查看: 11368|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

[綜合討論] 洗技10萬ELY 1--12拼圖都係100ELY 有埋魔暴圖

琴日玩左3本洗技  好低玩   港服約45元一本,台服10萬ELY一本

衝圖都玩左1000萬= =

**新手只要一直跟活動玩就好快80,而且有成1XXX萬在身,好易上手的GAME~~~~~

耶比服有邊個玩緊GA...我得自己一條友...
 樓主| dream123 發表於 | 顯示全部樓層
9尾人太多了吧~
我都係組解任的人一齊解的>3<
但全部人都唔識的
解就就退XD
退左彩虹島之後 日夜日對住psp<--有咩GAME新推介~~

我諗住開多個AC係...9尾      到時先算啦.....返工冇時間><
木櫻唔見左人@@  快的出來受死吧~~~~愛死你
不斷回復...呃樂點~~~~   台服用MY 卡嗎~~~
木櫻小朋友~視你就生日快樂XD
另外你個簽名圖...我叫到有個就LIAR.同小野小咖~~本人證明100%係本人開的,原來你咁掛住我呀,連住2個MISS  MISS  哈哈哈哈

不要捉錯字
快速回復 返回頂部 返回列表