樂古Nakuz

標題: <孫尚香>吳國.........魔塚收人 [打印本頁]

作者: =龍崎=    時間: 9-6-2009 01:43
標題: <孫尚香>吳國.........魔塚收人

我地敢作敢為...殺人放火..逼良為娼..推呀婆落海..無惡不作..
我本人最憎人地扮正義...做緊既野同我地一樣...滿口仁義
本團宗旨:將我地既快樂建築係人地痛苦身上
打破邪不能勝正既傳統..密龍崎
作者: 小愛ㄨ    時間: 9-6-2009 04:59
作者: myeess    時間: 9-6-2009 08:59
敢作敢為都唔洗逼娘(良?)為娼呱...
= =...你地ge宗旨好嚇人....
何必講到自己咁衰呢[[onion_62]]
作者: 星期日    時間: 9-6-2009 09:09
好型呀[[bao_39]] 但(逼娘為娼..推呀婆落海)= = 最多咪係隻game度殺下人-,-
作者: 小幻仔    時間: 9-6-2009 11:32
好恐怖~怕怕~
作者: 喪小龍    時間: 9-6-2009 12:59
我入唔入得?????
作者: kitkitwin    時間: 9-6-2009 13:05
不滅同魔虫打唔知邊個win呢?
作者: 風云決    時間: 9-6-2009 14:33
7# kitkitwin 梗系魔塚贏啦...仲要秒不滅...你都唔用腦諗野...魔塚唔小野嫁...我怕魔塚1個結義都贏不滅成個團 你當魔塚流嫁? 不滅最勁果個如果去到魔塚果到等於做打雜
作者: 無名方士    時間: 9-6-2009 15:40
講真-.-不滅同魔塚級數差太遠,魔塚一定贏
作者: ~呀杰    時間: 9-6-2009 16:47
上次打魚 成班魔塚係出面 無人敢出去= = (我隱形出去)
作者: aR豬    時間: 9-6-2009 17:17
我又想入...收埋我得唔得
作者: 戟魔之神    時間: 9-6-2009 17:55
53lv ok?

你地好似話要70+@@

不滅輸到喊

一個阿傑K d秘文就嚇死你

仲有個roy

連玄天都上...............

龍k too
作者: 小零o3o    時間: 9-6-2009 19:08
賣個廣告都甘型=.="
作者: jason1706    時間: 10-6-2009 00:10
7# kitkitwin  梗系魔塚贏啦...仲要秒不滅...你都唔用腦諗野...魔塚唔小野嫁...我怕魔塚1個結義都贏不滅成個團 你當魔塚流嫁? 不滅最勁果個如果去到魔塚果到等於做打雜 ...
風云決 發表於 9-6-2009 14:33

咁魔塚同鳳舞呢?
作者: 力少    時間: 10-6-2009 01:33
7# kitkitwin  梗系魔塚贏啦...仲要秒不滅...你都唔用腦諗野...魔塚唔小野嫁...我怕魔塚1個結義都贏不滅成個團 你當魔塚流嫁? 不滅最勁果個如果去到魔塚果到等於做打雜 ...
風云決 發表於 9-6-2009 14:33

