RWT買佢個ac番黎
都係度講句sorry
有時大家既態度都唔係太好

唔好一時衝動

話時話我quit都係因為佢! 佢啲運同我compare果時我差太遠,所以我唔玩! (講笑)

p.s. 佢成日講SMD/SMFD我都冇咩理佢,佢講完我就唔理佢啲PM,咁對大家都好
作者: jckachunrs    時間: 22-3-2010 12:08
回復 3# 古德
To dear mod,
我唔知我平時係CC俾人印象點
最多汁到正野show off下, 汁唔到抱怨下, 幾句fuck同shit都有講過既
但真心我從來唔會對人講STFU/GTFO囉, 人地講既話我當玩笑算, 今次Ccy講D野我真係當唔到係"lol JK"囉

我同adam成日咁玩ka la

鬼有同你講嘢牙?

my arcane post can show it

most of ppls saying me nub etc or watch mega reply that show u all
作者: icy920801    時間: 22-3-2010 12:29
Glad that you know the evil side of _ _ _ _ _  
作者: jckachunrs    時間: 22-3-2010 12:42
Glad that you know the evil side of _ _ _ _ _
icy920801 發表於 22-3-2010 12:29

lmao 我又騙下sin ^ ^
作者: dealyou    時間: 22-3-2010 13:00
又黎過-_-?係咪呢到平時太冷清,想整熱鬧佢
作者: Djserry    時間: 22-3-2010 13:17
又黎過-_-?係咪呢到平時太冷清,想整熱鬧佢
dealyou 發表於 22-3-2010 13:00

可能係一件好事呢?
可能大家串完後感情仲好
作者: aclet0821    時間: 22-3-2010 14:34
= = welcome to Nakuz...
always have argument warsssssss....
One just got cooled down, and another got lighted up...

chill chill Gooder...
really never seen you that angry = =v
作者: 乂呀仁乂    時間: 22-3-2010 16:43

@@...好激t_t...我又講句
作者: Rotitude    時間: 22-3-2010 16:46
Wow, 又黎睇戲啦 8D

作者: Lazy基"    時間: 22-3-2010 17:10
作者: t0psecret    時間: 22-3-2010 18:22

樓主你真係好撚好笑
作者: leesiupui    時間: 22-3-2010 19:02

食住花生等睇戲
作者: Lazy基"    時間: 22-3-2010 19:58
作者: 古德    時間: 22-3-2010 20:17
你真係好撚好笑spam?spam你老味!
----------------------------------------

"跟住你就話2 claws in 1 tri ...
jckachunrs 發表於 22-3-2010 12:02

睡完覺起身見到D"同我入黎"post我笑咗好耐:lol多謝大家捧場

------回正題----------------

無啦啦打"slash+空格+enter" X 4
唔該你老味話我知乜野意思

----------------------------------

你同adam講野?我撚知啊?你用CC講野就係預咗成個CC既人睇啦
你講得我就連句"lucky"都唔俾講, 你咁大牌係CC ban我啊笨
順便話你知呢個世界有樣野叫pm

-----------------------------------

你柒係柒在首先你"today"計過數(計唔計嗰13隻都罷), 跟住仲要真心膠到用today嗰個數黎串我個兩日既200
我當時真係心諗, "你學過數手指未啊小朋友", 點知真係未學過.

-----------------------------------
你話我睇唔起nakuz cc? 問下 mega/lam/yanz...la..
就算我唔入你咬我食呀?

呢兩句根本自我矛盾, 真係信你一成
----------------------------------
唔係跟尾狗, 我係見有D小朋友RS高lvl少少就撚串下人, 以為自己好威,
我同你講你呢個態度RS同RL都仆硬街
-------------------------------
作者: 古德    時間: 22-3-2010 20:30
Re clmak

岩岩入返CC俾人串一陣預咗架啦,
我一直都冇因為俾人串少少就嬲, 唔使sorry
後尾慢慢溶入返CC感覺都幾好
但係就成日彈Ccy個煩膠出黎
佢串我都少D, 我見佢次次都串9你喎
起初我認我有葡萄過佢, 佢串我都冇乜錯,
但係呢個都係月幾前既事, 佢打到Arcane我都冇葡萄啦
但E+算點? 講句"lucky"要俾人爆粗+用未夠小學程度既數學黎質疑我既數字下話

