樂古Nakuz

標題: 恐怖扭蛋屋擰出人體器官 [打印本頁]

作者: 冷風飄飄    時間: 16-7-2008 16:39
標題: 恐怖扭蛋屋擰出人體器官
扭蛋這玩意是不少人的心頭好,只需投入硬幣再扭動手掣,一陣「嗒嗒」聲響之後就會跌出玩具,收穫更每每令人喜出望外。
但大家又有否想過,假如從扭蛋機跌出來的不是得意小玩具,而是人體器官的話,你又會否嚇破膽?
美玲(化名)是一名大學生,她趁
作者: vikemon    時間: 16-7-2008 17:11
編組得好好!!!努力
作者: 桑田本次郎    時間: 16-7-2008 19:00
嘩= =比我擰出d咁既野 我大叫左出黎都似...
作者: 22459067    時間: 17-7-2008 17:20
都唔會信有一d人體器官[[m132]]
作者: 傻傑=]    時間: 17-7-2008 18:01
真有其事?_?
如果係我的話,,1定喊到叫媽媽
作者: 回憶x祥    時間: 17-7-2008 21:41
我叫係咁叫係咁叫=3='

叫到xd- -  叫......周街都知= =

不過都幾正個故仔
作者: 『飄﹏雪→    時間: 19-7-2008 15:35
....因果係我抽到實超驚加掉左佢,但係唔會走住..因為要去鬧X個老闆= =(<<<天光既話/夜晚即刻閃人= =)[[yoyo_148]]
作者: kenny7749    時間: 22-7-2008 22:16
千其唔好比我扭到呢d野= ="
作者: 妹仔仔    時間: 23-7-2008 10:56
幾好睇啵,
但係唔可信
作者: 0o健仔o0    時間: 20-8-2008 17:21
比我實即 走佬 -.-
作者: Devily02    時間: 27-6-2009 15:40
她趁咩?我see唔得幾,唔通有....搞到我冇得see......講笑j..但係真係see唔到= =
唔信,如果第一個人真係扭到幾話,一定會call999= =仲點會有呢d事j
可能個間係鬼開的野泥...呵[[bao_40]]
作者: tony19950113    時間: 28-6-2009 13:38
點解冇左後面
作者: q28577385    時間: 2-7-2009 20:29
冇得睇?[[bao_35]]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2