樂古Nakuz

標題: 門派一問 [打印本頁]

作者: crazykart    時間: 13-3-2010 09:30
標題: 門派一問
有無人知邊個門派勁D???
作者: R.YcH    時間: 13-3-2010 14:24
根據:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

● 門派並不代表角色的未來走向,例如血牛、補師等。
so係冇勁既職

而且就算有....陸版都未玩得
so依家係冇人知
作者: ~蛇仔~    時間: 23-3-2010 15:28
呢隻GAME好似只係SELL一樣野~
「冇野係必然既」
作者: 霍仔    時間: 27-3-2010 23:28
ja係話 同一街都係強派講bye bye
同只識玩錢唔識技術打機ga講bye bye
同複製人講bye bye
最重要係 同外掛人士講bye bye
作者: 乂Eric乂少    時間: 5-4-2010 00:11
ja係話 同一街都係強派講bye bye
同只識玩錢唔識技術打機ga講bye bye
同複製人講bye bye
最重要係 同外掛人 ...
霍仔 發表於 2010-3-27 11:28 PM

如果真係無外掛 我願意去長玩-.-
作者: ~蛇仔~    時間: 5-4-2010 00:42
呢隻GAME咁生活化,我都相信會冇外掛~
作者: phil1024    時間: 4-6-2010 16:21
呢隻GAME咁生活化,我都相信會冇外掛~
~蛇仔~ 發表於 5-4-2010 00:42

咁肯定!???
作者: ~蛇仔~    時間: 4-6-2010 17:40
咁肯定!???
phil1024 發表於 4-6-2010 16:21

你可唔可以開掛番工?
作者: ☆▂鋒*仔〃    時間: 4-6-2010 19:06
其實如果好似金庸咁,,,,,,果種外掛我好歡迎 ~~~

因為個個都用夠哂公平 ~~~~
作者: ran0075    時間: 4-6-2010 20:53
有冇外掛都會照玩,,太正@@
想問下武當派係咪姐係同神鵰俠侶入面既全真教差唔多@@
作者: ☆▂鋒*仔〃    時間: 5-6-2010 10:25
回復 10# ran0075

NO,,,,全真教還全真教,,,,

武當還武當~~~是不同的!!!!

建議你上金庸個網睇下D門派就知道了~~~~~
作者: ~蛇仔~    時間: 6-6-2010 00:41
武當創始人係張三豐(郭襄個FD)
FAX教係神鵰既時期,試問個陣郭襄出世未呢?!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2