----------------------------

Re Martin

I guess so. I'm fucking with him now. I hope he can chill out.
(I am not trying to be offensive to you)

Re Topsecret

又想做多次真心膠啊?
樂意奉陪

Re 食花生,爆谷的人

慢慢食, 請D黎:
作者: Lazy基"    時間: 22-3-2010 20:33
作者: Djserry    時間: 22-3-2010 20:35
睇到個標題嚇到叫左出黎,老細問咩事,我照讀比佢聽,讀左標題內文都未開始讀,
佢成塊面白哂,自言自語,猛咁話「共慘黨殺到黎,香港九龍新界無得避,要化身玉皇大帝打救蒼生,
共慘黨殺到黎,香港九龍新界無得避,要化身玉皇大帝打救蒼生……」
跟住衝左上天台,叫左一聲"鳴呀,點解係我"就跳左落去,成班同事追上去都追唔切,
有兩個女同事嚇到暈左,仲有個男同事當場嚇到幾左弱智,不停問人要唔要食腸仔蛋。
我就好好彩無咩事,但同班同事五十幾個人即時變左失業,你條XX真係害人害物……
作者: Lazy基"    時間: 22-3-2010 20:39
作者: leesiupui    時間: 22-3-2010 20:53

早幾日同條女去左日本玩, 同佢又去新宿買手信, 又去有馬浸溫泉,
返到去酒店已經累_死, 咁咪上床訓囉, 點知條女又玩未玩夠,
想玩D新奇又刺激既野喎. 咁見難得可以陪佢去日本玩, 咪陪佢玩下囉,
佢係我送俾佢個LV袋入面拎左張紙同支筆出黎, 原來佢想玩井字過三關.
大家如果識玩既話都知呢個係必和既遊戲,啦, 頭幾舖我都扮下認真同佢玩,
間唔中輸下當俾佢開心下啦, 點知佢發爛渣用D橙皮掟_我, 話我玩得唔認真喎.
_ _ _ _真係火都黎, 即刻轉身射個三分波!! 之後佢又好似唔憤氣, 係個LV袋入面係咁摷,
都唔知佢摷乜_, 摷左成分鐘之後拎左個卡路士出黎, 估唔到個衰婆成日袋住第二個男人係身邊.
個卡路左拎住個波可到角球旗, _ _ _ _我都未準備好, 卡路士已經開左角球,
嘩個波勁_到呢連愛國者導彈都截唔_到, 成個香蕉波咁一野彎入一野彎入左,
真係服_左佢. 好彩先前我入既係三分波, 而家三比一!!
諗住自己有兩分係手有優勢啦, 佢又伸隻手入個_度係咁摷, 今次又唔知佢想點喇,
摷兩摷抆左個舒拉寶娃出黎, 嘩, _係個_係叮噹百寶袋咩!! 已經心知不妙集中精神去應付,
當我去搵我塊球拍時, 舒拉寶娃已經開左個波, _ _ _我拍都冇唯有用手接啦,
唔洗兩秒個波已經去到眼前, 咁我出手啦, 個波我就掂到喇,
不過就勁_到呢, 打到我手掌都就斷咁滯, 仲搞到我原地轉_左幾十個圈.
就咁俾佢入左個ACE波, 俾佢拎左十五分, 而家三比十六!! _呀!! 十三分要追,
真係追_死人咩!! 你有係既百寶_, 我都有我既龍殊, 拎左兩粒龍珠出黎叫神龍幫我許願,
神龍話支持我所以爭五粒龍珠都冒死出黎幫我, 真係多_謝佢啦. 我請佢幫我叫呀奧蘇利雲出黎!!
我條女見到我出絕超佢已經嚇到係咁流_水, 我都理_得佢!! 奧蘇利雲果然冇令我失望,
一CUE打出147分, 全場都拍_哂手掌!! 而家一百五十比十六!! 我睇你點追!
作者: jckachunrs    時間: 22-3-2010 21:01
回復 18# 古德

didn't even spam lolz
唔話你老味咁我就話你媽媽

adam pm 無on 我點pm orz

你兩日刀無200la l0l (唔撚同你計gmt, 咁撚煩)

你問下人先啦 我通常刀入cc

"就算"我真係唔入你同我吹bb?
作者: t0psecret    時間: 22-3-2010 21:04
yea lets not all make him freak out and make him cry, i do apologize rin gooder

