打印 上一主題 下一主題
收起左側

E-T~【討伐之蹤跡】Ex合併版~正式推出!

關閉 [複製鏈接]
我發現左樣野....車太勁...
我玩過1x場ffa場場都梗有1個人合車
得1場係合車果個輸,其他合車果個贏全場

合車實比人圍,有1場西馬+哈+鐵+羅賓圍車,佢搵5-6架守,幾他拎去攻人,無人攻得入佢,佢就sm人地,23下就ko 1件
車係貴...但係哈+鐵都貴過車啦,點解哈+鐵+羅+西馬都唔夠抽
求其搵羅賓+威廉圍鐵 or 哈都夠抽啦,羅+威貴過哈同鐵,
但係車實在太勁,4隻貴兵都唔夠抽

車係咪要改改佢??????

[ 本帖最後由  於 2007-4-3 22:25 編輯 ]
回復 支持 反對

回復 #993 rewq 的帖子

3.0版唔會再見到車既存在,會由哈仔同鐵取代
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 leeming 於 2007-4-4 19:42 發表

係wo.之前我講過莫太勁,奴隸太少血,今朝玩左場,隻莫即刻少左血,奴隸反而多左血,上次有人同我講話我講d野完全無稽,我一開始只係表達下意見,唔通呢d野新手同你講既?估唔到會惹黎幾位版主既圍攻,今日有位版主佢自 ...

唔洗估喇大家,低B果個咪係我囉

放心喎,你講果D部份係事實

不過係唔係互送,我有保留喇

唔緊要啦,反正你都係乜都唔知懵下懵下架啦

有關ET堡

奴隸太高血攻,唔止騎兵,連威都打唔入(始終威既防有限="=)

係啦係啦,依位會員咁叻點解唔去問人地拎個修改權黎改,反而要係到做D不切實際既行動呢?

既然我地依D作者係你眼中咁無能,不如做D實際行動好過係到無所事事啦

唔好話我地一味批評先得架~我地唔係一味鬧人架,你見唔見到劇版有D POST寫住版主推介?

你又唔見書仔果隻新玩法RPG比人剷?

係我地版主雞蛋挑骨頭定係你自己能力有限?

話我地批評只係籍口,有本事你咪就出黎囉,如果你唔滿意我態度不公大可以去投訴區投訴我

你估係到受D不知所謂,眼高手眼,目光短淺既會員氣好好玩?_?

都係果句啦,路係你自己揀,點解你仲要係到出現呢?

又要憎,又要係到,都幾矛盾喎~

就講皮蛋丫,佢之前都有同我係投訴區嘈過,你有見佢依家比人無理扣分咩?

依位會員,講野係要拎証據既,話我地不公,只識批評,都要你做個劇出黎出大家評下先得既

[ 本帖最後由  於 2007-4-4 19:56 編輯 ]
回復 支持 反對

原帖由 leeming 於 2007-4-4 19:42 發表

係wo.之前我講過莫太勁,奴隸太少血,今朝玩左場,隻莫即刻少左血,奴隸反而多左血,上次有人同我講話我講d野完全無稽,我一開始只係表達下意見,唔通呢d野新手同你講既?估唔到會惹黎幾位版主既圍攻,今日有位版主佢自 ...

第一 , 莫同奴隸係有人叫我改完再睇反應的 , 結果d人已經嘈奴隸太勁 , 咁答ok未 ?
仲有 , 你唔好開口埋口都係扣分禁言 , 你所作出的言論全部都係針對版主。
同你講野真係曬氣。
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 陽光Hi-C 於 2007-4-4 19:53 發表

第一 , 莫同奴隸係有人叫我改完再睇反應的 , 結果d人已經嘈奴隸太勁 , 咁答ok未 ?
仲有 , 你唔好開口埋口都係扣分禁言 , 你所作出的言論全部都係針對版主。
同你講野真係曬氣。

係唔係針對版主呢,比第D會員評啦,唔係佢地又話我地官官相衛架喇7.7
原帖由 leeming 於 2007-4-4 19:56 發表

我乜都唔知真係,我剩係見到一個自認低b既拎住隊3lv既莫走去人地堡打人地4lv既奴隸,我無野好講
ok..當我講錯..個低b既拎住d莫去打奴隸都應該既,我都話左唔會怪佢既啦:lol :lol :lol

唔知係我後未先編輯你睇唔到

以下一段想你回覆

係啦係啦,依位會員咁叻點解唔去問人地拎個修改權黎改,反而要係到做D不切實際既行動呢?

既然我地依D作者係你眼中咁無能,不如做D實際行動好過係到無所事事啦

唔好話我地一味批評先得架~我地唔係一味鬧人架,你見唔見到劇版有D POST寫住版主推介?

話我地批評只係籍口,有本事你咪就出黎囉,如果你唔滿意我態度不公大可以去投訴區投訴我

你估係到受D不知所謂,眼高手眼,目光短淺既會員氣好好玩?_?

就講皮蛋丫,佢之前都有同我係投訴區嘈過,你有見佢依家比人無理扣分咩?

依位會員,講野係要拎証據既,話我地不公,只識批評,都要你做個劇出黎出大家評下先得既

[ 本帖最後由  於 2007-4-4 19:59 編輯 ]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 leeming 於 2007-4-4 20:01 發表

奴隸再高攻有咩用..你今日果場有兩個識既都係升奴隸..改到150血又點,問下佢地有邊隻奴隸打到我個堡著火啊?
但係佢地其中兩個就俾我打到得番幾百血,如果得100血真係唔知摸唔摸到我個城
自己整出黎既bug又係度 ...

zzzzzzz

你又睇唔到

唔知係我後未先編輯你睇唔到

以下一段想你回覆

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
[H]bunbunbunbun -5 呃Post,要求別人回應請用短訊

查看全部評分

回復 支持 反對