打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 新ser惡人谷連鏡湖都要殺 唔畀人刷幫副

樓主開post既時候話...
"未見過有人咁無聊咁低能連鏡湖既人都殺"
最後得出一句...
"只係令人睇到你班人既 ...
傻朗朗 發表於 7-8-2011 02:54

你咁樣講打橫黎講   依家係佢地清鏡湖唔俾人刷幫副 請注意人身安全我見到呀
但係唔通唔刷幫副 我咁講你就乜都講到我錯咁
你真係確認佢地冇做錯? 其他人又有冇俾佢殺 你知唔知?
刷幫副都要俾人殺 呢個咩道理 仲講到佢好岩咁
唔係佢地撩交打先 邊個會話佢?
你話我之前都請你認真諗下佢地咁做係咪真係岩
我講既野係咁多 你鐘意點話我就點話我
回復 支持 反對

其實隻遊戲SET左幫副係無殺氣場就姐係默許打交殺人
否則佢大可以擺個NPC喺城或有殺氣場
如果D人話封太湖唔比人刷燕就話有D過份姐

都喺果句, 怕死又想打符既話, 刷新舊3環囉._.
個地圖設定得無殺氣姐係間接講明話打交地圖黎, 入去到死左有咩好怨
回復 支持 反對

樓主對於天龍既設定抱有疑問 留待你自己日後參詳
不過請尊重係到留言既人
我只不過運用討論區既功用 表達一下自己既意見
反而被說成打橫黎講 未免太過份
樓主可能接受唔到刷幫副俾人殺
不過請係下次開post之前 先學習一下點樣接受人地既意見
回復 支持 反對

不滅班人係咁架啦= =樓主又唔係第一日識佢地
成班當正個地4係佢地咁,得閒清場.發瘟架佢地
回復 支持 反對

沒幫都會搞禁得閑??
回復 支持 反對

回復 31# 笨蛋。琪

真係要玩到認名吾認幫甘絕?
回復 支持 反對

樓主 算了吧~
當他們是一堆瘋子不要理他們
回復 支持 反對

有問題咁又可以點? 有乜高見可以令佢地唔打你?
笑我狂 發表於 6-8-2011 20:32

好同意你呢句講法,佢地既做法係吾岩 係好cheap,但係你點都冇方法令佢地吾打你,你話上哂全6打返佢地,佢地5-7條友黎sm你 你咪又係照死,一係就叫Gm dele佢ac囉- -"
回復 支持 反對

回復  笨蛋。琪

真係要玩到認名吾認幫甘絕?
殘兵之首 發表於 7-8-2011 10:40

絕?? 邊有話絕唔絕架= =  你打完人出幫可以當無回事?
回復 支持 反對

不滅D人扮和平去占士同幸福升牙? 哈哈   當無事升完再打? 唔喺好多娃娃同土0咩A_A   題外話 小飛之前不是說夠做埋黎嗎,為何去了掛名的和平幫
回復 支持 反對