樂古Nakuz

標題: 地球停轉日The Day the Earth Stood Still(附加一分五十二秒預告片) [打印本頁]

作者: Hoobastank    時間: 26-9-2008 18:07
標題: 地球停轉日The Day the Earth Stood Still(附加一分五十二秒預告片)

導演:史葛大衛遜

演員:奇洛李維斯

類別:科幻,懸疑/驚慄

片長:--

級別待定

上映日期2008-12-11

官方網站:--

故事大鋼:由二十世紀霍士影片榮譽發行、08壓軸科幻災難特技片霸──《地球停轉日》(The Day the Earth Stood Still),由《22世紀殺人網絡》巨星奇洛李維斯,施展渾身解數落力參演。此片改編自1951年勇奪金球獎的經典鉅獻,奇洛李維斯飾演一名與眾不同的外星人,他意外地闖進地球,一舉一動惹來政府高度注視,爆發連場不可收拾的動亂!這時候他結識了兩名地球人,並展開一段令觀眾感動無限的友誼和真愛。

本電影劇照:

一分五十分秒預告片:
[youtube]A_bNDv0-ZrU[/youtube]

感想:我個人比較對地球既片甚為興趣,依套野重係講外星人(奇洛演)意外地入左地球搞到一連串事件發生 絕(拍拍!!

作者: oph    時間: 26-9-2008 18:20
d劇情唔錯
我都未睇過e d戲路
期待中
作者: j32738    時間: 26-9-2008 21:08
12月先上..
你不如1個月前先好post
唔係好易會沉
作者: 口﹏健﹏口    時間: 26-9-2008 21:37
比想像中唔同!!

比較科幻左d!!
作者: Hoobastank    時間: 28-9-2008 18:17
標題: 回復 3# 的帖子
你都說得有道理=_=     
作者: alvinwcwc    時間: 28-9-2008 18:30
好似好好睇
我對呢方面既戲特別有興趣
尢其是universe個d
好好睇
作者: 佐佐木太原    時間: 28-9-2008 21:00
由奇洛做既科幻片
一定賣得好
我都幾期待
作者: ♀皇者♂風範☆    時間: 29-9-2008 16:40
之前係tvb明珠台睇過一套差唔多既片
作者: 小小的喇叭仔~    時間: 7-10-2008 09:35
你話如果地球真係停轉...你話幾好呢==
5知點解會咁諗,...yayaya~
作者: Hoobastank    時間: 7-10-2008 23:57
標題: 回復 9# 的帖子
當停轉後,另一邊永遠進入白晝,另一邊就係黑夜

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2