打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 哀傷的葉同人刷野要高石

我漏左咁你打埋出黎 我冇記性 又唔識cap圖
回復 支持 反對

睇下以尚人物咩態度=,= 不予罝評
回復 支持 反對

我想講呢 唔該你唔好亂UP野 我同佢只係朋友囉 你唔好諗錯隔離啦好心你 同埋呢你ED冇信用同冇品既人唔該出少句聲啦
回復 支持 反對

小題大造=.=
回復 支持 反對

樓主我撐你#6
今日我地刷7燕好彩無組佢#30唔係我驚佢話我地唔夠攻走隊#74
我同隊長叫晒世頻喇叭佢無申#16
碧眼一爆佢即申#19
我唔知係佢見唔到我同隊長個喇叭定點啦#21
靜係見到碧眼一爆佢就申左#86
不過隊長後尾覺得組佢唔夠攻所以無比到佢入#16
殺風你其實下次組人可以組d高攻d ge人...
咁就唔洗出現唔夠攻同埋有人走隊ge情況#74
回復 支持 反對

我全4石 28000外攻 1600屬 18000命中 8000閃 100會心
比起5石 我真係唔係好夠攻 不過刷燕我從未偷過懶唔郁囉
同我刷過野先批評啦 無的放矢 好難令人接受
但我好奇怪 我尋晚同尼亞刷左場7燕 今日再同自己幫員刷2場 冇申過其他人隊
請問我咩時間申過你隊??你GAME度又叫咩名??
同埋人地幾時申 有咩問題??我成日咁岩見到人喇叭叫就申
我有時刷緊野 刷完野又即申其他 咁有咩問題??
回復 支持 反對

我認得佢 今日先同佢打完12星 仲有講有笑 幾好呀...
我成日用小號陪佢刷箱 都好低攻 佢都無話咩 可能大家有誤會JE..
確實 打12星 最怕撞正啲 低攻/掛機 會好趕的 啲boss 又硬><!!!

不過呢...入隊是自己決定的...無人迫到你
所以就算情況幾差都好;} 體育精神要堅持ar ^^ 就算衰 都算有盡力呀ma..係咪.xd!
回復 支持 反對

未打完第2隻就出第3隻將第2隻拉去門口打先咪得-.-
回復 支持 反對

刷刷下走..吾理其他隊員.咁都得-_-
回復 支持 反對

樓主我撐你#6
今日我地刷7燕好彩無組佢#30唔係我驚佢話我地唔夠攻走隊#74
我同隊長叫晒世頻喇叭佢無申#16
...
kimimi 發表於 5-8-2011 21:53

多謝蝶蝶XD
回復 支持 反對