JK NOT REALLY
作者: 古德    時間: 23-3-2010 05:18
回復  古德

didn't even spam lolz
唔話你老味咁我就話你媽媽

adam pm 無on 我點pm orz

你兩日刀無2 ...
jckachunrs 發表於 22-3-2010 21:01

死口唔認代表你自認柒頭冇point駁我
搬你老尾出黎都救唔到你架啦

你同adam講野俾我聽到up句lucky就要俾你鬧on99?
俾著第2個係cc直情話"rich"添啦 你咪要爆粗爆到停唔到口?

你咪9up當密笈, 你有冇撚入你自己知
講到我求住你入CC咁
你唔入我仲happy少條on9友嘈住晒
次次一入就汁到phat, divine, claws, 再加句STFU 好撚好玩啊?

以你既IQ同EQ真係除咗no-life+on9之外都冇第3個過人之處啦
識趣既就收爹淆底, 或者講句sorry
再同我吵 我驚你自卑到自殺

-----------------

t0psecret你up乜膠啊 STFU啦7頭
冇人明你up乜 定係你係同ccy講緊野啊
自己開post/上RS同佢講啦
呢度我同ccy講緊你GTFO好冇?
作者: jckachunrs    時間: 23-3-2010 05:47
回復 26# 古德

比你咁屈我spam

我好更更呀

nice dude u love to be on9

i was talking to adam at all till u saying me on9 lmfao

希望我咁好汁到啦 l0l

比你9up講幾句我就要到自殺?唔好膠啦!

問心我係有入 你係唔係唔gr?

係就舉高隻手yoyoyo
作者: 古德    時間: 23-3-2010 09:36
回復 27# jckachunrs

你都幾識屈架喎
無啦啦變咗我話你on9?
你問下人幾時見過我係CC當住人面話人on9啊?
(不過你唔係CC嗰陣我9成係背後都鬧緊你條叻叻仔架啦, 唔使擔心我唔記得你)
我屈你spam?
你估我好似你咁, 好撚鍾意無撚啦啦屈人串人啊
唔係你日日做埋D on9野我鬼得閒開post愛你

btw 你係咪覺得自己係度yoyoyoyo同吹bb好撚得意?
小朋友你D文化水準真係與眾不同, 比常人低勁多嗰隻
作者: jckachunrs    時間: 23-3-2010 10:42

回復 28# 古德

有無spam?心照唔該

我E+真係信D人有兩面啦. 對其他就hiding ur evil face

當得返我同你個陣,你就係到盛放你既另一面比我受(我知無mud人會相信,過此事當真喔.)

"屈人串人"

屈人:你米係個個好鍾意屈人果個囉.( 只係對住我先咁,真係錫我)

串人:我認我係有串人,下過大部分刀係串到熟既,其餘我串D人刀係irl ge(係呢到我唔介意講sor :))

btw 唔知你係唔係打得飛機多打到爆q jor 好想證明你係有一條既,然後就係咁講個"撚"字

大朋友你D文化水準真係與眾不同,想證明你有條腸仔唔係咁既
作者: Rotitude    時間: 23-3-2010 17:21
CCY, 請不要評論人地既生殖器官, 好唔好? 請你地兩位都一人少句當幫忙, 有事講唔點就出黎兜口兜面講清楚, 再講唔點咪打交lor!!
作者: Lazy基"    時間: 23-3-2010 18:16
作者: t0psecret    時間: 23-3-2010 18:28
死口唔認代表你自認柒頭冇point駁我
搬你老尾出黎都救唔到你架啦

你同adam講野俾我聽到up句lucky就要俾 ...
古德 發表於 23-3-2010 05:18
我乜撚都唔知, 我只知道1.有個kai子係度trolling同bringing his anger to the internet, 2.就係有個叻叻叫我add佢, 之後過左唔夠十分鐘就del左我, 幾kai? 3. 一個撚樣同個係nakuz/runescape都好受歡迎ge人嘈, 唔好笑親我ok?