我都覺得應該嬴唔到[[onion_64]]    不過  我地最勁戈個做打雜?唔好能玩啦
唔知頭唔知路係到亂吹?你訓醒未呀?洗唔洗恰多陣先?
仲有  秒? 你係咪打小左幾隻字 係咪應該我秒你呀? 留一留個id名 合ser我即刻黎會一會你
風云決?我挑[[onion_59]]
作者: 力少    時間: 10-6-2009 01:58
你地點解咁鍾意叫不滅同魔塚打? 打唔打 又關你地事?
不滅我行我素 鍾意點做就點做 要你管?
咁鍾意叫人同我地打 不如你講低你咩團 打番場先講
我地未必一定嬴  但我唔似你地 鍾意企係城扮npc
仲有 就算我地唔夠打 你地都唔會嬴得好輕鬆
ps"最九憎d人狐假虎威 冇料扮大袋?有時間練下隻人 唔好下下靠打字做人
作者: 大鬼    時間: 10-6-2009 02:06
作者: 霸天    時間: 10-6-2009 04:52
力少 我做花生一族 兩邊我都有fd係度 好難做人[[onion_43]]
期待合ser 可以同d fd重遇上既一刻
作者: kotoko1012    時間: 10-6-2009 11:40
雖然我平時都係殺人放火..逼娘為娼..推呀婆落海..無惡不作..
不過今次我要企番響正義既一方,用我碌神聖之棍扑濕你班女會員[[onion_62]]
(例如嬌小玲瓏果d,又或者好大波果d[[onion_60]])
作者: choika777    時間: 10-6-2009 12:15
唉 呢個post又再一次證明赤壁d風氣幾想比人打
作者: 諸葛謹    時間: 10-6-2009 15:16
仲有 就算我地唔夠打 你 ...
力少 發表於 10-6-2009 01:58

你地最勁果個秘文組合係咩 ? 有魂未?
你諗得太輕鬆了
不過 魔琢變咋左啦...別要忘記你地係魏
孫ser蜀種有鳳舞...就算你招哂全部80lv(我當你ser果班8階武係最勁)
都係..要哩埋安全區了.....
作者: 喪小龍    時間: 10-6-2009 15:18
乜魔塚有咁勁架咩?
佢地會最勁果個都賣左AC啦WO
作者: 小零o3o    時間: 10-6-2009 16:48
乜魔塚有咁勁架咩?
喪小龍 發表於 10-6-2009 15:18

最勁個個賣左ac??個個邊個泥架-v-?
作者: bestso88    時間: 10-6-2009 21:37
乜魔塚有咁勁架咩?

佢賣左?
我fd話佢真人轉左鳳舞...
虫有乂果陣勁d...
作者: 赤璧老漢    時間: 10-6-2009 22:21
好恐怖~怕怕~

真係好恐怖! 大家要小心D啦! 係時侯入定2打娃娃旁身 [[bao_24]]
強烈要求GM縮短回城時間至3秒, 驚捱唔到第4秒, 冷卻時間縮至5分鐘
最後祝大家出入平安!
作者: desitiny    時間: 10-6-2009 22:26
如果係咁  我刀係想不滅 win 好d  最起馬不滅刀好過你地團
作者: desitiny    時間: 10-6-2009 22:28
花家 係我地趙ser最強家族  雖然我好憎不滅  但係如果係咁  我刀係想趙ser團 win  趙ser打win孫ser
作者: briantetsu    時間: 11-6-2009 07:02
21# 諸葛謹

岩ga la 師兄, 就係有你呢D人, 個城先有鞏多人ga ja , 多謝晒, 熱鬧晒!!
作者: 風云決    時間: 11-6-2009 07:20
打機姐MA  梗系打打殺殺好啦....你地咁想唔打..不如玩D跑ONLINE
作者: briantetsu    時間: 11-6-2009 07:48

師兄,你可能唔清楚趙ser 呢邊係咩情況, 我係新仔, 玩左一個月多D
不過我感覺趙ser 係咁既
有好多舌戰高手, 得把死人口, 比人打死好似自己真人真係比人打死咁
又或者視自己為一舊豆腐,你行近都會瀾咁je 總之只可城內決鬥,不可城外動粗, 咁樣你自己話有冇問題先
我入不滅當然因為有朋友係度啦, 更加因為不滅D人先似真係打緊機lor
不滅不嬲都讚成打打殺殺, 唔係我殺你就你殺我ga la

此為本人意見, 與本團冇關
作者: kitkitwin    時間: 11-6-2009 08:43
我想問不滅同魔虫有冇人有降龍呢個秘文組合呀?
作者: ~呀杰    時間: 11-6-2009 09:15
我記得孫ser有條友降龍 (聽鬼鬼講)但唔記得係咩團
作者: aR豬    時間: 11-6-2009 09:19
乜魔塚有咁勁架咩?

