樂古Nakuz

標題: 退出GunZ界... ( C L 字 ) [打印本頁]

作者: clexe    時間: 18-6-2009 23:13
標題: 退出GunZ界... ( C L 字 )
本人因為將會就快唔係香港既關係 , 所以決定唔會再玩GunZ , 一直以來好多謝各位玩家既歡迎 , 本人亦都好感激各個GM去開放自己既GunZ俾各玩家 ( 辛苦晒 ~ ) , 等別係.. 已經失蹤左既光明 , 我明白當年光明付出既多少 , 特別係魔光既盛世期 .. 想講既說話有好多 , 特別係多謝既說話 .. 雖然大家唔會再見到cl_exe出現係GunZ入面 , 不過 , 我都會得閒整d地圖出黎俾大家玩下 , 最新傑作係... The Opera ( 歌劇院 ) , 特色有 : 穿得到既門 , U型既迴旋樓梯 ..  , 風格 : 古樸 , Mansion feel ..  圖片暫不提供 , 敬請期待 ..

歡迎各位約我出街玩 , 傾電話 , 過左12點唔好打黎 = = 仲有8月20之後就唔好搵我 , 因我已經唔係香港..

電話 : 6541 0471<----- 請highlight ..  
msn : yeung20041@hotmail.com

最後 , 我想講 ... 多謝咁多位睇我既post , GM們 + 油 , 再見GunZ ...

註 : Devil , 等我番到黎要約我出街呀 ...

°× ` C L ﹏ ε χ ε .
         cl_exe 上
作者: 天神之王    時間: 18-6-2009 23:15
OH
MY FRIEND
又少左一個GUNZ 朋友了
作者: clexe    時間: 18-6-2009 23:17
得閒搵我咪得囉.
作者: mR1999    時間: 19-6-2009 13:38
估下我邊個: P
作者: bngo1234    時間: 20-6-2009 13:11
估下我係邊個
作者: clexe    時間: 20-6-2009 23:55
唔估得唔得呀= = ?
作者: 光明_3    時間: 21-6-2009 11:18
作者: 光明_3    時間: 21-6-2009 11:21
作者: bngo1234    時間: 21-6-2009 12:55
光明來臨~~閃
作者: sinsing    時間: 23-6-2009 14:44
cl精神永遠長存GUnz
作者: MLLL    時間: 30-6-2009 03:52
作者: clexe    時間: 30-6-2009 16:13
mllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll @0@
記得要掛住我呀 ~~~~~~ =V=
作者: mnmwaiwai    時間: 3-7-2009 00:14
你唔係香港,你要去邊到 =o=~係第到玩唔到gunz咩 =o= 維維西 上
作者: clexe    時間: 4-7-2009 18:37
我去左捷克做交流生呀 , 要去果邊生活一年 , 加上我都唔會有時間去玩gunz ( 要專心去學好音樂 ) ..
作者: 檸.樂    時間: 18-7-2009 04:21
無聊上一上黎,點知居然會見到你個post =0=,原來你仲玩緊gunz ~.~,不過話時話我都未玩過你D 圖......見都未見過,得閒試下都好''

去捷克那裏可是很辛苦的,千萬不要浪費這個機會。
以後我們的時差恐怕會比現在更複雜了,不過期待繼續聯絡。話時話,你回港后我恐怕還要再過一年才存夠錢回來,在香港我真的有很多事都還未放下呢~

你去到捷克先給我報個平安,msn 不行就e-mail 了,就當是學下打D 長篇友情信吧,嗯,就這樣了。

樂字
作者: clexe    時間: 21-7-2009 12:03
樂 , 我會等你嫁 .... 番到黎要住係我屋企呀 , 唔係既冇人會收留你嫁 , 嘿嘿嘿... = =+
作者: Kissing    時間: 28-8-2009 06:50

lolz   我易家響歐洲遊蕩生活中~ 易家響英國,下個月過去意大利同西班牙。 有時間可以一起飲杯咖啡 ^^
作者: MLLL    時間: 30-8-2009 05:08
作者: clexe    時間: 31-8-2009 06:03
kissing , 如果你過黎捷克 , 打俾我呀... 00420 722 426 971
作者: Kissing    時間: 1-9-2009 01:10
恩 我下個月過法國 》 西班牙 》瑞士 》 意大利。 游返一轉 :》 如果有時間去你度 一定俾你電話
作者: jacky992030    時間: 12-9-2009 17:31
kissing咁有$$?!=0=
師父....你要走都唔話我知....唔通你唔記得左我...
作者: clexe    時間: 14-9-2009 21:29
點會唔記得我既好徒弟呀....

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2