樂古Nakuz

標題: 分享下你地玩到邊...... [打印本頁]

作者: 超4    時間: 29-6-2009 18:04
標題: 分享下你地玩到邊......

我都算係"中手"啦......由MHP2-MHP2G......

係一年前玩左一年到......前兩日太無聊玩返MHP2G......(從玩...)

我E+去到村長5星...(之前唔洗20分鐘KO鋼龍...E+連轟龍都要屈佢機先赢...真係廢左...)

你地E+玩到點.........?
作者: 鬼兒.傑    時間: 29-6-2009 23:41
一出就玩到依家xD"
努力打G級黑,紅黑同祖龍!!
作者: 超4    時間: 30-6-2009 13:53
一出就玩到依家xD"
努力打G級黑,紅黑同祖龍!!
鬼兒.傑 發表於 29-6-2009 23:41

我E+從玩...連上位都未有......

有D村長任好煩...好想玩老山龍任......
作者: alexkithiu    時間: 2-7-2009 17:24
集會所hr9..........
作者: 超4    時間: 2-7-2009 19:38
咁勁既·___·

我HR1炸XDD
作者: 綠亞29    時間: 2-7-2009 20:21
而家卡左係轟龍度
作者: 超4    時間: 2-7-2009 21:34
而家卡左係轟龍度
綠亞29 發表於 2-7-2009 20:21

睇下呢個post幫唔幫到你:

http://www4.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3671761&extra=page%3D1

唔得我可以教你......(試過打左25xx條...打上位多D......)
作者: gg678    時間: 3-7-2009 20:21
卡左係轟龍度
作者: 超4    時間: 3-7-2009 23:44
卡左係轟龍度
gg678 發表於 3-7-2009 20:21

上去睇下啦......

http://www4.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3671761&extra=page%3D1
作者: 超4    時間: 5-7-2009 15:08
打到集會/村長上位啦......

打左4日...都幾慢下......

好想快D打蒼老山龍......
作者: 鐵炮兵    時間: 15-7-2009 22:51

村8星  集8星..

轟龍...唔怕晒時間地搵雷槍插,村都要20分鐘...
鋼龍...本人係鋼龍白痴,完全唔識打,最後只能用雷槍強行用10支回復3支回G搏血擊退,唔識殺
蒼老山龍...唔夠時間殺,只係擊退 = =
作者: nauture    時間: 16-7-2009 01:13
我超廢,打3星任中
作者: 白色2號機    時間: 24-7-2009 10:34
今朝升左HR9...村都9*左...
玩左百幾粒鐘....
作者: 超4    時間: 28-7-2009 18:07

HR9啦......超難打...

村長爆左...不過未做哂任......

(您地E+用緊咩甲+武?)
作者: 白色2號機    時間: 29-7-2009 14:14
遲下會用工會蒼(通強果套)
而家死神S混合金,麒麟,昆蟲X,仲有工會藍蒼,用緊飛龍刀(樁)/沙之泪
HR9搵人打好快清... 升HR9緊急任都唔難打(浮仔)
作者: 超4    時間: 29-7-2009 23:23
我用緊工會蒼(劍),三眼同麒麟(上位)...
作者: 白色2號機    時間: 30-7-2009 09:49
我跟住落黎要整雪獅X混鎌Z怪鳥Z....打雪獅中.(慘)
作者: 超4    時間: 30-7-2009 13:54
我想整蒼火(G位)......
作者: 白色2號機    時間: 30-7-2009 15:08
蒼Z???你加油啦...G位蒼火血唔薄...應該過7000的..銀火好似都7600
作者: 超4    時間: 30-7-2009 22:16
冇紅玉...打極都唔出......
作者: 白色2號機    時間: 31-7-2009 09:47
紅玉打G3既銀火/龍王系譜好易出=]
作者: nauture    時間: 14-8-2009 23:03
卡左係(紅),(綠)火龍果到,完全唔夠打!!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2