學h0h0話齋, 新手行埋一邊, 我識ccy ge時間點都多過你啦大哥哥, 扮成熟.
新手 行埋一邊
h0h0 發表於 14-3-2010 00:08

作者: 古德    時間: 23-3-2010 20:52

回復 32#
1. 你乜撚都唔知你up乜鳩啊, 小弟弟
2. 嬲唔嬲,anger唔anger根本唔關事囉好冇. 我呢份見到有人做柒野我會提佢, 提佢唔醒我會吊醒佢. 我一直都係就事論事, 你見我有搬過ccy以前D7野出黎咩? 唔似你咁delete你from fd list就值得俾你提起
3. 我當時delete你係因為我以前自己好快quit, 後尾我有add返你, 但係唔知到你已經delete咗我. 而且呢個根本係off-topic唔明你提黎做乜. 我心諗"證明你係真心膠真係咁易喎原來"
4. 你作為ccy既close fd (唔知你係咪佢既irl fd), 你作為朋友既責任係要提佢唔好做膠野, 而唔係盲目崇拜, 佢做乜鳩你就跟住佢放既屁行, 真係唔知你有冇羞恥心
5. Ccy係hero, 我係撚樣? 你做屎眼睇野架? 我想講成日鳩up/妄想既人, 要小心D行路, 唔好發下白日夢跌入坑渠.
6. 你識Ccy好耐同呢件事有咩關係, 問題係你識佢咁耐你做跟尾狗咁耐都不自知, real heart one big plastic.

串你真心膠既我係第3個啦, 我覺得你應該快D去醫院check check, 買個安心
作者: t0psecret    時間: 23-3-2010 21:00
回復  t0psecret

editting
古德 發表於 23-3-2010 20:52
nice edit bro

作者: 古德    時間: 23-3-2010 21:07
我打第一次嗰時打咗個"吊"字俾nakuz filter晒後面D野, 咪要edit囉聰明
作者: 古德    時間: 23-3-2010 21:12
回復 29# jckachunrs

我睇完嗰回復之後, 我心諗:
" E+D人唔夠人嘈就好鍾意死鷄撐飯蓋架喎.
1. 死口唔認
2. 轉頭屈人
3. 犯法合理化
4. 搬人老味出黎
5. 諗起生殖器官 "

我都費事幫你配對,
你自己諗諗你邊度柒咗
作者: 古德    時間: 23-3-2010 21:14
回復 31# Lazy基"

上位我唔夠你勁囉潮文撚
作者: t0psecret    時間: 23-3-2010 21:15
回復  t0psecret

1. 你乜撚都唔知你up乜鳩啊, 小弟弟
2. 嬲唔嬲,anger唔anger根本唔關事囉好冇. 我呢份見 ...
古德 發表於 23-3-2010 20:52
你又要係nakuz開post, 又要我gtfo唔比我回你, 不如係msn開戰la, 咁我地咪可以享受nakuz forum lor, 唔洗個個開個post玩返你轉頭(笑)  哥哥仔如果你唔係好夠point回我你可以潛下水欣賞下海底世界架
作者: Djserry    時間: 23-3-2010 21:15
古德哥霸氣十足!!
作者: t0psecret    時間: 23-3-2010 21:17
我打第一次嗰時打咗個"吊"字俾nakuz filter晒後面D野, 咪要edit囉聰明
古德 發表於 23-3-2010 21:07
well thats non of my business i guess
作者: 小馬仔    時間: 23-3-2010 21:19
....................................................................................................................................?
作者: 古德    時間: 23-3-2010 21:20
回復 38# t0psecret

LOLed 家陣係你冇point定係我冇point? LMAO
我當時叫你GTFO係為你保全下顏面咋
你係forum當然可以回我同我嘈
但係家下你俾我串到柒咗仲要冇point我就幫你唔到啦
假係自己丟, 你怨唔到人架啦
作者: 古德    時間: 23-3-2010 21:22
well thats non of my business i guess
t0psecret 發表於 23-3-2010 21:17

none of your business你quote我做乜啊膠仔
作者: 古德    時間: 23-3-2010 21:23
@@ 小馬仔好耐冇見lol
你仲有玩? 我記得我上次quit之前你著Full monk打到visage
作者: 古德    時間: 23-3-2010 21:27
古德哥霸氣十足!!
Djserry 發表於 23-3-2010 21:15