想當年a_a???
作者: 諸葛謹    時間: 11-6-2009 10:41
師兄,你可能唔清楚趙ser 呢邊係咩情況, 我係新仔, 玩左一個月多D
不過我感覺趙ser 係咁既
有好多舌戰高手, 得把死人口, 比人打死好似自己真人真係比人打死咁
又或者視自己為一舊豆腐,你行近都會瀾咁je 總 ...
briantetsu 發表於 11-6-2009 07:48

唔好意思..我唔鍾意打交..唔駛玩暗串OK?

你地未見過孫SER唔怪你..提醒下你地姐,你地威慣但合左SER你地果班人係5夠秋..
我意思唔係魔琢勁..係人上有人好多勁過魔琢=-="
你地有魂未?
作者: bestso88    時間: 11-6-2009 11:26
kitkitwin 發表於 11-6-2009 08:43

虫有人身有2粒狂都唔整降龍la

唔好意思..我唔鍾意打交..唔駛玩暗串OK?

你地未見過孫SER唔怪你..提醒下你地姐,你地威慣但合左SER你地果班人係5夠秋..
我意思唔係魔琢勁..係人上有人好多勁過魔琢=-="
你地有魂未? ...
諸葛謹 發表於 11-6-2009 10:41

好似狂都冇乜(?)
作者: 猛虎/小虎    時間: 11-6-2009 11:51
算啦..佢地都未見到世面啦..就算魔塚唔打不滅..等不滅同蜀國3大團打..就知道自己係幾咁冇用.聽講佢地成個團得9x人.不過分身多,好鍾意做25仔入人地團..佢地得一個雙天雙乾坤開山金光..你地會唔會驚到轉國嫁...
哈哈...係喎..佢地好鍾意舌戰(口水戰)同埋死要面...好多時講過野唔算數喎..唉..講多冇謂...打過咪知囉~
期待緊合ser~~
作者: thomas11hk    時間: 11-6-2009 11:54
仲有 就算我地唔夠打 你 ...
力少 發表於 10-6-2009 01:58

不如你都留低你個id....等合左ser後等大家可以會一會你~~我先留我個id係...oO燎原火Oo~~
作者: 神秘人007    時間: 11-6-2009 12:03
有次佢地同楓花打~~之後比人打"死"都唔認輸,,係度斗長命~~死完又返去打~打左成粒鍾都冇停過..
之後人地打到厭..唔打..返去掛機訓教..就話人地唔夠佢地打~~仲覺得自己WIN左~~
真係好攪笑~~哈~~
作者: lunsiunan    時間: 11-6-2009 12:17
火火又有交打? 有無預埋我架? =3=
我叫龍小嵐 孫SER 中級秘文 0.0V
打交意密
作者: 羽鳳    時間: 11-6-2009 12:24
龍小嵐你叫中級秘文 ~ 咁我le d 叫咩-.-
作者: 1cmlong    時間: 11-6-2009 16:20
可能要有十個狂才叫高級
作者: kitlovekwai    時間: 12-6-2009 03:58
kitkitwin 發表於 11-6-2009 08:43

虫仔冇。。不過鳳舞團有人有過。
不過依家變左太極同混沌
作者: kitlovekwai    時間: 12-6-2009 04:00
火火又有交打? 有無預埋我架? =3=
我叫龍小嵐 孫SER 中級秘文 0.0V
打交意密
lunsiunan 發表於 11-6-2009 12:17

你叫中級- -"
我地果D叫咩- -"
龍雀。乾坤。太極。九轉。天罡。混沌(全金字百變)<---中級,- -"
作者: kitlovekwai    時間: 12-6-2009 04:02
不如你都留低你個id....等合左ser後等大家可以會一會你~~我先留我個id係...oO燎原火Oo~~
thomas11hk 發表於 11-6-2009 11:54

