樂古Nakuz

標題: 免費版吞食天地竟然有病毒?? [打印本頁]

作者: 乂威少乂    時間: 2-2-2008 22:28
標題: 免費版吞食天地竟然有病毒??
我今日想再玩返吞食天地,,,點知裝完之後一更新,,去到alogin.gzp 個到  江湖殺毒話個舊野有 Trojanspy.Banbar_vc病毒係入面,,

我想問究竟係咩回事??

(Trojanspy.Banbar_vc 係一種可以得到人地銀行帳號同密碼ge病毒)

作者: 『天秤︴無名﹃    時間: 2-2-2008 22:47
有堅@@"" 但我冇事玩咁耐郣....
作者: 乂威少乂    時間: 2-2-2008 22:53
係真GA,,,搞到我E+都冇得玩...
作者: 凍檸水OO    時間: 2-2-2008 23:46
係咪你個防毒有問題=.=

之前玩巨商夠話個np有毒-.-(果次就係巨商比駭客入侵)

或者可能吞食官網///吞食維護比駭客入侵
作者: 乂威少乂    時間: 3-2-2008 09:06
我想問你地係邊個官網down... yahoo 有兩個官網

1 個係hk.chinesegamer.net/free/ts

另1個係tsfree.chinesegamer.net/game.asp
作者: 凍檸水OO    時間: 3-2-2008 14:45
我係foxy dl-0-"
作者: 凌鋒    時間: 3-2-2008 15:21
我係呢個http://hk.chinesegamer.net/free/ts/   dow囉

我個防毒冇任何反應bo...唔通我防毒太屎/3\

...卡巴斯基..
作者: peterwong1994    時間: 3-2-2008 17:41
原帖由 乂威少乂 於 3-2-2008 09:06 發表
我想問你地係邊個官網down... yahoo 有兩個官網

1 個係hk.chinesegamer.net/free/ts

另1個係tsfree.chinesegamer.net/game.asp

2個網址也沒問題,第1是香港tsfree官網,第2是台灣的

病毒方面可能是板主說的被黑客入侵,也有可能是兩個程式有衝突
ps.江湖殺毒這個名字,剛看到不知為啥覺得很可笑
作者: 凍檸水OO    時間: 4-2-2008 14:08
雖然我冇笑佢個防毒名-.-

但我都覺得怪怪的a_a
作者: peterwong1994    時間: 4-2-2008 16:53
我自己沒聽過「江湖殺毒」這名字
但覺得怪怪的

我自己用avast! Antivirus,不用錢的A_A
作者: taicko54321    時間: 15-2-2008 17:32
下,唔係掛...不過我好似冇咩事
作者: 創星之翼    時間: 19-3-2008 18:30
我好似冇咩事
^^
好彩頭

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2