首先多謝你既支持
然之後我想講霸氣係呢D爭論其實冇用
最重要既係"理"係我呢邊
ccy同t0p呢兩個小朋友冇理據又唔肯認自己7咪迫住係度撐飯蓋囉
道理真是很簡單, IQ100既就應該明架啦
作者: t0psecret    時間: 23-3-2010 21:32
none of your business你quote我做乜啊膠仔
古德 發表於 23-3-2010 21:22
Read Carefully Bro, 你要同ccy嘈唔關我事, 但一來你係forum嘈, 個個都知你on fire, 一定火上加油架la, 二來我見你篇文章咁得意, 咁多字, 當然知你係為小小事而小氣

小氣撚;P
首先多謝你既支持
然之後我想講霸氣係呢D爭論其實冇用
最重要既係"理"係我呢邊
ccy同t0p呢兩個小朋友冇理 ...
古德 發表於 23-3-2010 21:27
人地串緊你呀聰明豆;P咁多人係度串你就唔係小朋友, 我一開始都係post下圖ja喎, 咁就比你用bad word罵

t0psecret你up乜膠啊 STFU啦7頭
冇人明你up乜 定係你係同ccy講緊野啊
自己開post/上RS同佢講啦
呢度我同ccy講緊你GTFO好冇?
古德 發表於 22-3-2010 20:30

作者: Lazy基"    時間: 23-3-2010 21:38
作者: t0psecret    時間: 23-3-2010 21:48
We're giving you opportunity to get off the stage
作者: 古德    時間: 23-3-2010 21:49
Read Carefully Bro, 你要同ccy嘈唔關我事, 但一來你係forum嘈, 個個都知你on fire, 一定火上加油架la, 二 ...
t0psecret 發表於 23-3-2010 21:32

就事論事係小氣? 我on fire? 好難喎我同你講 (EQ呢D野唔係個個有唔使羨慕我)
我係見Ccy成日自把自為冇人阻止佢, 我上黎串佢一次, 等佢知錯咋.

聽明豆 你睇下我係"多謝你既支持"後面寫D乜先啦
作者: 古德    時間: 23-3-2010 21:50
回復 47# Lazy基"

寫潮文唔係上位, 係煩膠對唔住係我錯sor=.=
作者: lckj    時間: 23-3-2010 21:53
eq.........  -.-
作者: jckachunrs    時間: 23-3-2010 21:56
回復 36# 古德

笑 離晒題.

1.唔好講返你自己唔該.
2.nty
3.請明示.
4.巴士阿叔:老味唔講講咩呀?
5.咁唔好係咁講個"撚"字. 好易令人誤會.

我都唔介意費事幫你配對,
你自己諗諗你邊度柒咗啦.
作者: Lazy基"    時間: 23-3-2010 22:06
作者: jckachunrs    時間: 23-3-2010 22:13
實際上我真係唔想同你嘈.

你咁smart.你可以一開始 ignore我. 你唔洗開post博上位.

恭喜你最後成功上位.

你想串我我唔會介意既.

下面條link just for lolz

http://www.youtube.com/watch?v=zfwJUnWnK8w
作者: 古德    時間: 23-3-2010 22:17
潮文叫上位高登唔小人想上位喇

人地一開波都表明係同"adam"玩野,跟本可以完post,但係你呢就係都要煩人,
...
Lazy基" 發表於 23-3-2010 21:38

我唔知你乜水, 但係你擺明就係乜都唔知
你以前係咪一個好勁既Pker? 我撚知你, E+quit咗RS插乜Q嘴, 呢個唔係高登online唔該

佢表明同"adam"玩野你就信佢? 你真係幾天真幾傻波
咁撚野叫我玩唔起? clmak 夠成日同我玩呢味野啦你有冇見我開post串佢?
pm/post有咩唔同你E+都未明就咪撚用forum啦, 仲要當晒Nakuz係高登咁
我又冇話你地唔回得, 不過你地回得黎冇point係唔係抵俾人串先?
我知好多人想吊ccy好撚, 我開post俾佢地睇, 仲有等你地班ccy fans club既知自己有幾柒

I guess so. I'm fucking with him now. I hope he can chill out.
(I am not trying to be offensive to you)

你真係worry太多啦我呢句野真係如字面咁解.冇任何暗示喎
作者: 古德    時間: 23-3-2010 22:22
實際上我真係唔想同你嘈.

你咁smart.你可以一開始 ignore我. 你唔洗開post博上位.

