打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 邊個國最多勁人 ?

如果只為找個大靠山而入那個國,那請問這樣玩下去有啥意義?
小鷺 發表於 7-2-2009 07:58

同意 如果只係希望入左 大團 可以4圍去蝦蝦霸霸 到隻game 最後比你地蝦走哂 game死左 仲有意思嗎
你殺我 我又去殺返你 根本只係計人數 同 裝備 無什麼技術可言 人多 裝備好 就win 只會增加仇恨 影響玩家進行遊戲
回復 支持 反對

如果只為找個大靠山而入那個國,那請問這樣玩下去有啥意義?
小鷺 發表於 6-2-2009 23:58

同意, 無我地入蜀魏, 你地班吳國會點? 咪會好多人唔玩LAW, 一係叫赤壁唔好開三國, 只開吳啦, 個個入晒吳, 到時睇下隻GAME幾時汁@@?

反映香港人心態, 人云亦云, 原來香港人真係咁
回復 支持 反對

其實出左轉國書 轉國次數不限 經常轉國識多D朋友無壞吧
回復 支持 反對

同意, 無我地入蜀魏, 你地班吳國會點? 咪會好多人唔玩LAW, 一係叫赤壁唔好開三國, 只開吳啦, 個個入晒吳, 到時睇下隻GAME幾時汁@@?

反映香港人心態, 人云亦云, 原來香港人真係咁 ...
kubo 發表於 12/2/2009 18:41

個個轉吳國同game汁左咩關系?

game汁,橘子無錢賺先會汁
回復 支持 反對

個個轉吳國同game汁左咩關系?

game汁,橘子無錢賺先會汁
極限 發表於 12-2-2009 11:16

你都ON LUN 7 9, 個個同一個國, 仲有國戰打咩, (隻GAME特式係國戰), 無國戰打, 沖到幾勁D裝都無用, 因為都無得打國戰, 到時邊個會玩呀, 7頭, 咁爛橙洗唔洗汁?

話LUN左你地D 小朋友, 諗住諗長D, 又唔了解人地講GE野就串9 77,
我而家講到咁明, 咁你而家明唔 LUN 明呀, 小朋友
回復 支持 反對

级高米劲咯!!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

吳國一定係有品過蜀國,所以吳國先係最好
回復 支持 反對

反映香港人心態, 人云亦云, 原來香港人真係咁 ...
kubo 發表於 12-2-2009 18:41
係呢個時候 唔應該用人云亦云

而係應該用矮人觀場 又或者話從眾效應

原來你冇讀書^^

睇返第二頁 你仲串人冇讀書 原來你同佢都係一能樣
回復 支持 反對