@"@
你又搵交打。@@"
作者: PinK#    時間: 12-6-2009 22:12
其實=.=趙ser 有冇人有秘文狂
作者: 風云決    時間: 12-6-2009 23:40
系囉...我都想知...叫個力少解答下囉
作者: cliff01    時間: 13-6-2009 00:39

http://www.nakuz.com/bbs/redirect.ph ... =newpost&sid=25V9VT
第十五貼

力少

ps" 廢事你又話我地唔出本尊講野呀 講埋我id比你聽又點話---->爪.花小橙.神

黎追殺我啦 長期係6ser升級架我
作者: 緋雪千夜。》    時間: 13-6-2009 13:32
孫 ser 打 趙 ser 咁 有 睇 頭 @@ ???
鳳 舞 ,, 虫 ,, 夢 幻 ,, 蜀 都 ,, 蜀 國 ,, 高 手 ,,,  幾 個 大 團 想 打 贏 佢 地 ???
食 左 藥 未 ???
沙 加 係 賣 左 ac ,,, 但 係 佢 3 個 狂 wo ,,,
你 地 趙 ser 有 冇 人 1 個 人 3 個 狂 呀 ???
孫 ser d 人 ,,, 3 乾 坤 ,,, 太 極 , 金 光 , 鎖 心 ,,, 全 金 字 百 變 , 金 字 落 日 ,,,
打 既 話 ,,, 到 時 唔 知 邊 個 走 先 呢
作者: =龍崎=    時間: 13-6-2009 19:40
孫 ser 打 趙 ser 咁 有 睇 頭 @@ ???
鳳 舞 ,, 虫 ,, 夢 幻 ,, 蜀 都 ,, 蜀 國 ,, 高 手 ,,,  幾 個 大 團 想 打 贏 佢 地 ???
食 左 藥 未 ???
沙 加 係 賣 左 ac ,,, 但 係 佢 3 個 狂 wo ,,,
你 地 趙 ser 有 冇 ...
緋雪千夜。》 發表於 13-6-2009 13:32

沙加邊有賣ac= =
作者: ~呀杰    時間: 13-6-2009 21:02
沙加個ac咁貴 好難有人收得起= =
作者: kitlovekwai    時間: 14-6-2009 00:18
連沙加係魔塚玩左咁耐都要走..
真係難明...[[onion_57]]
作者: =龍崎=    時間: 14-6-2009 18:57
連沙加係魔塚玩左咁耐都要走..
真係難明...[[onion_57]]
kitlovekwai 發表於 14-6-2009 00:18

你又點會明丫= =
作者: ~呀杰    時間: 14-6-2009 20:53
我上次係個game到 見到瘋狂鬼鬼同沙加小儀xd係到沙加話想退團 因為佢無得打77副本 先轉去鳳舞到打
作者: YEE`    時間: 16-6-2009 23:42
我又入[[onion_32]]
作者: =龍崎=    時間: 17-6-2009 00:40
我又入[[onion_32]]
YEE` 發表於 16-6-2009 23:42

係唔係真架靚女
作者: YEE`    時間: 17-6-2009 00:43
係唔係真架靚女
=龍崎= 發表於 17-6-2009 00:40

[[onion_32]] 睇下合ser之後魏國點先啦
作者: 藍魅    時間: 18-6-2009 11:14
作者: 丁頁    時間: 18-6-2009 16:01
好恐怖
不過又幾型...[[bao_34]]
作者: 牛奶兜B    時間: 23-6-2009 13:34
推~~~~~~~
作者: rocky2628    時間: 23-6-2009 13:36
支技蜀魏國裡剩餘不多既好人轉吳國~~~~~~知唔知咩叫面惡心善~@ @<~

希望大家識分咩叫好人壞人~嘻~~

最憎「D人」呀,話就話朋友,有咩就搵你老襯,外面見到你又要打你喎,仲要說咩佢都唔想呀,被逼 ...

最終真誠好友能在吳國找到阿~>3<
藍魅 發表於 18-6-2009 03:14

晚晚你係咪同我講嫁[[onion_45]]
作者: [S]chaser0603    時間: 10-10-2009 17:32
嘜而家魔塚d人仲未死哂

估唔到安全經營到而家喎

吹字 cc

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2