恭喜你最後成功上位.

...
jckachunrs 發表於 23-3-2010 22:13

唔想同我嘈你有兩個choice
1. 講得好聽叫ignore我, 講得難聽叫潜水怕屈機
2. 講句sorry
我開得post串你, 你唔停/唔認 我就唔會停.
作者: Lazy基"    時間: 23-3-2010 22:23
作者: 古德    時間: 23-3-2010 22:23
We're giving you opportunity to get off the stage
t0psecret 發表於 23-3-2010 21:48

你將we同you掉轉咗
作者: Prince`    時間: 23-3-2010 22:26
笑,
人地回post你就叫人收聲,因為
"我而家同ccy講野唔係同你"
咁你又開post??
我緊係明pm/開post既意思,我 ...
Lazy基" 發表於 23-3-2010 22:23

但係如果心水清 Ccy係咪完完全全淨係同Adam講野好明顯,
講真 我唔知Adam乜水 當日亦唔在場 但如果Adam當日有出過聲 答過咀
我諗古德都唔會對號入座, 而如果Ccy係同空氣講野 您覺得講唔講得通,
倒不如問下當事人當日除左古德同Ccy兩個之外 仲有無其他人出聲,
就知道成件事係點啦..  到呢一刻我都係{假設}古德無咁無聊做無聊野去屈Ccy.
作者: Lazy基"    時間: 23-3-2010 22:27
作者: 古德    時間: 23-3-2010 22:28
笑,
人地回post你就叫人收聲,因為
"我而家同ccy講野唔係同你"
咁你又開post??
我緊係明pm/開post既意思,我 ...
Lazy基" 發表於 23-3-2010 22:23

我有叫過你收聲咩?
冇波好似, 不過我會串到你收為止
我叫t0psecret收一次等佢知道乜野叫做STFU/GTFO, 同埋勸佢唔好再做一次真心膠
咁我開post唔用pm既理由足夠未?

我知你一開始係要幫手解決, 你係好人. 但係你唔知事實要來屈我. No way.
同埋唔夠我講你就返去潛你既水, 或者作/轉多幾篇潮文娛樂下大家.
老老實實我好耐冇睇潮文, 今次睇返咁多篇笑咗好耐. 多謝
作者: Lazy基"    時間: 23-3-2010 22:33
作者: 古德    時間: 23-3-2010 22:45

回復 62# Lazy基"

我叫t0psecret收一次等佢知道乜野叫做STFU/GTFO, 同埋勸佢唔好再做一次真心膠
咁我開post唔用pm既理由足夠未?

讀下呢句先唔該

未識讀咪學人寫野啦, 唔羞家架咩

Ccy佢up膠野鬼有人show佢, 你D 乜pker, 48er, on9er既火星文咪攞出黎獻世
我係CC應下佢就"STFU", 再攞佢D7+8=16既數學程度黎串我

你咁信ccy既繼續信囉, 真的假不了, 假的真不了.
作者: Lazy基"    時間: 23-3-2010 22:54
作者: jckachunrs    時間: 23-3-2010 22:56
唔想同我嘈你有兩個choice
1. 講得好聽叫ignore我, 講得難聽叫潜水怕屈機
2. 講句sorry
我開得post串你,  ...
古德 發表於 23-3-2010 22:22

sor 以 say (係你回之前)唔知又你想點.

我可以咁講你無權叫我二擇其1.

so now i'll thinks more about what should i do b4 inch ppls k?
作者: 古德    時間: 23-3-2010 23:26
pker 48er你都可以話係火星文
ccy玩到咁明話埋rune claws都可以咁認真
玩唔起就咪玩rs喇orz ...
Lazy基" 發表於 23-3-2010 22:54

我知你玩唔起, 羨慕我冇用架喎
我E+仲玩緊RS日日打td你吹?
作者: Clmak814    時間: 24-3-2010 12:02
自己睇歌名

http://www.youtube.com/watch?v=4YWkG-R-iTM
作者: tommy0731    時間: 24-3-2010 13:33
cl都識咁講!
作者: Clmak814    時間: 24-3-2010 15:37
cl都識咁講!
tommy0731 發表於 24-3-2010 13:33

我係#5以經講左
其實同prince嘈果次我reply左4~5次到
主要系其他人..

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2