打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有關5轉pk問題

其實我想問...5轉幾lv先轉到..?

幾lv可以做5轉任?幾job可以用?
回復 支持 反對

原帖由 sai6606 於 1-1-2008 10:55 發表

暗劍d技已經不容小看
相信暗咒也會十分有睇頭
話唔定暗咒槍技有附加 死亡之手 等狀態效果=]

何時變成了 梅凱特 = =||
回復 支持 反對

原帖由 Roaxs 於 1-1-2008 23:42 發表

何時變成了 梅凱特 = =||

有死手用不好嗎XD
4轉任時 大家都食得多了
係時候到大家請返 梅凱特 食死手了XD

學劍士果招燃燒HP來+暗屬性都唔錯
不過暗咒改成燃燒MP就好了XD
回復 支持 反對

咁快已經知道暗劍的狀態 = =
我都好想知光弓(5 轉)的技有什麼 又其係佢係遠攻定近攻的迷思
暗咒的我估大多都係狀態的 已組合槍來睇 技可能會快左
但係未一樣招招高攻就好難講
回復 支持 反對

如果5轉法有死亡之手咁咪屈哂-0-
回復 支持 反對

原帖由 sai6606 於 1-1-2008 16:49 發表

有死手用不好嗎XD
4轉任時 大家都食得多了
係時候到大家請返 梅凱特 食死手了XD

學劍士果招燃燒HP來+暗屬性都唔錯
不過暗咒改成燃燒MP就好了XD

請返佢食XD"
燃燒MP @_@"" 那麼要出個技能叫 回復魔流 XD
回復 支持 反對

死亡之手唔係得5秒咋咩=口=,不過暗劍都甘勁 其他應該唔會廢得去邊,-200防果招同燃燒hp e兩招劍士頂到嗎=.=,可能暗咒d攻擊都好高,(如果真係仲有你地講果招+攻擊但-mp的話)甘劍士扣防同扣血,會唔會傷得好快啊@@,仲有槍d攻擊快的話.邊走邊打可以屈wo.唔計食水夠打嗎= =(食水就變得不好玩了--)
回復 支持 反對

原帖由 Roaxs 於 2-1-2008 18:25 發表

請返佢食XD"
燃燒MP @_@"" 那麼要出個技能叫 回復魔流 XD

直接在回復氣流上增加一個強化
追加回復mp既效果
應該會比出新招更節省cp
原帖由 last... 於 2-1-2008 19:09 發表
死亡之手唔係得5秒咋咩=口=,不過暗劍都甘勁 其他應該唔會廢得去邊,-200防果招同燃燒hp e兩招劍士頂到嗎=.=,可能暗咒d攻擊都好高,(如果真係仲有你地講果招+攻擊但-mp的話)甘劍士扣防同扣血,會唔會傷得好快啊@@,仲有槍 ...

把死亡之手的效果追加在攻擊技能上 發動
咁5秒 對出技快的暗咒算很多了

如果係低等的劍士既話
燃燒hp果招對劍士就還可以
但減200防  件甲唔好會負魔防的

其實就算邊走邊打都唔算屈
暗槍咒的攻擊是計算遠距離攻擊  會miss的  (同時代表暗劍負魔防 也不會被暗咒重創)

我堅信野獸大師比 唔變身既光弓還要廢就是了.............
回復 支持 反對

原帖由 sai6606 於 2-1-2008 11:23 發表

直接在回復氣流上增加一個強化
追加回復mp既效果
應該會比出新招更節省cp

好主意 @v@"

原帖由 last... 於 2-1-2008 11:09 發表
死亡之手唔係得5秒咋咩=口=,不過暗劍都甘勁 其他應該唔會廢得去邊,-200防果招同燃燒hp e兩招劍士頂到嗎=.=,可能暗咒d攻擊都好高,(如果真係仲有你地講果招+攻擊但-mp的話)甘劍士扣防同扣血,會唔會傷得好快啊@@,仲有槍 ...

屈唔屈到都好難講 @_@"
因為用 組合槍 攻擊是會MISS的~
不過 組合槍的攻擊 出名在於 快而高攻哦 a"a
相信也不會輸給 任何人的 a"a
(你說邊行邊打,一個轉頭,打到你屎忽開花的槍神,就要另提別論了 ~嘿 )
回復 支持 反對