樂古Nakuz

標題: 大家信唔信測鬼機 [打印本頁]

作者: iprc2011    時間: 25-7-2008 17:26
標題: 大家信唔信測鬼機
大家信唔信測鬼機
yahoo拍賣有得賣,http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b7798351?
youtube介紹:
http://hk.youtube.com/watch?v=MoG-ER4OCE8
網上討論區連接, <日本第二代測鬼機測試 - 殮房篇,  香港某醫院殮房外>: http://www.hkreporter.com/talks/viewthread.php?tid=194121&extra=page%3D1&page=1

作者: jy2762014    時間: 25-7-2008 18:18
半信半疑啦,應該都係測磁牆變動問題!
作者: ╭☆7x★╯    時間: 25-7-2008 19:51
我覺得似玩 玩具==.
作者: kenny7749    時間: 25-7-2008 22:11
唔信 - - 應該都測唔到d咩= ="
作者: E.StaR    時間: 25-7-2008 23:29
標題: 回復 3# 的帖子
我都覺.佢唔講我都應該會以為係玩具[[onion_73]]

作者: tommy416    時間: 26-7-2008 01:56
唔講意為玩具=.=
作者: royau    時間: 26-7-2008 12:33
好似 他媽哥池  [[bao_36]]
作者: DrAgOnGoN    時間: 26-7-2008 12:36
買左都冇用la
佢有反應 你都見唔到隻鬼ga la
如果你見到隻鬼 又洗乜用佢喎
作者: 22459067    時間: 26-7-2008 13:20
我唔信有樣野呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: kmk19957    時間: 26-7-2008 18:14
一定唔信啦~似玩具多d..
作者: @喪屍仔@    時間: 24-8-2008 04:51
唔係幾信 - - 應該係d 娛樂既玩具 阿
真係有可能 差到 就可怕了..."
作者: Dk'-o.o-'    時間: 24-8-2008 13:30
唔信= =  咁有冇測神機  <<<有興趣d[[yoyo_192]]
作者: [H]TT    時間: 24-8-2008 13:40
原帖由 ╭☆7x★╯ 於 25-7-2008 19:51 發表
我覺得似玩 玩具==.

我都覺得好似d玩具= =(個樣
作者: 究極.面具    時間: 24-8-2008 18:06
=.=260蚊就有隻咁既雞
作者: 不留名^^    時間: 24-8-2008 18:15
d人話個d野係有磁場,有d人話用鐵釘放係地下,如果有佢會正起左!
作者: *龍蝦小兵*    時間: 26-8-2008 14:25
有d似個d對戰機-0-
作者: sam09037    時間: 27-8-2008 15:52
- -"如果真係信既人,買左番黎?
測到咪嚇到自己- -.相信有既人,唔值得買
作者: bb138138    時間: 28-8-2008 13:58
買部試下先[[bao_36]]
作者: 戰§神    時間: 28-8-2008 17:09
咁似捉鬼對戰機既= =
捉鬼對戰機有怪物出現都會有bb聲
仲好過你果件野
作者: billytsang    時間: 14-9-2008 23:30
我就唔信呢D野啦=.=
作者: Y•Kuen    時間: 16-9-2008 12:20
都唔知有冇鬼存在
舊野又似玩具...(要幾多錢?)
點解佢唔出個節目講解世界係有鬼在出呢舊野
到時咪大吧人買-0-
作者: 阿某BB    時間: 17-9-2008 14:13
我猜這部機器只是測試到滋場就會有反應的那類東西吧 =0="
作者: 我愛羅超級fans    時間: 19-9-2008 23:27
好似d細路玩果d玩具[[onion_57]] 佢個樣唔可信wor
作者: CHAO生    時間: 21-9-2008 18:20
好似幾WORK喎
作者: 535460548484    時間: 21-9-2008 21:03
用途似乎無乜,,,外形又唔似有咩大功能= =
作者: olove916    時間: 24-9-2008 01:54
似 玩 具.[[m111]]
作者: 夜月星...]]雲!    時間: 24-9-2008 16:24
唔多信 -v_
磁牆..
作者: yiiyk    時間: 4-10-2008 14:06
我有啵@v@"[[bao_34]]  不過佢無乜用- -"\

佢係用磁場黎驗測 放4個磁會變紅色 唔放咪綠色lo
作者: fishes2007    時間: 10-10-2008 17:06
你唔講我仲以為係新一代水槍-.-
作者: Devily02    時間: 24-6-2009 11:00
= =好似個D BLACK白色的唔知咩野==
O左
作者: tvcomhk2004    時間: 24-6-2009 21:56
如果係舊似法器既樣既野我就信,不過咁既樣我就唔多信...

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2